Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 02:33:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Relatia CNCG - Membrii  (Read 7024 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« on: May 29, 2008, 06:44:17 PM »

1. Felicitari pt. noile achizitii!!!
Liniile de sange sunt interesante si sper ca femelele sa va aduca numai bucurii!

2. In legatura cu examenele de munca promovate in strainatate va pot spune ca:
a) Evident, noi insistam ca examenele de munca sa fie promovate, in primul rand, in Romania (In examene organizate de AChR/CDC sau organizate de CNCG).
b) Ca examenele de munca sustinute in strainatate sa fie recunoscute si acceptate, trebuie ca mai intai sa solicitati aprobarea VP de specialitate al CNCG ( in cazul nostru dl. C K) de a sustine examen in strainatate.

a) E foarte buna insistenta, cand in urma ei se obtine ceva practic. In cazul nostru ce? un examen de munca care nu iti  serveste la NIMIC, tie crescator, care suporti TOATE cheltuielile de crestere si educatie, prezentare in expo,...etc, si pe care CLUBUL NATIONAL de RASA te "ajuta" percepandu-ti o taxa pentru...nimic?(daca te ajuta D-zeu sa "prinzi" un caine care merita promovat si afara, cu examen de munca promovat in Romania poti fi sigur ca te clasezi spre coada clasamentului indiferent cat de buna ar fi anatomia si prestatia cainelui tau.....cazuri REALE de anul trecut).

b) ...incepe cu un pleonasm (sau e figura de stil, metafora, pentru accentuarea ideii... Huh)
din dex de sinonime : recunoscut <=> identificat; admis, acceptat; consacrat, apreciat....

Revenind la continutul transmis de punctul (b) ca sa fie obligatoriu,aceasta prevedere TREBUIE, E IMPERIOS NECESAR sa fie prevazuta intr-un Statut / Regulament acceptat de membrii de club...nu e cazul de fata, nici unul din documentele CNCG care sunt publice la ora asta NU PREVEDE ASA CEVA ....

... in cazul in care ar exista o varianta diferita de cele PUBLICE la ora actuala, aceasta ar fi trebuit aprobata intr-o AG, iar aducerea hotararilor luate la cunostinta membrilor prin publicare in mijloace media de mare audienta,...ceea ce din nou nu e cazul

... in virtutea celor de mai sus (punctul meu de vedere) din nou, dl Presedinte Onorific CNCG vine cu "abureli" nesprijinite pe NIMIC SCRIS, VALIDAT, "SEMNAT si STAMPILAT"..... nici macar PROCESUL VERBAL DE AG de la ILIA 2007 sau de Ad CC CNCG  SIBIU 2008....chiar daca ar exista, fie si nepublicate aceste PV-uri, nu poti fi de acord cu ceva de care nici nu ai cunostinta ca exista, pe cale OFICIAL .....

extras din Statut,....:
"Art.32. Recunoasterea regulamentelor

Membrii recunosc, prin înscriere si plata contributiilor, statutul si regulamentele CNCG, cât si dispozitiile executive ce le primesc si se conformeaza deciziilor, conform regulamentelor, luate de catre CNCG si organismele sale. "

"Art.55. Publicarea raportului sedintei

Cele mai importante rezultate ale sedintei trebuie publicate cât mai repede posibil în revista CNCG. "

"Art.56. Schimbari de regulament

Schimbarile de regulament pot fi decise numai de catre AG, cu o majoritate de doua treimi. "

Acestea fiind spuse nu stiu ce interese sau servicii sunt in mijloc, dar discutia mi se pare o mare pierdere de timp. In orice caz, ciobanescului german din Romania, din punct de vedere al obiectului de activitate a CNCG = crestere si selectie, nu vad sa ii aduca nici un REAL serviciu, doar o tusa marginala Sad

asta e parerea mea pe care mi-o exprim si o sustin,...ca sa inchei ca in fata "organelor"

...in rest, sa auzim de bine... Wink

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
crb
Hero Member

« Reply #1 on: May 29, 2008, 06:55:15 PM »

1. De transmiterea informatiilor direct catre membri.....raspunde Presedintele clubului dvs. local!
2. De transmiterea informatiilor catre presedintii cluburilor locale.....raspunde Presedintele zonei dvs.!
3. De transmiterea informatiilor catre presedintii zonali.....raspunde Prim Vicepresedintele CNCG, dl. Liviu Sfarghiu!

Acum totul este clar?

CLAR...mai clar nici nu se putea...intrebarea este : CUM? prin telefon?...ca prin SMS, mail sau fax...deja e prea mult,..e scris, si doamne fereste, se poate intampla o nenorocire....verba volant, scripta manent..

Ca sa nu mai spun ca daca informarea din partea CNCG catre sefii de CZ cade in sarcina d-lui Sfarghiu,..saracul trebuie sa dea o carca de bani ....pe telefoane...iar la randul lor, acesti sefi de CZ...o carca si mai mare,..ptra a informa sefii de CL,...iar astia din urma ating apogeul....cand ma gandesc la CZ Arad cu cei peste 140 membri (zice-se) anuntati la AG ILIA 2007... Shocked

crb
Hero Member

« Reply #2 on: May 29, 2008, 07:21:51 PM »

Aidoma, se pot pune si intrebarile:

De ce nu a fost presedintele dvs. de zona la sedinta?
Daca a fost.....de ce nu si-a luat notite (asa cum a facut de ex. dl. Bura pt. CZ Dobrogea)?

Doar stia "toata suflarea" despre sedinta de CC de la Sibiu!

Presedintele clubului dvs. local......de ce nu s-a informat cu privire la "ce s-a hotarat"?

Hai ca devine grotesc....de unde stia "toata suflarea"? s-a dat la Stiri?...aveti pe forum un topic "Comunicate CNCG" da la ala nu va inghesuiti sa va afirmati...in schimb pentru "abureli" aveti o gramadaaa de timp, vezi cazul acestui topic.. (sa nu mai spun ca exista site-ul de club da pentru ala nu se gasesc bani sa fie la zi,..pentru comunicari telefonice in schimb...)

Chiar asa,...de ce nu v-ati prezentat pretentiile ce au generat acest nou circ pe acel topic?.. si sa atasat si o copie semnata si parafata ....sau macar sa fi precizat ca o copie a PV de Ad de CC, este disponibila la cerere?

PS OUPS, cred ca am murit! ...ca eu nu am stiut => nu fac parte din "toata suflarea"... si am devenit o fantoma care banuie pe forum......si in calitate de sef de CL la acea vreme nu aveam ce cauta... poate doar sa asist ...ce de bagat in seama....no chance Punga

IN TOATA LUMEA ASTA...UN COMITET DE CONDUCERE ANUNTA SUBALTERNII CE S-A HOTARAT IN ADUNARI....se pare ca in viziunea d-lui Presedinte Onorific, pentru un membru de club, fie el si sef local singura menire existentiala e sa se informeze daca onor CC a mai emanat ceva prin vreo adunare fantoma pe undeva...

Pare de tot hazul,...si de fapt e de toata jalea... Tasmanian Tasmanian Tasmanian Punga Punga Punga

crb
Hero Member

« Reply #3 on: May 29, 2008, 07:45:06 PM »

Noi de unde trebuie sa aflam ce anume hotaraste CC, pentru ca site-ul CNCG are informatiile la zi....din 2005?

Probabil ... dand telefoane in draci...din 2 in 2 zile, in toate sensurile ...

Din ce am vazut, informarea in cadrul cluburilor chinologice si de afara si la ACHR, se face SCRIS, prin Circulare NUMEROTATE si INREGISTRATE, publicate in mijloace mass media mai mult sau mai putin restrictionate (doar pentru proprii membri, sau pentru publicul larg).

Sa nu mai spun ca mi se pare si mai non realist si complet neeconomic, ca organizarea unui CLUB NATIONAL de RASA sa se faca EXCLUSIV pe telefon….sa nu vezi un document scris….

Cele de sus fiind probabil o pretentie exagerata fata de clubul rasei cu cel mai mare numar de caini din Romania (vezi statistica din raportul COR).

Sunt curios daca, raportand media ultimilor 2 ani de cg inregistrati la COR in Romania sa zicem rotund 1500,  CNCG detine REAL 10% din numarul cainilor, recte, 150 membri…

Tot secretismul asta (lipsa de informare de sus in jos) si reactii de genul celei a d-lui Presedinte de astazi, eu le vad ca o lipsa TOTALA de respect din partea CC al CNCG fata de membrii sai ...atitudine de "boier pe mosie" care nu prea are "cautare" in cultura european in care tarash grapish ne integram...

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #4 on: May 29, 2008, 08:55:54 PM »

Va rog sa incercati ca pe acest topic sa discutati civilizat, fara atacuri la persoana sau jigniri !

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #5 on: May 29, 2008, 09:32:47 PM »

Va rog sa incercati ca pe acest topic sa discutati civilizat, fara atacuri la persoana sau jigniri !

crezi ca va mai scrie cineva ceva...?

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #6 on: May 30, 2008, 12:06:46 PM »

Mare ADEVAR ai spus Tudorica!

Si eu ii doresc lui "Nea'Boian" o viata cat mai lunga si fericita!

La Pitesti, stand de vorba cu el......mi-am dat seama ca ne cunoastem de cand aveam eu 15 ani.

La BSZS din 1997, la Duesseldorf, dl. Messler l-a recompensat public pe un domn ce prezenta o femela de 8 ani (intr-o conditie perfecta), "saltandu-l" cateva locuri in clasament (destul de multe) pt. minunata "echipa" pe care o facea cu cateaua sa. Domnul respectiv a alergat o tura de stadion cu cateaua la pas liber.......el avand 72 de ani!!!

TOTI SPECTATORII (adica un stadion plin de oameni) s-au ridicat in picioare si l-au aplaudat pe tot timpul alergarii.

A fost emotionant!

Cam asa este si cu "Nea'Boian"......si el are 72 de ani....si face echipa perfecta cu Lino.

SA NE TRAIESTI NEA'BOIAN!
  Schilder
Spume-n valuri, Bogdane....
CUM L-ATI SUSTINUT SI APARAT PE DOMNUL BOIAN, VOI CEI CE-L CUNOASTETI DE CAND ERATI COPII, IN PROCESELE LUI CU AChR-ul Huh
DE CE N-ATI LUAT ATITUDINE ATUNCI CAND A FOST  PEDEPSIT ATAT DE NEDREPT  Huh??
Va spun eu...v-a fost frica sa-l sustineti, sa nu cumva sa va puneti rau cu sefii vostri.....e lasitate, totusi, sa nu-ti sustii membrii......
Sau a fost ceva pur personal cu Domnul Boian (poate c-a iesit prea bun Lino  )....
Trebuie sa recunosc ca pe Kis Feri  l-ai sustinut si aparat.....poate intre timp ai realizat ca asa-i corect...DOAMNE- AJUTA !!!!

FELICITARI  DOMNULE BOIAN, V-ATI APARAT SINGUR SI ATI CASTIGAT !!
....in rest, doar "desertaciuni" umane......

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #7 on: May 30, 2008, 02:00:35 PM »

Spume-n valuri, Bogdane....
CUM L-ATI SUSTINUT SI APARAT PE DOMNUL BOIAN, VOI CEI CE-L CUNOASTETI DE CAND ERATI COPII, IN PROCESELE LUI CU AChR-ul Huh
DE CE N-ATI LUAT ATITUDINE ATUNCI CAND A FOST  PEDEPSIT ATAT DE NEDREPT  Huh??
Va spun eu...v-a fost frica sa-l sustineti, sa nu cumva sa va puneti rau cu sefii vostri.....e lasitate, totusi, sa nu-ti sustii membrii......
Sau a fost ceva pur personal cu Domnul Boian (poate c-a iesit prea bun Lino  )....
Trebuie sa recunosc ca pe Kis Feri  l-ai sustinut si aparat.....poate intre timp ai realizat ca asa-i corect...DOAMNE- AJUTA !!!!

FELICITARI  DOMNULE BOIAN, V-ATI APARAT SINGUR SI ATI CASTIGAT !!
....in rest, doar "desertaciuni" umane......

Liviule, ia vorbeste tu mai intai cu Nea Boian.....si pe urma sper ca iti vei da seama ce prostii spui.

Dupa ce vorbesti cu el, daca consideri ca este cazul......ai putea sa iti ceri scuze public.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #8 on: May 30, 2008, 04:04:56 PM »

Eu am vorbit cu Nea Boian la expoclubul Bucuresti si  cui i se plangea Huh
Mie...cel care l-a propus sa conduca ...comisia de disciplina...mie...ala rau...
Era dezamagit ca nici tu nici Sorin, cu care atatia ani etc. etc. nu i-ati luat apararea...era disperat si era , dupa parerea mea, ultimul caruia trebuia sa i se intample asta......o viata in umbra cainelui, o viata la cac si cacib....foarte urat.....
Asa ca, Bogdane, nu am spus prostii, e ceeace mi-a spus atunci Nea Boian.
Daca intre timp ai pus umarul la rezolvarea problemei, jos palaria....eu stiu, insa, ca nea Boian a castigat doar cu avoctaul lui procesul...
Dar asta vreau sa mi-o confirme dansul, cand ne-om intalni....si daca-i asa, imi cer scuze in public !
....dupa ce si tu iti ceri pentru ca m-ai insultat pe forum de nenumarate ori....dar am cedat eu....

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #9 on: June 01, 2008, 05:07:13 PM »

...dar am cedat eu....
Oare??!  Roll Eyes

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #10 on: June 01, 2008, 09:23:10 PM »

.........
Era dezamagit ca nici tu nici Sorin, cu care atatia ani etc. etc. nu i-ati luat apararea...era disperat si era , dupa parerea mea, ultimul caruia trebuia sa i se intample asta......o viata in umbra cainelui, o viata la cac si cacib....foarte urat.....
Asa ca, Bogdane, nu am spus prostii, e ceeace mi-a spus atunci Nea Boian.
..........

Liviule, ia vorbeste tu mai intai cu Nea Boian.....si pe urma sper ca iti vei da seama ce prostii spui.

Dupa ce vorbesti cu el, daca consideri ca este cazul......ai putea sa iti ceri scuze public.

Ma faci sa repet! Drac

In fond, nici nu conteaza, eu stiu ce stiu....si Nea Boian la fel!

Sfatul cu "da-i telefon inainte sa vorbesti" era un sfat pt. tine.....ca sa iti dai seama ce spui.
Daca vrei bine....daca nu....treaba ta!

(te-ai gandit ca poate, la vremea respectiva chiar asta trebuia sa afli?)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: