k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #15 on: August 01, 2008, 09:01:18 PM » |
|
Multumim lavi pentru mancarica. Ai mei ca brazii, au si inceput sa roada coltul sacului, le/am dat un pic de pofta, au fost f fericiti. Sunt mancaruri super premium pe care le mananca, dar nu se omoara dupa ele. De data asta nu s/au lasat pana n/au desfacut putin sacul. Asteptam sa vedem pe mai departe rezultatele. Razvane, n/or manca cainii tai mai mult decat ai mei, de ce luati 2 saci? Mananca diferit, sau nu vrei dureri de cap mai multa vreme?
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #16 on: August 03, 2008, 01:14:40 PM » |
|
Primit si noi mancarea, multumim Lavi! Livrarea prompta, la ora si data stabilite telefonic. Bravo ! De ce 2 saci? Ca sa fie ... 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #17 on: August 05, 2008, 12:02:55 PM » |
|
Va multumesc si ma bucur ca am putut sa va fiu de folos.
Si pe viitor ne propunem sa dam dovada de seriozitate si promptitudine.
Spre sfirsitul lunii August va venii si Arden Grange Chicken&Rice.
Oricum,noi am dori sa avem stoc la toate sortimentele Arden Grange.
Cu respect Lavi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #18 on: August 08, 2008, 03:57:20 PM » |
|
Cum se simt cainii d-voastra cu hrana Arden Grange? Observ ca cei ce au mai cumparat hrana Arden Grange sint multumiti de cum evolueaza cainele lor.Situeaza aceasta marca in topul celor mai bune marci care se gasesc acum pe piata din Romania. Noi putem garanta continuitatea Arden Grange in Bucuresti si prezenta tutturor sortimentelor acestei marci. Cu respect Lavinia Sirboiu http://www.petshop4you.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #19 on: August 08, 2008, 04:17:18 PM » |
|
Prea devreme sa ma pronunt, dar cel putin ling castroanele! Cine-l stie pe Don, stie despre ce vorbesc! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hano
|
 |
« Reply #20 on: August 19, 2008, 09:21:01 PM » |
|
dupa ce am citit aici despre arden am luat legatura cu Lavi (pe aceasta cale ii multumesc) si acum tin sa spun ca maimutoiul mananca de rupe (mai si ragaie)...problema ca ceilalti doi companioni (metisi de diverse) nu mai doresc Biomill si tanjesc la Arden...asa ca toata lumea Arden...poate se transforma si ceilalti 2 in CG 
|
|
|
|
|
|
Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #21 on: August 20, 2008, 10:48:19 AM » |
|
Ma bucur ca hrana Arden Grange place prietenilor nostrii CG.
Eu chiar cred in marca aceasta si tocmai de aceea o si recomand.Are atu-urile ei si,se pare,ca si Ciobanestii nostri le-au remarcat. Toti cei care au vizitat magazinul nostru on line,si au ciobanesti mi-au cerut detalii despre Arden Grange si s-au decis sa incerce.Si au fost foarte multumiti de cum devoreaza Cg-ul bolul cu AG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #22 on: August 20, 2008, 10:52:49 AM » |
|
Si am uitat sa precizez ca putem livra in toata tara Arden Grange,nu numai in Bucuresti.
Pentru livrarea comenzilor in orice localitatedi tara,la pretul afisat pe site se mai adauga transportul cca 28-30 ron.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #23 on: August 20, 2008, 12:16:48 PM » |
|
si eu ma gandeam sa trec pe arden. dar nu stiu ce sortiment sa aleg! voi ce ati incercat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #24 on: August 20, 2008, 12:22:18 PM » |
|
si eu ma gandeam sa trec pe arden. dar nu stiu ce sortiment sa aleg! voi ce ati incercat?
Miel si orez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #25 on: August 20, 2008, 01:57:58 PM » |
|
miel si orez, somon, performance, toate extrem de apreciate de patruped.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #26 on: August 28, 2008, 05:36:48 PM » |
|
miel si orez,somon ,puppy large breed sint cele mai cautate si apreciate de prietenii nostrii necuvintatori;dar si celelalte sortimente Arden Grange plac in egala masura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #27 on: August 28, 2008, 06:25:35 PM » |
|
@lavi: sper ca aveti pe stoc miel si orez, pentru ca in cateva zile mai vrem doi saci! O sa sun in urmatoarele zile sa stabilim ce si cum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #28 on: August 28, 2008, 08:48:02 PM » |
|
si noi...ne pregatim de alt sac. din pacate rucar ne/a facut o eczema si acum mananca doar orez cu morcov si mamaliga. speram ca scapam vara asta, dar la 38 gr. a fost prea mult pentru el (si stim noi pe cineva care a suplimentat mancarea lor cu sarmale, vai de parintii care nu asculta de copii). noi am mancat bine miel si orez. eu am fost plecata aproape o luna, exact din saptamana cand am inceput sa dam arden grange. Cand am venit acasa mi/a luat ochii blanita lor: mai putin de periat si mai lucioasa.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #29 on: August 29, 2008, 08:28:27 AM » |
|
da,avem stoc la miel si orez pentru ca blanosii cer sortimentul acesta
K3na imi pare rau sa aud ca rucar are probleme.sper din tot sufletul sa fie ok si sa poata savura in continuare hrana lui preferata(arden) asa cum v-am spus de la inceput,cit va tine de noi,vom asigura continuitate la hrana ARDEN GRANGE.Si ma bucur sa constat ca intreaba tot mai multi de ea,pentru ca chiar este o hrana super,pe care o apreciaza si blanosii nostrii.
astept sa dati un semn ,si repede,repede eu vin cu mincarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|