Forum ciobanesc german
January 19, 2013, 05:54:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Pareri despre hrana PURINA DOG CHOW  (Read 12761 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
prince.secret
Newbie
*

« on: May 13, 2008, 07:37:47 PM »

BUNA.A-TI PUTEA SA IMI SPUNETI CATE CEVA DESPRE HRANA pURINA DOG CHOW.PANA ACUM PE HERA(6 LUNI)AM HRANIT-O CU PURINA PRO PLAN SI CU TOATE CA STIU CA DOG CHOW ESTE PREMIUM SI NU SUPERPREMIUM, MI-AR FI MAI CONVENABIL LA BUGET.DACA ARE CINEVA CAINE CARE A CRESCUT CU ACEASTA HRANA SA IMI SPUNA CUM S-A DEZVOLTAT.
MEDICUL MI-A SPUS CA E BUNA SI ASTA DOAR CA PRO PLAN E DIN CARNE DESHIDRATATA SI DOG CHOW ESTE DIN CARNE CRUDA.
ASTEPT ORICE FEL DE PARERI.
MULTUMESC!!
Metall
Full Member

« Reply #1 on: May 14, 2008, 09:34:48 AM »

Si de ce tzipi?
 Undecided
salvanim
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: May 14, 2008, 09:46:45 PM »

prince.secret, in primul rand nu mai scrie cu majuscule fara nici un rost deoarece pe internet majusculele sunt echivalente strigatelor si exista un regulament al forumului in care se specifica acest lucru.
 Despre purina dog chow nu stiu ce sa-ti spun atata vreme cat eu nu mi-am hranit cateii cu ea. Probabil sunt putini care o utilizeaza dar poate apare cineva...

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #3 on: May 15, 2008, 09:32:08 AM »

Este o mancare BUNA !
Te poti baza pe ea, scaun Ok, energie Ok, par Ok !
Eu am renuntat la Pro Plan pentru ca femela hranita cu Pro Plan timp de 45 de zile aproape le-a depasit pe colegele ei mai mari cu 3 saptamani si asa un ritm de crestere mi se pare exagerat. Mai bine completez la vitamine si minerale si dau o mancare mai slaba calitativ atata timp cat cainii o mananca cu placere si nu au probleme degestive.
Dar poate daca as avea un singur caine l-as tine doar cu Pro Plan, pentru ca nu as avea criteriu de comparatie la ritmul de crestere.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
mark(bucluc)
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 28, 2008, 08:48:52 AM »

foarte buna si eu ii dau la puiul meu si vad ca e ok.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #5 on: October 15, 2009, 12:39:48 PM »

Purina, Belcando, Royal Canin, Hill's, Eukanuba.
Eu de restul nu am auzit sa fie recomandate. Cauta bine si poti gasi promotii, iar marcile astea au foarte multe produse.

De exemplu am luat un sac de Purina de 15 kg + 3 gratis sau unde iau eu Royal, daca cumperi sacul intreg ai reducere fata de achizitionarea la kg... samd.

Confirm cu Purina. Rotunjeste (cainele) mai repede decat altele.

Rico Stress
pepe
Hero Member

cann van pavora

« Reply #6 on: October 15, 2009, 01:20:01 PM »

si care este pretul prince la purina
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #7 on: October 15, 2009, 03:19:50 PM »

Purina Proplan Adult Sensitive Salmon & Rice 245 RON 15+3 kg gratis (in Ilfov).

Nu fac reclama dar merita si informatia de aici http://www.purina-proplan.com

Rico Stress
dsh
Hero Member

« Reply #8 on: October 18, 2009, 09:27:29 AM »

dog chow e ok, in sensul ca e peste pedigree, friskies, etc... dar e departe de super-premium - NU mi-as hrani puii cu ea;
Eu am renuntat la Pro Plan pentru ca femela hranita cu Pro Plan timp de 45 de zile aproape le-a depasit pe colegele ei mai mari cu 3 saptamani si asa un ritm de crestere mi se pare exagerat. Mai bine completez la vitamine si minerale si dau o mancare mai slaba calitativ atata timp cat cainii o mananca cu placere si nu au probleme degestive.
ce mancau celelalte? sigur nu era ritmul LOR prea lent?
oricum, nu as aplica niciodata asa o teorie... adica, sa hranesc cu un produs recunoscut inferior pentru ca se dezvolta prea repede?!  daca hrana e cu adevarat buna - adica ingrdiente de prima calitate - puii se vor dezvolta exact cum trebuie; daca as suspecta ca exista un ingredient ,,necurat" care poate stimula exagerat cresterea (NU! proteina de prima calitate din CARNE NU face asta) as schimba hrana tot cu una de calitate superioara; sau as micsora portia (eventual as completa cu naturale - carne, branza de vaci, galbenus); oricum NU as considera acceptabil sa trec la o hrana inferioara - nu din acest motiv!
personal nu ma omor nici dupa pro plan;
pentru un adult,dog chow-ul e ok; o mancare acceptabila; nu stiu cum e insa cu raportul calitate - pret...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
osiacd
Full Member

« Reply #9 on: January 22, 2010, 12:57:19 AM »

dog chow e ok, in sensul ca e peste pedigree, friskies, etc... dar e departe de super-premium - NU mi-as hrani puii cu ea;ce mancau celelalte? sigur nu era ritmul LOR prea lent?
oricum, nu as aplica niciodata asa o teorie... adica, sa hranesc cu un produs recunoscut inferior pentru ca se dezvolta prea repede?!  daca hrana e cu adevarat buna - adica ingrdiente de prima calitate - puii se vor dezvolta exact cum trebuie; daca as suspecta ca exista un ingredient ,,necurat" care poate stimula exagerat cresterea (NU! proteina de prima calitate din CARNE NU face asta) as schimba hrana tot cu una de calitate superioara; sau as micsora portia (eventual as completa cu naturale - carne, branza de vaci, galbenus); oricum NU as considera acceptabil sa trec la o hrana inferioara - nu din acest motiv!
personal nu ma omor nici dupa pro plan;
pentru un adult,dog chow-ul e ok; o mancare acceptabila; nu stiu cum e insa cu raportul calitate - pret...
Scuza-ma ca iti zic dar esti exagerat. Spune-mi si mie te rog cu ce iti hranesti tu cainii? Si poate pui si niste poze sa-i vedem si noi. Din ce am studiat eu si astea conteaza foarte mult daca respectivul caine asimileaza hrana si crede-ma ca am vazut caini foarte reusiti care nu au fost hraniti cu super premiumuri si alte prostii din astea..., mi se pare ca exagerati rau frate cu hrana asta super mega premium. Salut.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #10 on: January 22, 2010, 08:41:14 AM »

Mancarea super-premium este doar o denumire pentru mancarea de calitate si chiar nu e "... si alte prostii din astea". Dar probabil nici nu stii sa citesti o lista de ingrediente si de aici nici nu intelegi diferenta dintre tipurile de mancare.
Inainte de a face astfel de afirmatii mai bine studiaza un pic inainte.

Succes !

Scuza-ma ca iti zic dar esti exagerat. Spune-mi si mie te rog cu ce iti hranesti tu cainii? Si poate pui si niste poze sa-i vedem si noi. Din ce am studiat eu si astea conteaza foarte mult daca respectivul caine asimileaza hrana si crede-ma ca am vazut caini foarte reusiti care nu au fost hraniti cu super premiumuri si alte prostii din astea..., mi se pare ca exagerati rau frate cu hrana asta super mega premium. Salut.

osiacd
Full Member

« Reply #11 on: January 22, 2010, 12:21:42 PM »

Mancarea super-premium este doar o denumire pentru mancarea de calitate si chiar nu e "... si alte prostii din astea". Dar probabil nici nu stii sa citesti o lista de ingrediente si de aici nici nu intelegi diferenta dintre tipurile de mancare.
Inainte de a face astfel de afirmatii mai bine studiaza un pic inainte.

Stiu si am vazut mancaruri cu ingredeiene destul de ok si nu sunt super premium.unua era chiar dog chow-ul...

Succes !

adm
Sr. Member

Pic

« Reply #12 on: January 22, 2010, 06:43:20 PM »

Poate ca o cautare cu de acum clasicul Google ar oferi informatii mai rapide. Spre exemplu ai ajunge la www.dogfoodanalysis.com, unde poti vedea cam cum se compara dog-chow cu altele, chiar si proplan, de la acelasi producator. Pe de alta parte, nu inteleg de ce unii proprietari tin asa de mult la o dezvoltare cat mai atractiva vizual a cainelui. Adica de ce tin aceste persoane sa aiba un ciobanesc german cat mai masiv? De ce s-o mai fi stabilit de FCI si SV un standard extrem de riguros (pana la 40 kg masculii si pana la 65 cm inaltime la greaban, tot la masculi - a se vedea si http://www.mygermanshepherdpuppy.com/), daca nu cumva pentru a arata ca ciobanescul german tipic, in standard, nu trebuie sa fie mai mare de atat. Am vazut tot aici pe forum citari/parafrazari ale unor arbitri de CG, care subliniau ca reprezentantii/tele acestei rase trebuie sa fie mai degraba supli, agili, atletici, decat solizi, masivi, inalti si grei. Daca tot vrei un caine masiv, proprietarule de CG, de ce nu-ti iei alta rasa (din categoria lucru, molossoizi)?? Scuze daca m-am aprins, insa aproape de fiecare data cand intru pe forum sa vad ce noutati mai apar dau peste posturi si proprietari care vor ciobanesti germani cat mai masivi si solizi. Si inca ceva: cainii, la fel ca si oamenii su genetic date despre crestere: de ce sa-i fortam sa creasca cat mai mari? In final, cat le e dat atat vor creste in inaltime si greutate, evident, daca noi, proprietarii, le dam o hrana cat mai echilibrata si mai buna, in ratiile corecte. Numai bine tuturor!

Testeaza-ti Votul! pe www.testvot.eu
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #13 on: January 23, 2010, 05:12:01 PM »

Osiacd daca poti sa prelungesti viata caielui tau de ce sa nu o faci. Diferenta de 5 lei la kg si prea mica diferenta de cantitate recomandata dintre ele nu te conving sa dai acei bani pe o mancare mai buna? Daca nu se poate eu zic sa treci pe mancare gatita. Am un prieten, dresor, traieste greu din cauza ca are  cheltuieli cu casa, 2 copii mici. Nu da mancare uscata, nu/si permite, dar cainii lui mananca carnita cu orez si legume zilnic, mereu calda, impartita corect, fara grasimi inutile. Cainii stau afara si n/au niciodata probleme. Cainii mei stand in astfel de regim la el aratau mai supli, dar erau mai energici. Cand pierzi un caine, turbezi de durere, pentru 5 minute in plus ai da averi, si abia atunci realizezi ca nu era cazul sa te zgarcesti. Alimentatia influenteaza extrem de mult calitatea si durata vietii. Opteaza pentru ce/i mai bun, pentru tine si pentru prietenul tau canin. Alternative exista.

PS: dsh e crescator si desi are mai multi caini, impresionanti de multi acum, din cauza puilor, cainii ei arata excelent. eu am un catel de la ei si m/am dus la un doctor, altul decat cei pe care mi/i recomandase si care nu auzise sau o cunoscuse vreodata. A considerat starea cainelui excelenta. merg pe sfaturile ei oricand, desi sunt o persoana f sceptica in general.

cuget, deci exist!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #14 on: January 23, 2010, 10:43:18 PM »

Scuza-ma ca iti zic dar esti exagerat. Spune-mi si mie te rog cu ce iti hranesti tu cainii? Si poate pui si niste poze sa-i vedem si noi.

dsh este o ea, o doamna. Atat dsh cat si eu si multi altii ne hranim cainii cu hrana uscata super premium(pe care o consideram noi de cea mai buna calitate chiar daca inseamna sa strangem cureaua) precum si cu hrana proaspata pregatita in casa. "Poate" nici nu intra in discutie pentru ca poze sunt postate demult cu cainii lui dsh, ii iubim si ne mandrim cu ei din primul moment in care i-am avut. Cred ca esti singurul care n-a vazut ciobanestii lui dsh, ai sa ramai foarte placut surprins, de la pag.1-15 ..
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1436.0.html

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof