1. Felicitari pt. noile achizitii!!!
Liniile de sange sunt interesante si sper ca femelele sa va aduca numai bucurii!
2. In legatura cu examenele de munca promovate in strainatate va pot spune ca:
a) Evident, noi insistam ca examenele de munca sa fie promovate, in primul rand, in Romania (In examene organizate de AChR/CDC sau organizate de CNCG).
b) Ca examenele de munca sustinute in strainatate sa fie recunoscute si acceptate, trebuie ca mai intai sa solicitati aprobarea VP de specialitate al CNCG ( in cazul nostru dl. C K) de a sustine examen in strainatate.
a) E foarte buna insistenta, cand in urma ei se obtine ceva practic. In cazul nostru ce? un examen de munca care nu iti serveste la NIMIC, tie crescator, care suporti TOATE cheltuielile de crestere si educatie, prezentare in expo,...etc, si pe care CLUBUL NATIONAL de RASA te "ajuta" percepandu-ti o taxa pentru...nimic?(daca te ajuta D-zeu sa "prinzi" un caine care merita promovat si afara, cu examen de munca promovat in Romania poti fi sigur ca te clasezi spre coada clasamentului indiferent cat de buna ar fi anatomia si prestatia cainelui tau.....cazuri REALE de anul trecut).
b) ...incepe cu un pleonasm (sau e figura de stil, metafora, pentru accentuarea ideii...

)
din dex de sinonime :
recunoscut <=> identificat; admis,
acceptat; consacrat, apreciat....
Revenind la continutul transmis de punctul (b) ca sa fie obligatoriu,aceasta prevedere TREBUIE, E IMPERIOS NECESAR sa fie prevazuta intr-un Statut / Regulament acceptat de membrii de club...nu e cazul de fata, nici unul din documentele CNCG care sunt publice la ora asta NU PREVEDE ASA CEVA ....
... in cazul in care ar exista o varianta diferita de cele PUBLICE la ora actuala, aceasta ar fi trebuit aprobata intr-o AG, iar aducerea hotararilor luate la cunostinta membrilor prin publicare in mijloace media de mare audienta,...ceea ce din nou nu e cazul
... in virtutea celor de mai sus (punctul meu de vedere) din nou, dl Presedinte Onorific CNCG vine cu "abureli" nesprijinite pe NIMIC SCRIS, VALIDAT, "SEMNAT si STAMPILAT"..... nici macar PROCESUL VERBAL DE AG de la ILIA 2007 sau de Ad CC CNCG SIBIU 2008....chiar daca ar exista, fie si nepublicate aceste PV-uri, nu poti fi de acord cu ceva de care nici nu ai cunostinta ca exista, pe cale OFICIAL .....
extras din Statut,....:
"Art.32. Recunoasterea regulamentelor
Membrii recunosc, prin înscriere si plata contributiilor, statutul si regulamentele CNCG, cât si dispozitiile executive ce le primesc si se conformeaza deciziilor, conform regulamentelor, luate de catre CNCG si organismele sale. "
"Art.55. Publicarea raportului sedintei
Cele mai importante rezultate ale sedintei trebuie publicate cât mai repede posibil în revista CNCG. "
"Art.56. Schimbari de regulament
Schimbarile de regulament pot fi decise numai de catre AG, cu o majoritate de doua treimi. "
Acestea fiind spuse nu stiu ce interese sau servicii sunt in mijloc, dar discutia mi se pare o mare pierdere de timp. In orice caz, ciobanescului german din Romania, din punct de vedere al obiectului de activitate a CNCG = crestere si selectie, nu vad sa ii aduca nici un REAL serviciu, doar o tusa marginala

asta e parerea mea pe care mi-o exprim si o sustin,...ca sa inchei ca in fata "organelor"
...in rest, sa auzim de bine...