Forum ciobanesc german
October 15, 2016, 10:28:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Down
  Print  
Author Topic: urechile la ciobanesc german (la cinci luni)  (Read 42467 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Cristina
Full Member

« Reply #15 on: November 18, 2005, 09:21:32 AM »

Eu i-am dat lui Ayan cand a fost mic Pro-plan puppy large breed. Tot din considerente de diferenta mare de pret intre Pro plan si Royal.
Referitor la vitamina D2, din cate am inteles la caine aceasta nu se transforma in organism in D3. Iar cainele are nevoie de D3. Suna băbeşte cum m-am exprimat, dar aşa am înţeles eu de la alţii.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #16 on: November 18, 2005, 01:08:17 PM »

Am auzit si eu povestea asta cum ca in perioada schimbarii dentitiei e posibil sa le "cada" urechile,la fel mi s-a spus si inainte sa-l duc la tatuaj insa in cazul lui Ares nu s-a intamplat asa...si el se afla in perioada schimbarii dentitiei insa n-avem nici o pb.legata de "caderea" urechilor.Am consultat si eu veterinarul in vederea administrarii unei doze cat mai corecte de vitamine si calciu pt. ares si mi-a spus ca acum nu e cazul sa-i mai dau vitaminele care nu-i lipseau din meniul zilnic( Pet-Phos si AS-37 cel din urma dandu-i-l o sapt. da si una ba) pe care i le dadeam inainte si mi-a recomandat sa-i dau o compozitie naturala de calciu lactic si fosforic(praf) din care i dau cate o lingurita zilnic amestecata cu mancarea(Proplan) si dupa o sapt. de administrare facem o sapt. pauza iar dupa ce va termina cutia de 500g vom trece din nou pe vitamine.Eu am incredere in el si ca urmare ne-am conformat . Wink
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #17 on: November 18, 2005, 07:50:42 PM »

Nu sunt medic sa cunosc modul in care organismul cainelui transforma sau nu vitamina D2, dar cred ca voi opta pentru calciu lactic si fosforic in compozitie naturala, sa vad macar ce se intampala dupa o saptamana de tratament.
La inceput iti faci griji pentru caine fiindca nu ai experienta prea mare in cresterea lor, iar dupa un timp incepi sa intelegi mai multe lucruri poate naturale penru transfomarea/cresterea unui caine. Acum parca sunt mai linistit, noroc cu forum-ul asta.- multumesc pentru sfaturi
Cristina
Full Member

« Reply #18 on: November 21, 2005, 06:09:18 PM »

Stai linishtit. Multi din noi au fost dezorientati la inceput.(si eu inclusiv) Un catel e la fel ca si un copil mic. (Nu ca as sti tare multe despre cum e sa cresti un copil Roll Eyes Huh)
Cu rabdare si interes le afli pe parcurs.
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #19 on: November 24, 2005, 06:49:21 PM »

Multumesc Cristina pentru sfaturi , sper sa se ridice urechea, dar daca nu i se ridica nu am ce face, tot el este...
Cristina
Full Member

« Reply #20 on: November 25, 2005, 09:46:08 AM »

Asta asa e. Si cu urechiusa lasata in jos, tot puiul tau va ramane. Principalul sa fie sanatos din alte puncte de vedere. Nu demult am vazut niste poze cu CG de la scoala de politie din Sibiu. Am inteles ca acolo se dreseaza cainii de politie. Si era o catelusa cu o ureche lasata. Politistul care mi-a aratat pozele mi-a spus ca era printre ci mai buni caini de la ei. Am inteles ca se mai intampla, rar, sa nu i se ridice urechea sau urechile la CG, insa acest lucru nu cred ca influenteaza calitatile de lucru ale unui CG. E mai mult o chestie de frumusete, de show.  Asa ca bucura-te de ce ai. Si Ayan are defecte, dar eu nu am vazut caine mai frumos decat el. Grin Tongue
crb
Hero Member

« Reply #21 on: December 03, 2005, 11:31:31 AM »

Vin si eu cu o parere : nu am practicat, dar am cunoscut persoane care au folosit niste atele care corelate cu administrarea de calciu si D-uri, au remontat intarzierea in ridicarea urechilor. Probabil tehnica asta ar ajuta in unele  cazuri cand urchile sunt prea mari si prea grele fata de dezvoltarea generala a catelului (in adolescenta, toate vietatile se dezvolta destul de aleatoriu, unele parti anatomice luind-o inaitea altora..)

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #22 on: December 04, 2005, 05:39:20 PM »

Da, multumesc pentru o alta optiune, dar nu cred ca este cazul. Daca nu si le tine sus ,in mod natural,  nu am ce face. Apropo, de cateva zile incepe sa-si ridice urechea chiar daca numai cateva minute. Asa cum a picat in doua saptamani, poate si-o ridica tot in doua.
Cristina
Full Member

« Reply #23 on: December 06, 2005, 01:10:01 PM »

De atele am auzit si eu. din cate am auzit, ar fi mai bine sa le puna un medic, tot el poate spune cat timp e nevoie sa le tineti. Din cate am citit eu, e vorba de vreo 5 saptamani.
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #24 on: December 08, 2005, 01:27:13 PM »

Ce parere aveti?
"German Shepherd Ears
The discussion of German Shepherd ears goes hand-in-hand with the teething process. When your puppy starts to cut teeth, it is very common for one or both ears to fall. If your puppy's ears have both been up during the period preceeding teething, the ears will come back up after permanent teeth are in place. If one or both of your puppy's ears did not come up prior to teething, we highly recommend the ears be taped. In almost all instances, the taping will assure that ears will be fine and stand erect. If you fail to tape the ears at 4 months of age, it may be too late by 6-7 months. So, it is important that you let your breeder know the status of ears on your puppy.

There are several different methods to use in taping the ears, and you can do your own search on the Internet to find this information. Over the years, we have successfully used the following method"
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #25 on: December 08, 2005, 01:30:17 PM »

si mai incolo la adresa: http://home.flash.net/~astroman/primer2.html
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #26 on: December 16, 2005, 03:36:10 PM »

Intrebare: oare de ce , mai nou, dimineata ii sta urechea sus vreo cateva ore? Incepe sa i se ridice?
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #27 on: December 16, 2005, 03:44:04 PM »

ai mare grija la igiena urechilor.
o otita poate crea asemea probleme
cateaua mea cand am luat-o la 10 saptamani avea urechile complet ridicate pentru ca in urma unei otite sa i se plosteasca.
dupa ce am curatat-o urechile au revenit la normal .
sabatoe_o
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #28 on: December 16, 2005, 04:28:23 PM »

Si de unde stiu daca are otita? Trebuie sa-l doara cand il ating sau apas pe urechi?
stilgar
Full Member

Ciobanesc German

« Reply #29 on: December 16, 2005, 04:38:37 PM »

in primul rand se observa murdarie(maro inchis) in pavilionul urechii.....
daca e in stadiu avansat prezinta un miros specific.
ia un betisor de sters in urechii, inmoaie vata  in apa oxigenata si introdul usor in pavilion cat mai adanc posibil...
(la mine la mascul acum cand e mare daca nu am grija intra tot batul) fara grija nu ai cum sa atingi timpanul.. ideaa ar fi ca dupa ce rasucesti putin batul si-l scoti sa nu iasa mizerie....
daca iese mizerie ori te duci la vet(aia au niste pense care permit o mai buna curatare) ori continui tu acasa. pe langa curatirea urechii se mai adauga si ceva picaturi. iti zic pe seara cand ajung acasa cum se numesc
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   Go Up
  Print  

Jump to: