Forum ciobanesc german
May 22, 2008, 11:22:22 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: caine cibanesc german batran-ajutor!!!  (Read 352 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andreeea
Newbie
*

« on: March 06, 2008, 06:59:06 PM »

salut
am un cg de aproape 15 ani
in ultima perioada a avut probleme cu picioarele din spate,am fost la medic i-am facut o multime de investigatii si mi-au spus ca are ciocuri pe coloana si ca are o tumora care nu este localizata pe vreun organ(inca).Dupa 2 luni in care l-am tratat cu rymadil si petphos canin pe caini batrani iar a avut un episod din acela(nu se mai poate ridica de jos)si i-am mai dat rymadil dar nu in cantitate mare 2 pastilute pe zii din cauza ca afecteaza stomacul din cate am inteles.Astazi m-am ingrozit,a inceput sa urineze cu sange
Sunt disperata nu stiu daca sa-i mai dau rymadil sau nu
daca a-ti auzit pana acum de asa ceva va rog da-ti un raspuns
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #1 on: March 07, 2008, 12:44:37 AM »

din pacate catelul a ajuns la o varsta inaintata pentru un ciobanesc german si nu se mai prea poate face nimic. In prima faza ati facut tot posibilul si i-ati ameliorat traiul dar acum, ca nu mai raspunde la tratament.. sunt prea putine de facut. Se pare ca si aparatul urinar cedeaza...
Din pacate cainii nostri imbatranesc mai repede decat noi si inevitabilul trebuie sa-l suportam chiar daca este extrem de greu.  Cry

Ar fi bine sa intrerupi administrarea de Rimadyl, au existat indivizi la care s-au semnalat afectiuni renale, chiar blocaj renal ca efecte adverse. Bineinteles aceste efecte secundare apar pe fondul unei afectiuni preexistente si la indivizi bolnavi a caror organism este deja slabit.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora