|
dsh
|
 |
« Reply #15 on: August 08, 2005, 10:16:07 AM » |
|
in week-end am fost la polovragi, in valcea (o zona superba) si pentru ca am avut noroc de vreme buna am facut si cateva poze - pe ale parosului le puteti vedea aici http://www.ciobanescgerman.net/gallery/thumbnails.php?album=4 si, eventual, vota... 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #16 on: September 27, 2005, 05:47:46 PM » |
|
e super dulce!!! să-ţi trăiască! încă un păros în club... 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #17 on: September 29, 2005, 02:42:51 PM » |
|
   Multumesc tuturor si sa dea Domnul sa-mi traiasca si sa ne traiasca la toti,sa ne bucuram de ei !    P.S : Cristina sa stii ca-mi place Ayan teribil,e tare frumos...si numele e deosebit,daca imi voi mai lua inca un cg cred asa-i voi pune numele cu siguranta !. Si cred ca asta voi face in final,o sa-mi iau un cg cu parul lung pt. ca-mi plac grozav de mult,de cainele lui Razvan m-am indragostit pur si simplu ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #18 on: September 29, 2005, 02:50:59 PM » |
|
fara cred...cu siguranta !(iar am facut o gafa in exprimare) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #19 on: September 29, 2005, 02:54:02 PM » |
|
mirela, mai ai poze cu ares? daca da, mai posteaza, ca mie imi pare cu parul lung - asta am vrut sa spun prin încă un păros în club... mostra de paros, pe care il cheama tot ares si care arata la 2 luni exact ca puiul tau http://www.ciobanescgerman.net/gallery/thumbnails.php?album=4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #20 on: September 29, 2005, 03:02:52 PM » |
|
Din pacate nu mai am dar we-ul asta o sa incer sa-i fac neste poze si o sa le postez ! Sa stii ca si veterinarul aceeasi chestie mi-a spus ca si tine,ca pare a fi cu parul lung insa mama lui Ares e cu par scurt si tatal lui e cu par semilung.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #21 on: September 29, 2005, 03:03:02 PM » |
|
iata-l
|
ares.jpg (63.18 KB, 600x658 - viewed 452 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #22 on: September 29, 2005, 03:07:34 PM » |
|
insa mama lui Ares e cu par scurt si tatal lui e cu par semilung. nu are nici o relevanta! si ares al meu e din 2 caini cu par scurt, respectiv Tano, campion mondial fci si satina, import germania, canisa de renume
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #23 on: September 29, 2005, 03:08:07 PM » |
|
Wow....ce duuuuuuulce e ! Splendid !...sa-ti traiasca,sa ai parte de el ! De unde pot sa fac si eu rost de unul ca al tau ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #24 on: September 29, 2005, 03:10:21 PM » |
|
eu zic ca ai deja unul...  care arata superb!!! are un super pigment! si osatura pare solida, iar expresia e dementiala; intra pe linck-ul pe care l-am postat mai sus si vezi galeria lui ares cel mare (are 5 ani acum).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #25 on: September 29, 2005, 03:12:11 PM » |
|
  am intrat ,ce crezi ca am mai avut rabdare?!...e grozav !   sper ca si Ares al meu sa-i semene pe viitor ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #26 on: September 29, 2005, 03:16:24 PM » |
|
eu zic ca va semana, iar daca asta iti doresti, e perfect!... sper insa ca stii ca cg-ul cu par lung NU are drept de reproductie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #27 on: September 29, 2005, 03:26:23 PM » |
|
Nu stiam chestia asta insa sapt. asta cand am fost la asociatia chinologica impreuna cu crescatorul de la care l-am luat pe Ares am aflat ca cei din germania au hotarat reintroducerea cg cu par lung in competitii !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #28 on: September 29, 2005, 03:54:59 PM » |
|
da, se aude ceva, ne-confirmat, insa, oficial... si nu participarea lui la competitii este interzisa (orice caine cu acte de origine poate participa la o expozitie), ci acordarea dreptului de monta; mai exact, un caine cu par lung poate primi cel mult calificativul ,,bine" (de obicei nu ia mai mult de ,,satisfacator"), in vreme ce pentru dreptul de monta, mascul fiind, trebuie sa obtina calificativul ,,excelent".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #29 on: September 29, 2005, 03:56:55 PM » |
|
Ayan cand era mic tot era mai pufoşel, cam aşa ca Ares, dar acum nu mi se pare ca ar avea păr mai mult decât e normal, pe coadă chiar i-ar mai prinde bine ceva păr.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|