Forum ciobanesc german
June 07, 2009, 02:34:33 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Euro Dog Show 2012 -Bucuresti, Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bilant 2005  (Read 1309 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« on: November 24, 2005, 04:23:45 PM »

Odata cu Top Ten de la arad, unde din pacate nu a fost nici un ciobanesc german intre primi 10, s-a incheiat anul expozitional 2005.
In 2005 am reusit sa ajungem la expo club bucuresti, constanta si la campionatul de la cluj, plus la cateva cacib-uri bucurestene (jalnice ca organizare, din punctul meu de vedere), plus la cacib-ul din ploiesti.
Foarte bine au fost organizate expozitiile de club:
- ringuri mari
- statii de amplificare
- locatii foarte bine alese
Felicitari organizatorilor!
Avem titluri, diplome, cupe castigate de via si de don.
Cum in 2006 bucurestiul nu are nici un cac sau cacib, principalele expozitii vor fi cele organizate de club, cel putin pentru noi.
Voi?

ps: la multi ani 2006  Cheesy

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
dsh
Administrator

« Reply #1 on: November 28, 2005, 02:48:35 PM »

citeam pe undeva comentarii despre topten... a fost foarte... romanesc; te apuca lehamitea... nu stiu ce au de gand ,,capii" chinologiei romane, dar cu PR-ul stau prost de tot - imaginea achr e in cadere libera! daca lucrurile continua sa mearga asa, nu vad cum isi vor mai atrage participanti la evenimentele viitoare...
noi am ajuns anul asta prin tara mai degraba la expozitii de club, iar la expozitii achr doar ,,prin zona" (Ploiesti si Slobozia, unde a fost bine - Ploiesti si foarte bine - Slobozia); si am fost incantati sa observam ca evenimentele CNCG au fost NET superioare ca organizare: Campionatul de la Cluj, expozitiile de la Craiova, Timisoara, Bucuresti (care a avut si 2 examene de lucru Wink) si Constanta (care in mod special merita felicitari);
BRAVO NOUA! Cheesy

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!

Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #2 on: November 28, 2005, 08:33:55 PM »

Hai sa trec si eu aici bilantul nostru. Roll Eyes
In 2005 CLCG Baia Mare a reusit organizarea unui examen de lucru BH / IPO, unei expozitii cu arbitru de show SV si unui seminar de dresaj cu arbitru de lucru SV.
Cu greu ne-am apucat si de organizarea expozitiei de anul viitor. Asteptam cu nerabdare duplexul cu CLCG Satu Mare.
Multumiri membrilor (mai ales celor din alte localitati/tari).

Poate cel mai mult ma bucur de colaborarea intre cluburile locale la organizarea expozitiilor (Satu Mare, Cluj).
Sa intelegem cu totii, ca daca nu promovam/ajutam expozitiile de club si arbitrajele de calitate/profesionale, daunam acestei rase minunate. Cel mai bun prilej de a invata este frecventarea expozitiilor de club, ca si participant sau spectator. Va asteptam in 2006!

Urez tuturor un bilant 2006 mai bogat si mai multa solidaritate in viitor, macar intre nebunii cu ciobanesc german!
« Last Edit: November 28, 2005, 08:45:09 PM by CLCG » Logged

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora