Forum ciobanesc german
October 22, 2008, 04:51:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: belcando  (Read 2171 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
prince.secret
Newbie
*

« on: February 12, 2008, 07:31:26 PM »

Buna
asi ori sa va intreb ce parere aveti despre hrana BELCANDO??
Eu imi hranesc catelusa cu royal canin dar azi cand am mers la magazin vanzatoarea m-a incurajat foate tare sa incerc si belcando cu toate ca din cate stiu e hrana premium nu super premium.Diferenta de pret nu e prea mare dar oricm nu stiu ce sa fac.La catelusha ii plac amandoua.
voi ce parere aveti?
mersi
« Last Edit: February 12, 2008, 08:27:34 PM by razvan » Logged
Thara
Hero Member

Tara

« Reply #1 on: February 12, 2008, 08:30:26 PM »

si eu ma gandeam sa incerc,dar inca nu am ajuns prin oras.am un pliant in care scrie de belcando,e intradevar premium,nu superpremium,dar presupun ca nu e rea Smiley noi acuma i dam la fetita noastra eukanuba,inainte manca royal.am sa cumpar curand,sa fac o "proba" Cheesy

seven lies,multiplied by seven,multiplied by seven again
prince.secret
Newbie
*

« Reply #2 on: February 13, 2008, 01:23:39 AM »

da si eu am un pliant in care este foate detaliata toata gama de ingrediente si de produse.pare buna si serioasa:)o sa mai vad.mersi oricum
k3na
Hero Member

Alma

« Reply #3 on: February 13, 2008, 01:24:18 PM »

si eu m/am gandit. dar e prea scumpa (dupa mintea mea) pentru o hrana premium si nu se justifica pentru cativa lei care o despart de hrana super premium sa nu le dau ceva superior. Adica dau 130 de lei pe un sac de 15 kg de Belcando, cand pot sa dau tot atat pe un sac de 15 kg de Biomill. Diferenta dintre Eukanuba si Belcando e de 25 de lei la un sac de 15 kg. Ce credeti ca aleg?
Mancarurile premium sunt pe la 70, 80 lei pe sac de 15 kile. Ceva e suspect cu Belcando asta.

cuget, deci exist!
Stefan cel Mare
Jr. Member
**

« Reply #4 on: February 14, 2008, 10:00:52 PM »

Eu va recomand sa nu luati Belcando !!! A luat un prieten de al meu, al carui caine e foarte mancacios dar surpriza... nici nu s-a atins de Belcando. In afara de asta e la pretul unui superpremium, ea fiind clar premium. Daca vreti mancare nemteasca va recomand MERA DOG sau BOSCH (care de fapt e de din NZ dar e produsa in germania).

k3na
Hero Member

Alma

« Reply #5 on: February 15, 2008, 01:02:43 AM »

Mera dog e f buna, mai ales cea cu miel si orez, mancam noi vara intr/o vreme.
Eu de Bosch n/am auzit, dar sincer imi suna mai degraba a pompe de injectie Diesel si a electrocasnice.

cuget, deci exist!
Thara
Hero Member

Tara

« Reply #6 on: February 15, 2008, 07:43:59 AM »

sa stiti ca am vb si eu cu cineva si mi-a zis ca belcando e cam in jur 8,9 lei.sincer e cam mult.si cum zicea si k3na nu are rost.Tara mananca eukanuba adult large breed,care eu cumpar cu 11,0 lei(110 mii vechi) kilogramul.deci chiar nu merita belcando,pt 2 lei in plus

k3na
Hero Member

Alma

« Reply #7 on: February 15, 2008, 11:17:27 AM »

si sunt aproape sigura ca cantitea necesare zilnic de eukanuba e mai mica decat cea de belcando. asa ca....tot acolo suntem.

cuget, deci exist!
sumatranu
Newbie
*

« Reply #8 on: April 22, 2008, 11:15:04 PM »

de curiozitate....ai citit vreodata ce scrie la ROYAL la ingrediente??? 1.PORUMB 2. CARNE... 3. FAINA DE PORUMB...
si nu te mai lua dupa "cantitatea de proteina"...ai vazut sa scrie undeva ce% din ea e de origine animala??
nu vreau sa arunc royal-ul in dizgratie, stiu ca se mananca bine si se vinde la fel de bine...
dar de ce?
de ce toti cainii sunt innebuniti dupa royal?
eu raman la concluzia ca e o mancare aditivata... are ceva in ea de o face irezistibila...pun pariu ca daca iau ingredientul care da "savoare" royal-ului si il amestec cu rumegus cainele il va manca cu o deosebita placere....
nu pot sa ma pronunt care mancare e mai buna decat cealalta.... tot ce ar trebui sa retineti... cititi cu atentie ingredientele!!! ele sunt trecute in mod descrescator ponderii in produsul respectiv.
Stefan cel Mare
Jr. Member
**

« Reply #9 on: April 23, 2008, 08:44:07 PM »

Asa e, ai dreptate, trebuie citite etichetele cu mare atentie ! Dupa mai multe incercari de mancaruri superpremium as recomanda Acana, Nutro Choice sau Eukanuba. Belcando in nici un caz !
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #10 on: April 23, 2008, 08:48:27 PM »

Semnificatia etichetelor de pe ambalajele cu hrana uscata

Tipuri de hrana

Dieta B.A.R.F

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg

« Reply #11 on: April 23, 2008, 09:03:40 PM »

Si eu recomand Nutro si Eukanuba! Sa vedem cum va fi Arden Grange-ul...deja doi juniori..dobermani arata excelent dupa primul sac de Arden G. Astept cu nerabdare sa vina comanda.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
Thara
Hero Member

Tara

« Reply #12 on: September 18, 2008, 10:06:42 PM »

ok,am si eu o nelamurire pe care ma gandesc sa v-o impartasesc,poate-poate cineva ma lumineaza si pe mine.o prietena de a mea lucreaza intr-un pet shop,si in sfarsit au adus si belcando la ei.sus pe marginea sacului scrie "super premium quality",iar mai jos "premium dog food"...acuma ce nu is eu lamurita...care dintre ele?am nimerit acolo chiar cand era distribuitorul,care mai imi explica mie ca eukanuba e premium si nu e la fel de buna ca si belcando!belcando este la pretul de 12,5 lei in timp ce eukanuba este la 11,0 lei...eu i-am luat la Tara 1 kilogram si l-a mancat bine.nu renunt la eukanuba pentru nimic in lume,atata timp cat cainelui ii este bine cu ea.dar sunt curioasa pana la urma,poate stie cineva,ca eu...         inainte puteam sa jur ca belcando e premium,insa acuma nu mai stiu ce sa cred  Lips Sealed

Stefan cel Mare
Jr. Member
**

« Reply #13 on: September 19, 2008, 03:14:48 PM »

Din cate stiu eu nu toate firmele de hrana uscata isi intituleaza mancarea de top super premium, ci pur si simplu premium. Acum, ce e f important, e ce contine mancarea respectiva, ingredientele si de unde provin acele procente de proteine, grasimi si samd. E foarte important ca mancarea  sa NU contina gluten,diferite faini, subproduse, soia sau carne de porc.
Royal Canin-ul care este atat de cautat contine si gluten si carne de porc si soia si subproduse. La multe dintre sortimente primul ingredient este porumbul, care ca si carnea si orezul contine multe proteine. Asa ca aici te poti pacali foarte usor crezand ca acel 30% proteine provin din carne animala si de fapt nici vorba, ci din cereale !
Revenind la nelamurirea ta, Belcando fata de alti producatori are avantajul ca 85% din proteine provin din carne animala si nu din cereale sau subproduse.In plus si celelalte ingrediente sunt la fel cat mai naturale. Mancarea e intitulata Premium, dar ingredientele sunt ca si ale uneia super premium cu avantajul ca sunt mai naturale.
Sper sa te fi ajutat si sa fi inteles ceva din ce am explicat mai sus  Smiley
Bogdan
Super moderator

Navarro

« Reply #14 on: September 19, 2008, 04:08:43 PM »

Din cate stiu eu nu toate firmele de hrana uscata isi intituleaza mancarea de top super premium, ci pur si simplu premium. Acum, ce e f important, e ce contine mancarea respectiva, ingredientele si de unde provin acele procente de proteine, grasimi si samd. E foarte important ca mancarea  sa NU contina gluten,diferite faini, subproduse, soia sau carne de porc.
Royal Canin-ul care este atat de cautat contine si gluten si carne de porc si soia si subproduse. La multe dintre sortimente primul ingredient este porumbul, care ca si carnea si orezul contine multe proteine. Asa ca aici te poti pacali foarte usor crezand ca acel 30% proteine provin din carne animala si de fapt nici vorba, ci din cereale !
Revenind la nelamurirea ta, Belcando fata de alti producatori are avantajul ca 85% din proteine provin din carne animala si nu din cereale sau subproduse.In plus si celelalte ingrediente sunt la fel cat mai naturale. Mancarea e intitulata Premium, dar ingredientele sunt ca si ale uneia super premium cu avantajul ca sunt mai naturale.
Sper sa te fi ajutat si sa fi inteles ceva din ce am explicat mai sus  Smiley

O postare foarte interesanta. Ti-ai facut bine temele de cand nu ai mai postat. Am crezut ca te-ai suparat pe noi si ne-ai parasit.

Oricum ar fi, sper sa citeasca cati mai multi aceasta postare.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora