In primul rand "studiile" acestea facute pe un "X" site pot fi pur si simplu pro si antireclama.
Atata vreme cat nu este insotit si de avizul unei organizatii autorizate (europene, americane..mondiale..etc) nu valoreaza doi bani deoarece mai mult ca precis are doar rol de reclama.
Exista multe alte tipuri de hrana excelent de bine cotate atat in Europa cat si USA care nici macar nu sunt amintite asadar rezultatul este egal cu 0 sau in cel mai bun caz pur orientativ dar nicidecum revelator.
Fii linistit ca si noi incercam sa cautam ce e mai bun pt. cateii nostri, eu de exemplu am trecut pe sub nasul Natiei cel putin 8-9 tipuri de hrana dintre care vreo 6 luate la saci (restul doar in cantitati de cateva Kg) dar n-am incercat sa vand nici macar un Kg. a mancat din el pana s-a terminat. Din partea mea poti sa o vinzi, sa faci ce vrei, nu ma deranjeaza dar eu nu inteleg cum vrei sa vezi ce efect are o anumita hrana daca nu mananca macar un sac din ea...?
Si vrei sa stii parerea mea despre hrana uscata (nu imi trebuie studiul americanilor care by the way sunt cei mai mari poluatori mondiali, asupritori si intretinatori de razboaie, amatori fast-food, etc ...asa ca lasa-ne cu Statele Unite, mai bine ti-ai indrepta atentia spre tarile nordice care sunt net superioare Statelor) ...mai bine da-i hrana gatita toata viata daca te pricepi sa-i prepari o ratie zilnica echilibrata; din mai multe rele il alegi pe cel mai mic si cu asta am spus tot.
"Meseriasa" sau nu eu mi-am spus parerea, sper sa nu iti sara tandara.
Si inca ceva, nu cred ca te obliga nimeni sa accesezi acest site
Pt Bogdan :
Mi-a spus cineva cat este de infect acest site
...asa ca esti liber sa iti vezi de drum..
Sincer, eu una te-as bana pentru afirmatia ta, daca nu pentru totdeauna macar pentru o perioada mai lunga de timp sa mai rasfoiesti regulamentul acestui site "infect" sa vezi cum sunt primite jignirile directe fara nici un rost. N-as sta pe ganduri nici o secunda.