Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:12:13 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: pui de pechinez!!are importanta?/Cabinet veterinar, galati  (Read 9313 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rox3ttt3
Newbie
*

« on: February 08, 2008, 08:55:08 PM »

:'( nu prea am bani dar mi-a fost mila de un pui de catel.Stiu ca trebuie sa faca vacccinuri dar de unde bani :' Sad.Am nevoie de help pt ca nu vreau sa moara,sau sa se imbolnaveasca.Stiti macar un cabinet,sau vreun medic care ia putini bani pe un consult?Unde il pot gasi?Va multumesc anticipat. Kiss
crb
Hero Member

« Reply #1 on: February 08, 2008, 09:01:41 PM »

Shocked... postarea cam aiurea ... sa admitem ca spui adevarul,..il salvezi ca sa?...dupa aia de unde iei bani sa il intretii?..ce catel e?...metis sau..
....medic care sa iti faca cadou vaccinurile pe care el LE PLATESTE nu cred sa gasesti..poate sa te scuteasca de 4-5 lei pentru seringa si timpul pierdut...

... si in indiferent de situatie...din ce localitate esti?...recomandari pentru medic din..?  Roll Eyes

.."poll-ul" nu-si gaseste rostul... Cool

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #2 on: February 09, 2008, 01:53:22 AM »

o rugaminte rox3ttt3 - editeaza titlul "help" nu spune nimic! daca vrei maxim de ajutor, incepi si ajuta-te singura oferind celorlalt maxim de informatii

rox3ttt3
Newbie
*

« Reply #3 on: February 10, 2008, 08:08:18 PM »

Am pus o intrebare...n-am dat cu toporul(desi ar fi trebuit)..is din galati...am bani(dau pe afara)..ce cabinete se gasesc in galati?daca stiti..daca nu..ms oricum!
mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #4 on: February 10, 2008, 08:38:45 PM »

ia nr de tel a lui iulia gingaras 0721204342

mofli
Hero Member

von Haus Mofli

« Reply #5 on: February 10, 2008, 08:40:04 PM »

ia nr de tel a lui iulia gingaras 0721204342

Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #6 on: February 11, 2008, 12:56:42 PM »

cele 2 topicuri au fost unite

Lady
Full Member

« Reply #7 on: February 11, 2008, 03:04:01 PM »

"Am pus o intrebare...n-am dat cu toporul(desi ar fi trebuit)."
Nu cred ca inteleg aceasta afirmatie...ar trebui?!...

My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
rox3ttt3
Newbie
*

« Reply #8 on: February 12, 2008, 07:08:07 PM »

Ms mult pt nr lu' Silvia Gingaras.O sa sun in curand Kiss..ms mult inca o data.
magia
Newbie
*

« Reply #9 on: August 04, 2010, 07:08:55 AM »

salutare tuturor.

As vrea sa va impartasesc experienta pe care am trait-o recent cu privire la serviciile veterinare din galati, in speranta ca acest lucru va trage si un semnal de alarma.

In urma cu cateva luni, cainele meu a suferit o torsiune gastrica (stomacul cainelui s-a umflat FOARTE tare intr-un timp foarte scurt, provocandu-i o stare de agitatie- un bol de mancare sau de aer a ramas blocat in stomac) in jurul orelor 20.00, adica dupa incheierea programului la clinicile veterinare din oras.

Am sunat-o atunci pe C a l i g a  viorica , la a carei clinica mersesem de-a lungul anilor, insa ea nu a considerat simptomele ca fiind alarmante. Cum starea cainelui se inrautatea de la un minut la altul, am insistat cu telefonul la Caliga, care insa a refuzat sa-mi mai raspunda, in ciuda disperarii mele de a-mi salva cainele.

Am incercat si la alti veterinari din galati- de fapt, la toti cei care apar pe internet, insa nu mi-au raspuns pe mobil- majoritatea mi-au respins apelurile. Stiam ca un om in situatia mea are o singura scuza pt a fi nepoliticos si pt a suna la ore tarzii din noapte- atunci cand doreste sa salveze o viata.

La orele 8 ale diminetii l-am gasit la telefon pe dan T a n a s e.  I-am explicat acestuia starea deosebit de grava a cainelui, insa Tanase mi-a sugerat sa vin la cabinet peste o ora, atunci cand soseste si asistenta, pt ca singur  nu poate face operatia.  Posibil iritat de faptul ca am diagnosticat afectiunea cainelui, m-a intrebat ironic daca m-am facut si medic veterinar.

Primul cabinet care s-a deschis a fost al Caligai, asa ca am intrat acolo cu cainele- inconstient de-acum. A fost operat de urgenta si dupa 20 de minute a murit. Stomacul ii era plin de sange si oragnele sparte. Previzibil cumva, dupa 12 ore de agonie, pe care nu stiu cati dintre noi le-am fi suportat.

As vrea sa mentionez faptul ca mortalitatea creste cu 50 % in cazul torsiunii gastrice, atunci cand interventia chirurgicala e intarziata. Era posibil sa moara oricum cainele, dar atat de mult mi-as fi dorit ca cineva sa isi dea interesul. Sa-i administreze macar un calmant, sa nu moara in asemenea chinuri. In acea seara am avut nevoia mai mare ca oricand sa vad putin interes. Dar poate ca salvarea se incheie si ea la ora 19.

Momentele prin care am trecut mi-au lasat nu numai un gust amar, dar si o durere de neconsolat.
Oricum, sper ca experienta mea sa va aduca la cunostinta faptul ca in galati NU exista clinici veterinare non- stop, iar acestul lucru poate reprezenta un real pericol pt animalul dvs de companie.
Iubitorilor de animale le urez numai bine si numai intamplari fericite cu necuvantatoarele lor. Iar veterinarilor din oras, un somn usor in continuare
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: