Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:16:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: vreau niste sfaturi va rog  (Read 11919 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crisan cristina
Newbie
*

« Reply #15 on: February 16, 2008, 11:33:06 PM »

pai nu stiu po sa ii las ceva mancare peste zi pana vin ..........ca nu ami ii nimeni acasa ca toti vin mai tarziu ca mine
crisan cristina
Newbie
*

« Reply #16 on: February 16, 2008, 11:52:13 PM »

ii bine daca ii las mancare peste zi pana vin ? ca altfel nu am cum
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #17 on: February 16, 2008, 11:54:57 PM »

Probabil ca la varsta asta ar trebui sa-i lasi ceva mancare peste zi. Acum au stomacelul mic, mananca putin si nu cred ca rezista atata timp. Si neaparat sa aibe apa, o sa fii surprinsa cata apa pot bea
crisan cristina
Newbie
*

« Reply #18 on: February 17, 2008, 09:31:43 AM »

bine atunci o sa ii las mancare peste zi sa vedem cum merge ................dar cu facutu treburilor in casa ma omoara......cam in cat timp se invata ?
Thara
Global Moderator

« Reply #19 on: February 17, 2008, 10:29:18 AM »

e inca foarte mic catelul.pe la 3,4 luni,depinde nu va ma face in casa.acum depinde de cat te vei ocupa de el.mancare nu-i lasa peste zi.invata-l cu mese regulate,la anumite ore.acum ar trebui sa aiba 3 mese pe zi,dimineata ,la amiaza si seara.ii pui vazsul in fata,cat mananca,cat nu,iei vasul de acolo si il oferi la viitoarea masa.
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #20 on: February 17, 2008, 11:08:26 AM »

Ale mele, spre exemplu, au invatat relativ repede, in cam o saptamana si vreo 2 zile, desi pipi tot mai scapau prin casa cand uitau (se jucau si nu mai puteau tine). Insa eu in perioada aceea m-am ocupat tot timpul de ele, practic am stat cu ele. La fel simteam si eu ca innebunesc, mai ales ca sunt doua, deci de doua ori mai multa bataie de cap. Acum am si uitat perioada aceea.
Trebuie sa ai rabdare, se va invata. Cand va mai creste, va face si mai rar.
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #21 on: February 17, 2008, 11:25:13 AM »

Cristina, dat fiind faptul ca e asa mic catelul; si pentru ca lipsesti destul de mult timp (totusi, dupa parerea mea nu e chiar inadmisibil de mult pentru ca in final - peste vreo 2-3 saptamani - catelul se va adapta programului tau), ai putea incerca sa ii lasi mancare (dar incadreaza-te in ratia zilnica impartita in 3 parti) peste zi intr-un recipent special pentru mancare (este de forma conica si sta intr-o farfurioara de plastic special conceputa) - se gaseste aproape la orice pet-shop online sau real. Costa vreo 20 ron. Insa cand va mai creste (peste 4 luni) nu cred ca va mai rezista hranitoarea caci e din plastic. Pentru Pic al meu am cumparat o adapatoare identica cu hranitoarea, pentru ca peste vara isi varsa vasul cu apa, iar cand eram la serviciu ramanea in curte fara sursa de apa; dar a doua zi a spart cu coltii farfuria adapatoarei, facand-o inutila. Prin urmare, de atunci ii pun apa intr-o cratita emailata, destul de inalta, de vreo 1,5 - 2 litri. Pe asta nu a reusit s-o sparga Smiley .

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
Ringo
Full Member

« Reply #22 on: February 17, 2008, 12:57:41 PM »

Sa iti traiasca puiutul! Cum il cheama?
Nu uita sa stergi cu apa si putin otet, acolo unde a facut ultima oara. Asta il va face sa uite, incetul cu incetul ca trebuie sa isi aleaga un loc in casa.
In plus, inarmeaza-te cu rabdare: minim 4 luni, maxim 6 luni (varsta CG). Iti urez sa ai puterea sa gestionezi aceasta mini-criza cu rabdare.
turbo_jumbo69
Newbie
*

« Reply #23 on: May 12, 2008, 05:21:15 PM »

am un catel de 6 saptamani si as fi f bucuros daca ma ajutati cu niste sfaturi gen ce anume sa manance si ce  sa ii fac daca plange etc , black asa este numele este mascul si traieste cu un mioritic in varsta de 2 luni dar nu stiu dac sa ii las sa doarma impreuna???sunt amandoi masculi/
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #24 on: May 13, 2008, 04:27:01 PM »

Bine ai venit, turbo_jumbo!

Gasesti aici sfaturi pentru alimentatia unui ciobanesc german - clic! sau Sfaturi pentru ingrijirea unui pui - clic!

mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #25 on: June 12, 2008, 04:38:46 PM »

salu  am si sa va spun ceva  cg meu face pipi in cada ,de ori pe zi si odata  noapte pe le ora 2,daca il cert se pisa  langa cada.pb e ca atunci cand vreau sa fac si eu baia hop.............. si el apara langa cada si vrea sa faca si el baie cu mine,uneori  ma latra si daca nu sunt atenta ma trezesc cu el in cada  si pune o fata , el are programul lui de scos afara dar .................... se para k lui ii place mai mult in cada:))  aste pe o parte e bine decat prin casa  sa fac pipi cel putin in cada dau cu apa si mult clor pentru   si se duce tot pe canal

* Picture 050.jpg (88.61 KB, 480x640 - viewed 140 times.)
mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #26 on: June 12, 2008, 04:40:55 PM »

sper sa intelegeti ce am scris pentru mine e foarte greu sa scriu romana pentruca nu sunt roman  asa k imi cer scuze pentru greseli:((Sad(
crb
Hero Member

« Reply #27 on: June 12, 2008, 05:24:55 PM »

sper sa intelegeti ce am scris pentru mine e foarte greu sa scriu romana pentruca nu sunt roman  asa k imi cer scuze pentru greseli:((Sad(

no ..ca nu esti roman nu-i mare suparare...supararea e ca scrii cu "specificitati" de mess si mirc...te rog scrie complet nu prescurtat...si dac nu e secret..carei nationalitati apartii?  Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #28 on: June 13, 2008, 09:39:51 AM »

german
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: