abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« on: November 15, 2005, 07:36:00 PM » |
|
imi puteti spune va rog ce parere aveti despre canisa van pavora.plss  ah si daca mai stiti ceva canise din arad sau chiar din timisoara va rog sa imi spuneti. Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: November 15, 2005, 10:02:40 PM » |
|
Pavora are o strategie interesanta in ultimii ani, rezultatele incep sa se vada. www.pavora.roIn Arad mai este si canisa Hutweide, la fel cu multe monte valoroase si interesante. www.hutweide.comIn Timisoara este un crescator cu mult potential, merita sa suni la 0743-509 014
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #2 on: November 15, 2005, 11:29:25 PM » |
|
mersi mult d tot d raspuns 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #3 on: November 16, 2005, 05:01:37 PM » |
|
Mie mi-au placut cainii lor, pe care i-am vazut la campionat. Altceva din pacate nu stiu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #4 on: November 16, 2005, 06:20:19 PM » |
|
dap...si mie personal cainii LOR imi plac dar un prieten are un pui d la canisa asta si sincer nu prea imi place cum arata; acum nu stiu ce sa fac,anyway pana la primvara cand imi voi lua un cutzu ma mai gandesc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #5 on: November 16, 2005, 06:43:52 PM » |
|
Am doi caini de la canisa Pavora, au 1,2 si 1,3 ani,luni. Draga Abra, un pui de ciobanesc german arata bine dupa un an si ceva, chiar 2 ani. Eu am fost avertizata de acest lucru si am avut rabdare cu cei care se mirau de "javra" mea. Am acum doi ciobanesti superbi, unul cu parul lung si altul semilung. Dupa ce ani de zile am crescut "caini lupi", rasa comuna, acum imi dau seama de diferenta dintre acestia si rasa pura; nu numai aspectul conteaza ci si temperamentul si inteligenta. Canisa Pavora are caini foarte strict selectionati, multe monte in Germania cu caini campioni. Calificativul meu: Excelent I.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #6 on: November 17, 2005, 12:23:44 AM » |
|
Si de la "cea mai buna" canisa vei vedea caini care nu o sa-ti placa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #7 on: November 17, 2005, 02:19:31 PM » |
|
de asta imi era si mie frica,cg-ul meu care a murit l-am primit ca fiind cel mai docil caine si cand a crescut era cel mai rau dintre frati.De aceea nu stiu ce sa fac sa fiu sigura ca imi iau un caine "perfect"(pt mine)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #8 on: November 17, 2005, 10:07:18 PM » |
|
Din ce spui tu, pare ca invinovatesti crescatorul pentru faptul ca a devenit rau cainele tau. Niciodata nu poti fi sigura ca iti iei un caine perfect (pentru tine). Asta fiindca cainii sunt fiinte vii, fiecare cu personalitatea si defectul propriu. Nu masini pe care le programezi asa cum iti place.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: November 17, 2005, 10:19:15 PM » |
|
parerea mea e ca evolutia temperamentului unui caine depinde in egala masura de bagajul genetic si de educatie; asa ca faptul ca puiul a devenit agresiv, in conditiile in care initial era cel mai docil din cuib e posibil sa fie si din cauza modului in care a fost crescut... nu exista garantii nicaieri; pentru nimic - caractere morfologice sau psihice; cg-ul este o rasa extrem de echilibrata, maleabila; una dintre cele mai ,,educabile"
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #10 on: November 18, 2005, 08:30:31 AM » |
|
Oare de ce toata lumea isi cumpara catei primavara? Apropo, am vazut la Pavora niste catei superbi, cu mare potential, nascuti in toamna asta.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #11 on: November 18, 2005, 09:23:25 AM » |
|
Ayan e nascut toamna. Chiar in 8 noiembrie a implinit 1 an. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #12 on: November 18, 2005, 03:39:25 PM » |
|
Toata lumea isi cumpara pui primavara? Si ce se intampla cu cei nascutiprimavara/vara? Sunt vanduti primavara urmatoare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abra
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #13 on: November 18, 2005, 04:05:01 PM » |
|
scolaro nu toata lumea isi cumpara pui primavara, fostul meu caine a fost cumparat toamna. Acum vreau sa treaca o iarna peste curte sa fiu eu linistita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #14 on: November 18, 2005, 05:07:41 PM » |
|
eu una n-am tinut cont de anotim cand mi-am cumparat cainii,pe Athos l-am luat in febr. iar pe Ares in iulie,asa a fost sa fie ! oricum,pt. cei care tin cainii in apartament e mai dificil(si cred ca stie toata lumea la ce ma refer),e indicat sa-i cumperi primavara,parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|