Vl4d
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« on: November 23, 2005, 11:29:58 PM » |
|
Salut!Am si eu o femela in varsta de 5 luni si jumatate,marea problema este ca in fiecare noapte aceasta isi face nevoile.Cateaua mananca ultima oara la ora 20.00 si este scoasa afara pe la ora 21.00-21.30.Unde gresim??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #1 on: November 24, 2005, 01:14:07 AM » |
|
salut, da-i de mincare mai devreme de exemplu la 17.00-17.30 ,scoate-o afara pe la 19.00 si pe la 21.00 , dar nu o lasa cu apa sau mincarea in fata pe timpul noptii , in rest multa rabdare si bafta !!
|
|
|
|
|
|
RIP RADU CEZAR BUSUIOC..... Pensiune,dresaj,canisa si performanta....toate sub un singur nume... www.vonhausbura.ro
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #2 on: November 25, 2005, 07:38:01 PM » |
|
cate mese pe zi ii dai?
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Vl4d
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #3 on: November 26, 2005, 09:30:33 PM » |
|
eu ii dau 4 mese pe zi asa mi-a fost indicat de catre medic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #4 on: November 26, 2005, 11:36:05 PM » |
|
Mi se par cam multe mese pe zi la varsta de 5 luni si jumatate chiar prea multe.Dar fetita ta chiar poate manca de 4 ori pe zi?Nati si-a marit singura distantele intre mese prin simplu fapt ca nu manca decat cand ii era foame.La varsta de 5 luni ii dadeam 3/ zi dar a inceput sa se ingrase asa ca le-am redus la 2/zi.Astfel ,acum,la 6 luni mananca de 2ori/zi si se simte excelent. Unde am vrut defapt sa ajung......dupa asa de multe mese e normal ca aparatul ei digestiv sa munceasca necontenit chiar si noaptea...si de aici "micile" neplaceri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vl4d
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #5 on: November 27, 2005, 11:11:10 PM » |
|
ok o sa incerc sa reduc numarul de mese dar ea oricum cred ca ar manca si 5 mese pe zi,dar pana acum vad ca nu s-a ingrasat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cristina
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: November 28, 2005, 08:22:58 AM » |
|
Si mie mi se pare mult. La 5 luni ii dadeam lui Ayan mancare de 3 ori pe zi. Multi considera ca de la 6 luni ar fi bine sa dai de mancare la caine de 2 ori pe zi. Eu l-am trecut pe Ayan la 2 mese pe zi de la 8 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #7 on: November 28, 2005, 10:23:35 PM » |
|
Avand in vedere ca Ayan este mult mai mare ca mascul este de inteles.Si eu i-as fi dat tot trei mese dar cand am vazut ca " se depune" am zis ...HOPA!! Si inca ceva Vl4d,seara inainte de culcare,cand o scoateti afara ultima data incercati sa o alergati usor sa faca miscare pentru ca astfel ii stimulati peristaltismul intestinal si-si va face nevoile mult mai repede si mai usor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #8 on: November 29, 2005, 11:12:35 AM » |
|
atentie!!! inainte de a iesi seara afara, la ultima plimbare, sa aiba 2 ore trecute de cind i-ai data sa manince. nu este indicat sa o alergi cu stomacul plin. mare atentie la acest lucru!!!
|
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #9 on: November 29, 2005, 01:26:13 PM » |
|
mea culpa ca n-am mentionat.Am crezut ca e de la sine inteles!Absolut ca trebuie o pauza...f. importanta siesta la ciobanescul german altfel..torsiune si alte complicatii grave...Multumesc anja ca ai facut remarca aceasta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anja
Full Member

ANJA are un loc special in inima mea
|
 |
« Reply #10 on: November 29, 2005, 02:04:05 PM » |
|
cu placere  , dar am vrut sa mentionez acest lucru, ca mi-a intrat atit de bine in cap incit simt sa il spun si la altii  . noi tot timpul eram cu ochii pe ceas sa nu cumva sa o scoata inainte de vreme afara, mai ales ca pentru ea aportul este cea mai mare placere posibila, si asta inseamna multa alergatura, deci efort, deci grija 
|
|
|
|
|
|
voi duce mai departe motto-ul lui CRB "ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!"
|
|
|
Vl4d
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #11 on: November 29, 2005, 03:08:18 PM » |
|
ok ms pentru sfaturi.o sa tin cont de acestea si va voi spune daca am reusit sau nu MS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vl4d
Newbie
Ciobanesc German
|
 |
« Reply #12 on: December 13, 2005, 10:26:57 PM » |
|
multumesc tuturor care au scris pe acest post.Mi-ati fost de mare ajutor am inceput sa ii dau mai putin de mancare,sa o scot mai tarziu afara si se pare ca a dat roade! va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|