|
KLIFF
|
 |
« on: March 10, 2008, 10:55:56 AM » |
|
Nu l-am facut public pentru ca nu este terminat. A fost lansat la inceputul lunii si lucram la imbogatirea continutului. Evident... date despre campionat tot aici o sa publicam, inclusiv buletinele de inscriere. Asteptam sugestii privind continutul, designul, structura...etc
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #1 on: March 10, 2008, 11:52:29 AM » |
|
Dupa o discutie telefonica cu Kliff, am decis sa facem topic nou pentru site.
Oamenii asteapta pareri, sugestii, etc ... deci nu va sfiiti !
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #2 on: March 11, 2008, 10:31:05 AM » |
|
foatre fain .. mi au placut fimuletele  .. as vrea ca toate cluburila sa fie asa active bravo! insa cred ca eu daca as fi din constanta as vrea sa pot gasi pe site adresa nr de tel al clubului ....sau era si nu am vazut eu?  ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #3 on: March 11, 2008, 10:46:59 PM » |
|
cumva nu cunoasteti ce nume de canisa are presedintele de club local si ceilalti membri sau ii neglijati sau poate................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #4 on: March 12, 2008, 12:52:04 PM » |
|
cumva nu cunoasteti ce nume de canisa are presedintele de club local si ceilalti membri sau ii neglijati sau poate................
Se poate mai pe intelesul tuturor?? 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
caro
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: March 29, 2008, 09:15:28 PM » |
|
MOFLI, ai invatat sa scrii pe forum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #6 on: March 30, 2008, 12:31:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caro
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 30, 2008, 03:29:49 PM » |
|
Pe tine curiozitatea te-a omorat dintodeauna. Asa cum nimeni nu discuta despre rezultatele tale in expozitii (pe care dealtfel le ai si nu le contesta nimeni) asa si pe tine ar trebui sa nu te f....grija de altii. Nu ti-ai dat seama pana acum ca noi suntem mai prosti, mai ciudati , mai saraci si in general mai amarati decat tine? banuiesc dealtfel ca din acest motiv ai si plecat din club si ti-ai infiintat altul, dupa exigentele si aspiratiile tale. Apropos de club, poate ai amabilitatea sa ne inviti si pe noi, ceilalti, la expo organizate de voi si chiar la ex. de lucru . Tu ai participat la ale noastre, bune- proaste cum au fost. Sunt deschis oricand la o discutie publica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #8 on: March 30, 2008, 04:22:58 PM » |
|
Da Vasile ai dreptate,eu va invit ,dar voi veniti numai cu indicati ca in afara de ciini lui Misu si cei scosi la el nu prea mai vad alti ,si eu nu am particpat la ale voastre eram membru bagam ciini ca sa fie la nr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #9 on: March 30, 2008, 05:27:41 PM » |
|
Caro atentie la limbaj, exprimare...
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
caro
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 30, 2008, 08:08:30 PM » |
|
scuze Ariana, dar daca ai cunoaste personajul, m-ai intelege. Pentru celalalt: tot n-ai inteles esenta.Eu personal te vreu la organizare ca doar esti prezidente. ti-am explicat pana au amortit mortii: tu esti un bun crescator dar 00000000 ca si presedinte (organizator). Din acest motiv am inceput aceasta discutie cu tine, pe care dealtfel am purtat-o de zeci de ori. Tu ai atacat mai sus persoane de conducere a clcg . mergi in expo, ca mergi pentru gloria ta si nu pentru cine stie cine si nu te mai lua tot timpul de altii. In afara faptului ca ai stat cu 3-5 caini in curte , in rest esti 0000000000000000000000000000000000000 . Atunci fa ce stii mai bine ca nu te va deranja nimeni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #11 on: March 30, 2008, 09:57:08 PM » |
|
Nu este chiar asa Vasile atita timp cind in conducerea unui club sint oameni care indrma lumea catre alte rase si mai spune ca cg este numai de frumusete eu zic ca nu mai pot sta in acel club ,si apropo expozitie cu 27 de ciini preznti spune multe despre politica dusa in acel club
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caro
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 31, 2008, 02:43:25 PM » |
|
m-as bucura sa vad la o expo de la voi mai multi caini. succes!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danzy
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: February 10, 2009, 11:14:46 PM » |
|
cand credeti ca veti termina site-ul clubului pentru ca m-ar interesa, nu de altceva dar cu siguranta sunt anumite lucruri pe care nu la stiu despre cainele meu, cu toate ca am mai avut unul inainte( bineinteles tot femela alsacian care a murit la a 3-a fatare)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|