|
Florin Deznan
|
 |
« on: March 26, 2008, 03:53:24 PM » |
|
Va supun atentiei urmatorul mascul ce se afla in proprietatea canisei Herthaus Ro din Arad: INOX vom VALTENBERG 13 Iulie 2006 HD - a normal ED - normal DNA gepruft Tata: Naxos vom Holtkamper See Mama: Jenny vom Monopteros http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/522529.html
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #1 on: March 26, 2008, 04:14:27 PM » |
|
Am omis sa va spun ca atat testele de displazie la sold si la cot cat si testul DNA sunt facute in Germania. In poza de pe pedigreedatabase Inox avea doar 14 luni. Iar in data de 24.03.2008 a promovat examenul de BH si testul de anduranta in Germania. Sper ca pana la sfarsitul lunii Iulie sa poata participa si la examenul de Schd 1 tot in Germania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: March 26, 2008, 04:22:50 PM » |
|
Am omis sa va spun ca atat testele de displazie la sold si la cot cat si testul DNA sunt facute in Germania. In poza de pe pedigreedatabase Inox avea doar 14 luni. Iar in data de 24.03.2008 a promovat examenul de BH si testul de anduranta in Germania. Sper ca pana la sfarsitul lunii Iulie sa poata participa si la examenul de Schd 1 tot in Germania.
ok..poza de pe pedigreedatabase e una...pentru "baza de date Romania"...nu e nici una ..."la zi"..? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #3 on: March 26, 2008, 04:27:41 PM » |
|
Astazi il aduc pe Inox acasa din Ungaria, pentru a se pregati in vederea participarii la expo Baia Mare, dupa care va merge inapoi la "scoala" in Ungaria. Sper ca in perioada in care ramane acasa sa-i pot face o poza pentru BAZA DE DATE Romania. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #4 on: March 26, 2008, 04:30:17 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
WE GIVE WHAT WE GET ! R.I.P. PITT , DANA ! ramineti mereu in inima mea, pina la moarte..... RIP. RADU CEZAR BUSUIOC , KIS FERI..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... *Link Removed*
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #5 on: March 26, 2008, 04:34:47 PM » |
|
Astazi il aduc pe Inox acasa din Ungaria, pentru a se pregati in vederea participarii la expo Baia Mare, dupa care va merge inapoi la "scoala" in Ungaria. Sper ca in perioada in care ramane acasa sa-i pot face o poza pentru BAZA DE DATE Romania.  ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #6 on: March 26, 2008, 04:39:56 PM » |
|
Rezultatele obtinute de Inox in anul 2007: 1. FP 2 - Expo club Arad 12 Mai 2007 - Franz - Peter Knaul 2. FB 3 - Campionatul National CG 20-21.10.2007 - Hans - Peter Rieker 3. SG 3 - Expo Hunnia - Rex Nemet juhaszkutya Egyesulet 28.10.2007 4. Excelent 1, RPJ, Invingator Derby, Cel mai bun mascul - CAC Derby 11.11.2007 Arad - Stavarache Cristian
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: March 26, 2008, 04:48:21 PM » |
|
..rezultatele de la punctele 1 si 2 sunt in baza de date!  ...cele de la punctele 3 si 4 urmeaza... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #8 on: March 26, 2008, 04:50:43 PM » |
|
 ..sii...  ...mai departe ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #9 on: March 26, 2008, 04:54:27 PM » |
|
In curand veti vedea si o fotografie a unei cateluse f. frumoasa. Rezultatul montei dintre Inox si Afra v. Haus Bardar ( daca va mai aduceti aminte de aceasta catea) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #10 on: March 26, 2008, 05:03:43 PM » |
|
@inu ...te superi,...nu te superi,.. dar poza de pe pedigreedatabase e nashpa rau...unde e haina ta,..unde e "linia" cainelui... totul e confuz.... sorry... asteptam poze mai bune..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #11 on: March 26, 2008, 05:06:48 PM » |
|
Nu sunt suparacios. Aceasta problema se va remedia curand. Dar daca vrei sa vezi linia superioara, o vezi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #12 on: March 26, 2008, 06:57:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #13 on: March 26, 2008, 07:06:09 PM » |
|
Rarvan, merci mult. Urmeaza doar sa completezi si rezultatele de la punctele 3 si 4. Vezi mai sus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #14 on: April 14, 2008, 02:45:25 PM » |
|
poze recente de la Baia Mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|