vom haus selia
Sr. Member

FAPTE NU VORBE
|
 |
« Reply #45 on: March 19, 2008, 01:47:30 AM » |
|
Apropo, ca sa nu mai fie dubii, am un pui de CG de 7 luni cumparat de la Giovanni Zingale. Unii poate au auzit de el, altii nu, ma rog nici nu are importanta.
eu sunt Giovanni Zingale care puiu?   ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady
Jr. Member

|
 |
« Reply #46 on: March 19, 2008, 09:16:33 AM » |
|
eu sunt Giovanni Zingale care puiu?   ? ...si in loc de raspuns la aceasta intrebare s-a facut liniste.....  Nu vreau sa pun paie pe foc dar, in ceea ce ma priveste, as dori sa felicit administratorii, membrii mai vechi si mai noi ai acestui forum, pentru constiinciozitatea si amabilitatea de care au dat dovada atunci cand au postat toate informatiile structurate aici. Eu am fost la primul caine ciobanesc german si l-am crescut conform informatiilor pe care le-am citit pe acest site. Acum Dona mea are doi ani si e sanatoasa, arata bine si suntem fericiti sa o avem in familia noastra. Felicitari tuturor, sa fim sanatosi si sa ne traiasca toti copiii, inclusiv cei cu blanita si cu patru picioare! I love you  !
|
|
|
|
|
|
My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #47 on: March 19, 2008, 09:30:51 AM » |
|
...si in loc de raspuns la aceasta intrebare s-a facut liniste.....  Nu vreau sa pun paie pe foc dar, in ceea ce ma priveste, as dori sa felicit administratorii, membrii mai vechi si mai noi ai acestui forum, pentru constiinciozitatea si amabilitatea de care au dat dovada atunci cand au postat toate informatiile structurate aici. Eu am fost la primul caine ciobanesc german si l-am crescut conform informatiilor pe care le-am citit pe acest site. Acum Dona mea are doi ani si e sanatoasa, arata bine si suntem fericiti sa o avem in familia noastra. Felicitari tuturor, sa fim sanatosi si sa ne traiasca toti copiii, inclusiv cei cu blanita si cu patru picioare! I love you  ! Uite, un caine "crescut" pe forum! 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Stefan cel Mare
Jr. Member

|
 |
« Reply #48 on: March 19, 2008, 09:36:26 AM » |
|
Puiul este Dino.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #49 on: March 19, 2008, 10:29:31 AM » |
|
...si in loc de raspuns la aceasta intrebare s-a facut liniste.....  Nu vreau sa pun paie pe foc dar, in ceea ce ma priveste, as dori sa felicit administratorii, membrii mai vechi si mai noi ai acestui forum, pentru constiinciozitatea si amabilitatea de care au dat dovada atunci cand au postat toate informatiile structurate aici. Eu am fost la primul caine ciobanesc german si l-am crescut conform informatiilor pe care le-am citit pe acest site. Acum Dona mea are doi ani si e sanatoasa, arata bine si suntem fericiti sa o avem in familia noastra. Felicitari tuturor, sa fim sanatosi si sa ne traiasca toti copiii, inclusiv cei cu blanita si cu patru picioare! I love you  ! Exact acelasi lucru pot sa spun si eu. Cand am luat "fetele", nu stiam prea multe despre cum se creste un ciobanesc german, despre tipuri de mancare etc. Acum sunt frumoase si sanatoase si se dezvolta foarte frumos, datorita informatiilor aflate din acest site.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maky the best
Newbie
|
 |
« Reply #50 on: May 19, 2008, 11:56:02 AM » |
|
salut am si eu un superb mascul  dar am o mare problema este slab,am incercat sa-i fac progam la mancare dar fara rezultate, are cam 25kg, va rog ajutati-ma sa-l ingras putin
|
|
|
|
« Last Edit: May 19, 2008, 01:21:25 PM by razvan »
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #51 on: May 19, 2008, 06:08:35 PM » |
|
Ce varsta are masculul tau?
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #52 on: July 02, 2008, 04:15:59 PM » |
|
Pasiunea pentru vegetale a inceput acum cativa ani la noi: intai pepene rosu, apoi cirese, dupa aceea mere, toate in functie de sezon. De cateva luni insa lupanca a innebunit. Plange ca sa/i dau ardei, rosii, caise, aproape orice fruct si multe dintre legume. Ardei i/am dat, rosii mai putin, piersici nu indraznesc, mere a primit. Ma intreb daca cererea asta nu semnifica vreo necesitate a organismului ei. Nu e disperata dupa mancare in general si o si alint cand e vorba de carnita sau delicii uscate, cu toate astea vegetalele ocupa un loc de frunte intre poftele ei. Ar trebui sa/mi dea de gandit? In primii ani de viata era o carnivora inraita, nici orezul nu/l manca, iar mancarea uscata era de musai.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #53 on: July 03, 2008, 06:01:33 PM » |
|
De cateva luni insa lupanca a innebunit. Plange ca sa/i dau ardei, rosii, caise, aproape orice fruct si multe dintre legume. Ardei i/am dat, rosii mai putin, piersici nu indraznesc, mere a primit.
Vorbesti cumva de Don al meu ?  Caise, piersici, pepene, mere, ardei, morcov, etc ... Eu ii dau si piersica, in 10 secunde ramane numai samburele! 
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
k3na
Hero Member

Alma
|
 |
« Reply #54 on: July 03, 2008, 10:40:30 PM » |
|
uau...ma bucur ca e in regula. Sincer nu prea sunt obisnuita. Piersicile, caisele, ciresele i le dau fara samburi. Nu risc. Si cate caise/piersici etc ar manca pe zi? Cel putin la pepene ar devora non stop. De asta au pirivirea aia inteligenta, de la vitaminele din fructe.  Mai spusese Ioanatio sa ma abtin de la fistic sau smochine, asa ca am presupus ca ar putea avea si ei apendice (din balariile care imi umbla prin cap  ) si am zis ca nu exagerez cu rosii.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|