Forum ciobanesc german
September 03, 2014, 06:19:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SiegerShow 2014 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Hrana uscata BOSCH  (Read 11608 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #15 on: April 09, 2011, 01:00:05 PM »

Nu conteaza prea mult procentul de proteina, ci de unde provine ea. Daca provine din carne e una si din porumb sau soia cum e la Royal Canin e alta. De aceea multi caini fac matreata de la Royal Canin, nu fiindca are procent mare de proteina, ci ca el provine din porumb, gluten de porumb, soia ... si altele. In primele 5-6 ingrediente doar una e carne, restul sunt cereale si subproduse din acestea. De aceea Royal Canin este cel mai prost raport calitate/pret, dar marketing-ul foarte bun o impinge in fata.
La Orijen de ex, care e una din cele mai bune mancaruri la ora actuala e exact invers, din primele 6 ingrediente 5 sunt din carne, iar una e cartof rosu, nu porumb, grau, soia sau mai stiu eu ce altceva.

"freddy25"
Si la hills, (care e super premium din pct meu de vedere,mult mai buna decat royal sau acana), proteina este de 21.5% si grasimea de 14%.
Proteina in cantitate mare este buna intr-adevar la crestere pana la 12-15 luni dar dupa,nu prea.
Sau poate ma insel.Smiley
cristimate
Sr. Member

« Reply #16 on: April 10, 2011, 08:06:56 AM »

sincer habar n-am daca ceea ce spui e adevarat ceea ce pot insa sa-ti confirm este ca CG-ul meu facea matreata de la bobitele Royal C cele speciale pentru CG (pui pe vremea aia)
in schimb cu aia cu sac albastru mergea mai bine...

Acana a fost prefereata un timp si mie mi sa parea ca-i merge bine cu ea, avea o blanitza super, dupa cativa saci buni n-a mai vrut deloc. asa ca am trecut la tot felul de teste, am incercat si cu mancare umeda din hor...ch si bobite de toot felul, acum se pare ca am rezolvat problema, al doilea pui langa el si vrea sa-i manance lui mancare.... Smiley
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #17 on: April 10, 2011, 09:43:49 AM »

Incearca cu Pro Pac, a dat rezultate bune pana acum. Sau Arden grange daca ai posibilitatea sa iei.

sincer habar n-am daca ceea ce spui e adevarat ceea ce pot insa sa-ti confirm este ca CG-ul meu facea matreata de la bobitele Royal C cele speciale pentru CG (pui pe vremea aia)
in schimb cu aia cu sac albastru mergea mai bine...

Acana a fost prefereata un timp si mie mi sa parea ca-i merge bine cu ea, avea o blanitza super, dupa cativa saci buni n-a mai vrut deloc. asa ca am trecut la tot felul de teste, am incercat si cu mancare umeda din hor...ch si bobite de toot felul, acum se pare ca am rezolvat problema, al doilea pui langa el si vrea sa-i manance lui mancare.... Smiley
cristimate
Sr. Member

« Reply #18 on: April 10, 2011, 09:58:37 AM »

stii ce cred eu? ca l-am obisnuit f mofturos, cascaval, carne...
am avut si arden grange si purina plan. o sa ramaneti surprinsi da la ce nu a facut mofturi a fost... friskeys jumate si cutie mare de carne din ho...bach. dar de cand stau pe formul asta chiar frieskeys sa-i dau??? (hai sa spunem ca nu neaparat banii sunt problema)

dar eu cred ca am rezolvat problema mancarii: 2 cg-ei de ieri la masa iar pe cea noua nu o sa mai pupe nici un supliment; si daca nu vrea sa manance, sa ramana nemancat ca-i mananca pofticioasa tot, si portia lui.

freddy25
Hero Member

« Reply #19 on: April 10, 2011, 10:38:18 AM »

Ieri am fost si i- am cumparat 2kg de bosch junior i-am amestecat cu putin orijen si vad ca mananca, nemernicul. De artemis junior nu se atinge. Cred ca si al meu nu va refuza friskies dar nu vreau sa- distrug ficatul cu hrana asta care nu se stie din ce e facuta.
Thara
Hero Member

« Reply #20 on: April 10, 2011, 11:31:21 AM »

Bosch Dogfood.ro
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #21 on: April 10, 2011, 11:53:30 AM »

Ieri am fost si i- am cumparat 2kg de bosch junior i-am amestecat cu putin orijen si vad ca mananca, nemernicul. De artemis junior nu se atinge. Cred ca si al meu nu va refuza friskies dar nu vreau sa- distrug ficatul cu hrana asta care nu se stie din ce e facuta.
Stai linistit ca nu-i distrugi ficatul.Din pacate bosch nu are o strategie de marketing asa de buna ca royalul si nu e f cunoscut.Dar cum am mai spus e o mancare buna.Chiar am citit si pe alte forumuri despre mancarea asta si toti spun ca e buna.
Vb cu cu dr veterinar si vezi ce zice.
freddy25
Hero Member

« Reply #22 on: April 10, 2011, 11:58:44 AM »

Ieri a fost prima zi cand i-am dat doar Bosch si azi am avut surpriza sa vad ca a facut moale, nu diaree dar mult si mai moale. Mi-am adus aminte ca anul trecut un prieten s-a plans de aceeasi problema la un golden caruia ii dadea Bosch. Facea mai moale si lipicios plus ca avea gaze.  Cred ca ii voi da din nou in amestec cu Royal. Cred ca e aceeasi chestie ca si cu Pro-pac: unii caini il tolereaza foarte bine altii-nu.
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: April 10, 2011, 12:04:11 PM »

Stai linistit ca nu-i distrugi ficatul.Din pacate bosch nu are o strategie de marketing asa de buna ca royalul si nu e f cunoscut.Dar cum am mai spus e o mancare buna.Chiar am citit si pe alte forumuri despre mancarea asta si toti spun ca e buna.
Vb cu cu dr veterinar si vezi ce zice.
Era vorba de Friskies nu de Bosch cand am scris ca ii poate afecta ficatul. Unul din fostii mei caini a fost hranit cativa ani cu friskies si la 6 ani i-au iesit analizele de ficat destul de proaste. E adevarat ca atrait pina la 13 ani dar a trebuit sa-i dau hrana low-fat ca nu mai suporta altceva.
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #24 on: April 10, 2011, 12:11:00 PM »

Era vorba de Friskies nu de Bosch cand am scris ca ii poate afecta ficatul. Unul din fostii mei caini a fost hranit cativa ani cu friskies si la 6 ani i-au iesit analizele de ficat destul de proaste. E adevarat ca atrait pina la 13 ani dar a trebuit sa-i dau hrana low-fat ca nu mai suporta altceva.
aaaa, Friskies,da...sa nu ii dai.
Mancare ca  Friskies,Pedigree,Skipper,Darling etc,asta sunt f proaste calitativ.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #25 on: April 10, 2011, 02:27:01 PM »

Atunci e clar. Trebuie sa te decizi de la inceput , mancare uscata sau mancare gatita. Nu amandoua si nu tot felul de combinatii, de aceea e mofturos. multi fac greseala asta si apoi se intreaba de ce nu mai mananca mancare uscata oricare ar fi ea Smiley

aaaa, Friskies,da...sa nu ii dai.
Mancare ca  Friskies,Pedigree,Skipper,Darling etc,asta sunt f proaste calitativ.
stii ce cred eu? ca l-am obisnuit f mofturos, cascaval, carne...
am avut si arden grange si purina plan. o sa ramaneti surprinsi da la ce nu a facut mofturi a fost... friskeys jumate si cutie mare de carne din ho...bach. dar de cand stau pe formul asta chiar frieskeys sa-i dau??? (hai sa spunem ca nu neaparat banii sunt problema)

dar eu cred ca am rezolvat problema mancarii: 2 cg-ei de ieri la masa iar pe cea noua nu o sa mai pupe nici un supliment; si daca nu vrea sa manance, sa ramana nemancat ca-i mananca pofticioasa tot, si portia lui.

mc josi
Newbie
*

« Reply #26 on: April 12, 2011, 12:19:20 AM »

Incercati Josera.Exista si varianta la saci de 20 kg pentru crescatori ( Activ sau Reguler). Referintele de la utilizatori sunt favorabile.
aditza
Newbie
*

« Reply #27 on: May 15, 2011, 10:32:51 AM »

baieti salut..am o catelusa de vreo 2 luni si  de mancat mananc cam ce apuca ...ii dau niste granul;e dar nu prea cred ca ii sant bune acum.....ce spuneti ar fi buni niste biscuitit ca acestia pentru ea?:S http://pentruanimale.ro/bosch-biscuiti-goodies-vitality-450-g-p-5030.html?:Sastept raspuns...multumesc!
freddy25
Hero Member

« Reply #28 on: May 15, 2011, 01:18:01 PM »

Biscuitii poti sa-i dai unul-doi pe zi ca recompensa, in nici un caza ca hrana de zi cu zi. Ca hrana trebuie sa-i dai granule puppy de calitate buna daca vrei sa ai un caine voinic si sanatos si care sa traiasca conform sperantei de viata la rasa respectiva. Daca manance te miri ce va face rahitism, ii va scadea imunitatea si se va imbolnavi foarte usor. Cumpara-i bobite de la Bosch in sus adica proplan, royal canin , eukanuba, guabi, acana, belcando.
aditza
Newbie
*

« Reply #29 on: May 15, 2011, 06:45:27 PM »

http://pentruanimale.ro/hrana-uscata-puppy-junior-c-113_7_162.html la care sa dau de aici?:S
Pages: 1 [2] 3 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to:  

turenhof