Forum ciobanesc german
January 19, 2013, 04:49:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pareri despre hrana PURINA DOG CHOW  (Read 12760 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
osiacd
Full Member

« Reply #15 on: January 23, 2010, 11:19:27 PM »

Sunt convins ca are niste caini foarte frumosi si voi de asemenea, eu incercam sa subliniez ca poti avea caini frumosi si foarte frumosi hranindu-i si cu hrana care nu e superpremium. Este o parere personala si nu numai, nu intentionez sa jignesc pe cineva.  Salut.
adm
Sr. Member

Pic

« Reply #16 on: January 23, 2010, 11:27:26 PM »

Toti cainii sint frumosi indiferent cu ce sint hraniti. Toti copii sint frumosi indiferent cu ce sint hraniti, ca doar sint ai nostri, si in plus orice copil e frumos. Insa una e sa il hranesti la McDonalds si alta e sa il hranesti cu mancare sanatoasa, pregatita in casa. Ariana are dreptate, si in cazul lor ca si al copiilor/oamenilor, efectul mancarii se vede pe termen lung. De aceea e important sa gasesti cea mai buna mancare, de calitate, pe care ti-o poti permite. Fiecare ne putem documenta putin si sa vedem daca exista conservanti carcinogeni pe lista ingredientelor, pentru ca restul, in special carnea sint mai greu de evaluat dpdv al calitatii efective a acesteia (un proxy pentru asta poate fi pretul mancarii).

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
salvanim
osiacd
Full Member

« Reply #17 on: January 31, 2010, 03:46:43 PM »

Deci, in concluzie este o mancare buna sau nu? Este evident ca e sub Royal Canin, Eukanuba, Hill`s sau ProPlan, dar parerea mea e ca e peste multe mancaruri chiar mai scumpe. Eventual la aceiasi bani daca stie cineva sau chiar putin mai scump ce alte variante ar fi . O zi buna.
Thara
Hero Member

« Reply #18 on: January 31, 2010, 09:08:41 PM »

Deci, in concluzie este o mancare buna sau nu? Este evident ca e sub Royal Canin, Eukanuba, Hill`s sau ProPlan, dar parerea mea e ca e peste multe mancaruri chiar mai scumpe. Eventual la aceiasi bani daca stie cineva sau chiar putin mai scump ce alte variante ar fi . O zi buna.
Purina Dog Chow este o mancare buna. Este din gama premium dar in orice caz mai bine decat pedigree sau chappy! Desigur ca nu se compara cu RC sau Eukanuba pentru ca sunt din doua game diferite ca si calitate, dar nu este nici o mancare prea rea. Pentru cei care au un buget mai redus este mai recomandat sa cumpere asa ceva pentru caine decat pedigree sau altele asemanatoare lui - care tot cam pe aici sunt cu pretul.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
lavicosmy
Jr. Member
**

Ken van Pavora

« Reply #19 on: February 15, 2010, 11:39:55 AM »

Am o femela de 6 ani, inainte o hraneam cu Chappy, Darling si manca foarte greu trebuia sa ii combin boabele cu mancare gatita, acum de cand o hranesc cu Purina Dog Chow Adult manca tot din farfurie si nu mai face mofturi.
lavi
Full Member

« Reply #20 on: July 29, 2011, 02:01:35 PM »

promotie la purina pro plan adult sensitiv cu somon 10% reducere
http://www.petshop4you.ro/purina-plan-adult-sensitiv-somon-orez-14kg-p-579.html
pacifistul86
Full Member

Spike

« Reply #21 on: August 08, 2011, 06:47:00 AM »

Catel crescut cu DOG CHOW se poate vedea la topicul http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,6050.15.html , este al cumnatului meu, l-am vazut pe viu.....sanatate ok, ritm de joaca foarte bun....la exterior nu se vede diferenta dintre mancarea cu care este hranit al lui cu mancarea ce o primeste al meu (Belcando).....

"Prea multi oameni mici cu orgolii mari"
Membru A.R.C.G
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #22 on: August 08, 2011, 09:20:20 AM »

Mai vorbim peste cativa ani Smiley
Sa vedem si atunci daca va fi la fel de bine.

Catel crescut cu DOG CHOW se poate vedea la topicul http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,6050.15.html , este al cumnatului meu, l-am vazut pe viu.....sanatate ok, ritm de joaca foarte bun....la exterior nu se vede diferenta dintre mancarea cu care este hranit al lui cu mancarea ce o primeste al meu (Belcando).....
freddy25
Hero Member

« Reply #23 on: August 08, 2011, 01:00:11 PM »

Conteaza si zestrea genetica a cainelui nu numai hrana. Ar fi interesat de aflat de ce au murit stramosii lui ca sa-i dai o alimentatie corespunzatoare bolii de care ar putea fi afectat la maturitate. Dar e utopie ce vreau eu asa ca mai bine ii dai o hrana de buna calitate si echilibrata din punct de vedere al compozitiei. De exemplu, eu nu inteleg de ce ar fi Orijen asa de bun dat fiind ca are 42% proteina? Lupovet are 23% proteina si e considerata si aceasta o hrana de foarte buna calitate. Cum sa impaci cele doua tendinte?
lavi
Full Member

« Reply #24 on: August 11, 2011, 02:43:12 PM »

eu cred ca fiecare isi poate da seama de o marca de mancare pentru caini cit de buna e uitindu-se pe ingrediente;daca o mancare are trecut ca principal ingredient cerealele sau subproduse din carne eu n-as miza pe o astfel de marca
important e ca acea hrana sa aiba carne in compozitie sa nu aiba anumite cereale (gen grau,secara,etc),sa aiba raport optim de vitamine etc
si nu cred ca este o mancare care sa placa absolut la toti cainii;desi consider orijenul o hrana foarte buna,am intinlit si caini care nici nu s-au atins de ea;
un lucru insa e clar:ne putem orienta la o marca sau alta de mancare uitindu-ne la ingrediente si alegem acea hrana care ni se pare cea mai ok si se incadreaza in buget

sint multe marci de mancare superpremium si premium;cel mai important este sa alegem pe cea cu care cainelui ii merge cel mai bine

Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #25 on: September 10, 2011, 07:25:37 PM »

I-am dat si eu lui Ziggy (care este foarte sensibil) dog chow si a fost ok dar nu cred ca o dieta exclusiv PURINA DOG CHOW este de dorit. 

,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
ender
Newbie
*

« Reply #26 on: December 07, 2012, 05:39:39 PM »

pro plan sensitive somon orez 14kg-217 lei,pro plan adult original pui orez sac14kg-210 lei,eukanuba profesional miel orez 18kg-250 lei--- livrare gratuita constanta-eforie-mangalia tel:0755.655.191
tessa
Full Member

unaK9

« Reply #27 on: December 15, 2012, 10:25:21 PM »

Purina Dog Chow este o mancare buna. Este din gama premium dar in orice caz mai bine decat pedigree sau chappy! Desigur ca nu se compara cu RC sau Eukanuba pentru ca sunt din doua game diferite ca si calitate, dar nu este nici o mancare prea rea. Pentru cei care au un buget mai redus este mai recomandat sa cumpere asa ceva pentru caine decat pedigree sau altele asemanatoare lui - care tot cam pe aici sunt cu
tessa
Full Member

unaK9

« Reply #28 on: December 15, 2012, 10:41:35 PM »

Purina Dog Chow este o mancare buna. Este din gama premium dar in orice caz mai bine decat pedigree sau chappy! Desigur ca nu se compara cu RC sau Eukanuba pentru ca sunt din doua game diferite ca si calitate, dar nu este nici o mancare prea rea. Pentru cei care au un buget mai redus este mai recomandat sa cumpere asa ceva pentru caine decat pedigree sau
altele asemanatoare lui - care tot cam pe aici sunt cu ...

pretul = calitate , calitatea impune pretul

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof