|
crb
|
 |
« on: May 11, 2008, 06:01:58 PM » |
|
Ma confrunt cu o intrebare (ce va fi considerata probabil idioata, de unii)  : Cotizatia de CNCG substiutie pe cea AChR ? Daca da, pe unde se gaseste ceva oficial referitor la  ? Daca nu, ...ma dau batut...nu ma dumiresc nicicum la ce ajuta sa platesti aceste sume? ...de obicei, se plateste un produs / serviciu...in cazul de fata ? macar AChR mai presteaza ceva de banii astia : pedigree,... (..de la "radio bucataria" : CNCG 2008 - 60 RON, ACHR 2008 - 40 RON; ...de ce "radio bucataria"? pentru ca nu am gasit in nici unul din cazuri o informare oficiala SCRISA,..totul e pe auzite....AAA, in banii astia, AChR da si chitante, si legitimatii  )
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: July 11, 2008, 05:32:23 PM » |
|
Ma confrunt cu o intrebare (ce va fi considerata probabil idioata, de unii)  : Cotizatia de CNCG substiutie pe cea AChR ? Daca da, pe unde se gaseste ceva oficial referitor la  ? Daca nu, ...ma dau batut...nu ma dumiresc nicicum la ce ajuta sa platesti aceste sume? ...de obicei, se plateste un produs / serviciu...in cazul de fata ? macar AChR mai presteaza ceva de banii astia : pedigree,... (..de la "radio bucataria" : CNCG 2008 - 60 RON, ACHR 2008 - 40 RON; ...de ce "radio bucataria"? pentru ca nu am gasit in nici unul din cazuri o informare oficiala SCRISA,..totul e pe auzite....AAA, in banii astia, AChR da si chitante, si legitimatii  ) Revin,... Asociatia AChR locala ma someaza sa achit cotizatia....e drept,..nu am pomenit ca sunt "la zi" cu cotizatia la CNCG...cum fac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: July 11, 2008, 08:43:55 PM » |
|
Revin,... Asociatia AChR locala ma someaza sa achit cotizatia....e drept,..nu am pomenit ca sunt "la zi" cu cotizatia la CNCG...cum fac?
E bine ca esti consecvent ... nu te lasi cu una cu doua ... Ti-am mai dat odata un link, ai zic ca nu e concludent ... probabil nici circulara asta nu o sa fie concludenta, moment in care ma dau batut. CIRCULARA Nr.19 din 24.04.2008
În atentia asociatiilor si cluburilor care organizeaza expozitii, concursuri si examene de lucru.
Va reamintim ca una din conditiile de acceptare a înscrierilor la manifestarile organizate sub egida A.Ch.R., este aceea de a se înainta odata cu buletinul de înscriere si copia legitimatiei de membru într-o organizatie afiliata A.Ch.R., precum si dovada achitsrii cotizatiei anuale, la zi.
Având în vedere sesizarile venite din partea asociatiilor si cluburilor membre cu privire la nerespectarea acestei conditii, delegatii-observatori au primit dispozitia de a verifica la fata locului buletinele de înscriere în expozitie, mai precis, daca acestea sunt însotite de copia legitimatiei de membru cu cotizatia achitata la zi, a celui înscris. Acolo unde se va constata nerespectarea acestei conditii, se vor dispune masuri în consecinta, mergând pâna la suspendarea dreptului de a mai organiza expozitii sub egida A.Ch.R.
Totodata, reamintim organizatorilor de expozitii, concursuri si examene de lucru, ca nu au dreptul de a practica tarife discriminatoare fata de membrii A.Ch.R. Toti membrii A.Ch.R. se bucura de aceleasi drepturi si facilitati si niciun organizator nu are dreptul de a practica tarife diferentiate. Acolo unde se vor constata astfel de practici, se vor lua masuri disciplinare, mergând pâna la excluderea din A.Ch.R.
Cristian Stefanescu PRESEDINTE A.CH.R.Uite si AICI un raspuns pe aceiasi tema. Sau poti suna la 021 314 3763 ... 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: July 11, 2008, 09:35:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: August 25, 2008, 06:55:32 PM » |
|
E bine ca esti consecvent ... nu te lasi cu una cu doua ... Ti-am mai dat odata un link, ai zic ca nu e concludent ... probabil nici circulara asta nu o sa fie concludenta, moment in care ma dau batut. CIRCULARA Nr.19 din 24.04.2008
În atentia asociatiilor si cluburilor care organizeaza expozitii, concursuri si examene de lucru.
Va reamintim ca una din conditiile de acceptare a înscrierilor la manifestarile organizate sub egida A.Ch.R., este aceea de a se înainta odata cu buletinul de înscriere si copia legitimatiei de membru într-o organizatie afiliata A.Ch.R., precum si dovada achitsrii cotizatiei anuale, la zi.
Având în vedere sesizarile venite din partea asociatiilor si cluburilor membre cu privire la nerespectarea acestei conditii, delegatii-observatori au primit dispozitia de a verifica la fata locului buletinele de înscriere în expozitie, mai precis, daca acestea sunt însotite de copia legitimatiei de membru cu cotizatia achitata la zi, a celui înscris. Acolo unde se va constata nerespectarea acestei conditii, se vor dispune masuri în consecinta, mergând pâna la suspendarea dreptului de a mai organiza expozitii sub egida A.Ch.R.
Totodata, reamintim organizatorilor de expozitii, concursuri si examene de lucru, ca nu au dreptul de a practica tarife discriminatoare fata de membrii A.Ch.R. Toti membrii A.Ch.R. se bucura de aceleasi drepturi si facilitati si niciun organizator nu are dreptul de a practica tarife diferentiate. Acolo unde se vor constata astfel de practici, se vor lua masuri disciplinare, mergând pâna la excluderea din A.Ch.R.
Cristian Stefanescu PRESEDINTE A.CH.R.Uite si AICI un raspuns pe aceiasi tema. Sau poti suna la 021 314 3763 ...  intrebarea initiala revine : daca voi avea vreodata nevoie de pedigree,... dat fiind ca am avut o discutie chiar azi cu chinotehnicianul local,...achitarea cotizatiei la CNCG =0.....PRACTIC, (daca nu e un abuz ACHR local) mi s-a dat CLAR de inteles ca daca nu achit cotizatia ACHR,..la viitorul cuib or sa fie probleme...pentru obtinerea de pedigree... ACHR ...cum alte pedigree in Romania NU EXISTA => in 2009 voi plati cotizatia DOAR la ACHR, la CNCG platesc degeaba, ..pentru NIMIC ..anul asta le platesc pe amandoua....optiunea mea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #5 on: August 26, 2008, 08:30:24 AM » |
|
....optiunea mea  ... toti facem greseli...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #6 on: August 26, 2008, 03:22:37 PM » |
|
... toti facem greseli...
adevarat, a gresi e omeneste...dar sa persisti in greseala se cheama prostie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #7 on: August 26, 2008, 04:30:01 PM » |
|
adevarat, a gresi e omeneste...dar sa persisti in greseala se cheama prostie...
Ia zi, la al catelea an esti? 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #8 on: August 26, 2008, 04:46:05 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #9 on: August 26, 2008, 04:50:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|