razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #60 on: March 25, 2010, 07:06:46 PM » |
|
E Super Premium. Este produsa in Anglia.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #61 on: March 26, 2010, 12:43:54 AM » |
|
si e cotata cu 4 sau 5 stele si am observat ca CG-ilor le place foarte tare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #62 on: March 27, 2010, 10:53:42 AM » |
|
Mai nou Arden Grange se gaseste si pe ama-shop ... http://www. ama-shop.ro/vmchk/Product-search.html?keyword=arden+grange Pentru seriozitate, punctualitate, etc., recomand http://www.petshop4you.ro/arden-grange-m-13.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amashop
Newbie
|
 |
« Reply #63 on: March 27, 2010, 12:27:12 PM » |
|
Imi cer scuze sper sa nu "deranjez" dar nu aveti de unde sa stiti faptul ca ama-shop.ro este un magazin mai putin serios, mai putin prompt... Livram de multe ori mai repede decat pizza  exemplu : Arden Grange Puppy Lr Br, Adult Lr Br, Adult Chicken, Lamb & Rice etc livram in aceeasi zi daca plasati comanda online sau telefonic pana in 11:00 dimineata. plus ca avem 20% discount pentru antiparazitare si suplimente la orice comanda de arden grange ... Cu stima PS nu contest seriozitatea si promptitudinea magazinului petshop4you.ro, departe de mine gandul asta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #64 on: March 27, 2010, 12:45:02 PM » |
|
Imi cer scuze sper sa nu "deranjez" dar nu aveti de unde sa stiti faptul ca ama-shop.ro este un magazin mai putin serios, mai putin prompt...
Nu, nu deranjati in nici un fel! Recomandarea a fost facuta pe baza experientiei personale. Daca si dumneavoastra livrati la fel de prompt, aveti toata stima mea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #65 on: April 01, 2010, 11:33:04 PM » |
|
Multumesc pentru recomandare razvan  Eu zic ca e loc pentru toata lumea pe piata aceasta.Oricine poate sa vinda Arden Grange. Diferentierea apare din calitatea serviciilor si atitudinea fata de client. Noi vom continua pe aceiasi linie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amashop
Newbie
|
 |
« Reply #66 on: April 19, 2010, 04:19:59 PM » |
|
Din pacate foarte curand Arden Grange va pierde atuul pe care il avea ... pretul ... se asteapta cresteri de pret cu aprox 10-15%
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #67 on: April 19, 2010, 10:40:08 PM » |
|
nu cred ca se va intimpla asta va depind ede unde il iei  oricum,arden grange isi merita numele de hrana superpremium si cei care l-au incercat pot confirma asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #68 on: April 21, 2010, 01:52:15 PM » |
|
Poate sa imi spuna cineva ceva de sortimentul Arden Grange Adult Rich in Fresh Salmon & Rice ? A dat cineva acest sortiment cainelui ?
Multumesc anticipat,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osiacd
Full Member

|
 |
« Reply #69 on: May 06, 2010, 02:38:09 PM » |
|
Deci intre Royal maxi junior si arden grange junior large breed care ar fi mai buna?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #70 on: May 07, 2010, 08:35:40 AM » |
|
Va puteti uita singur pe eticheta ca sa vedeti care e mai buna Si,in plus,depinde si de gustul cainelui. Eu as merge pe Arden Grange
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osiacd
Full Member

|
 |
« Reply #71 on: May 07, 2010, 09:26:49 AM » |
|
Ok, multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #72 on: May 07, 2010, 10:31:49 AM » |
|
Noi i dam lui Thor de vreo 3 luni aceasta mancare. Din ce am incercat pana acum, lui Thor i merge cel mai bine cu asta. Blana capata culoare si stralucire. Fecalele nu miros nici pe departe ca si de la alte mancaruri mai slab calitative. Chiar daca este putin mai scumpa, eu zic ca merita efortul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #73 on: May 07, 2010, 10:36:33 AM » |
|
Chiar daca este putin mai scumpa, eu zic ca merita efortul.
Culmea este ca nu e scumpa .... Si eu hranesc cainii cu Arden miel si orez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radutudor
|
 |
« Reply #74 on: May 07, 2010, 10:40:47 AM » |
|
E adevarat, comparativ cu altele din gama superpremium nu e scumpa, ci doar comparataiv cu mancaruri din alta clasa. Oricum, schimbarile in bine au fost asa de vizibile incat o sa mergem pe arden de acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|