Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:02:30 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: R.O.I CNCG  (Read 8264 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« on: May 31, 2008, 12:11:32 AM »

VESTI BUNE!!! (zic eu)

Azi am discutat cu dl. Nica cam 30 min. la tel despre lucruri legate de CNCG, organizare, realitate, "ce si cum se poate face" etc.

Dupa un inceput "furtunos", la initiativa domnului Nica, amandoi am ajuns la concluzia ca nu se pot schimba lucrurile(statut, regulamente, etc.) in CNCG asa cum vrea fiecare si ambii am stabilit ca un Regulament de Ordine Interioara (ROI) ar fi neaparat necesar.
Am preluat idea domnului Nica si am dezvoltat-o (impreuna)....si va prezint cateva repere:
Acest ROI ar trebui sa acopere unele "zone gri" ale statutului si ar trebui sa lamureasca unele scapari ale acestuia.
Tot in ROI ar trebui sa fie descris clar ce atributii exacte are fiecare membru al CC (adica de unde pana unde raspunde si ce exact are dreptul sa faca- o "fisa a postului") si care este schema de organizare (detaliata) a CNCG.
Tot aici trebuie descris si atributiile Presedintilor de zona/club local.

Acest ROI poate fi schimbat (preferabil doar adaugit sau modificat) in orice AG, fara sa mai fie nevoie de "hotarare judecatoreasca" sau de "aprobarea AChR".
In acest fel, Statutul CNCG ar ramane neschimbat.....dar datorita acestui ROI, ar putea fi mai multa ordine si mai multa disciplina.
In plus, orice membru, ar sti "cine este de aratat cu degetul" in cazul in care "ceva nu merge".

Eu zic ca a fost o discutie constructiva.....politicoasa....si fara jigniri reciproce....si de aceea ii multumesc domnului Nica pt. telefon!

In final, va "arunc manusa" pt. intocmirea acestui ROI!
Aratati ca sunteti capabili sa intocmiti un regulament (o sa va ajut si eu) pertinent, care sa aibe "cap si coada" si in cazul in care reusiti....va promit eu ca ii voi convinge pe colegii din CC sa il adopte!

Acum aveti sansa sa aratati de ce sunteti in stare concret!
Sfatul meu este: Folositi aceasta sansa.....sau daca nu o folositi, atunci.....pe viitor "mucles"....atunci cand mai vine vorba despre "deficiente in organizare"!

Astept si parerea domnului Nica despre cele relatate.
dux
Hero Member

« Reply #1 on: May 31, 2008, 02:20:49 AM »

VESTI BUNE!!! (zic eu)

Azi am discutat cu dl. Nica cam 30 min. la tel despre lucruri legate de CNCG, organizare, realitate, "ce si cum se poate face" etc.

Dupa un inceput "furtunos", la initiativa domnului Nica, amandoi am ajuns la concluzia ca nu se pot schimba lucrurile(statut, regulamente, etc.) in CNCG asa cum vrea fiecare si ambii am stabilit ca un Regulament de Ordine Interioara (ROI) ar fi neaparat necesar.
Am preluat idea domnului Nica si am dezvoltat-o (impreuna)....si va prezint cateva repere:
Acest ROI ar trebui sa acopere unele "zone gri" ale statutului si ar trebui sa lamureasca unele scapari ale acestuia.
Tot in ROI ar trebui sa fie descris clar ce atributii exacte are fiecare membru al CC (adica de unde pana unde raspunde si ce exact are dreptul sa faca- o "fisa a postului") si care este schema de organizare (detaliata) a CNCG.
Tot aici trebuie descris si atributiile Presedintilor de zona/club local.

Acest ROI poate fi schimbat (preferabil doar adaugit sau modificat) in orice AG, fara sa mai fie nevoie de "hotarare judecatoreasca" sau de "aprobarea AChR".
In acest fel, Statutul CNCG ar ramane neschimbat.....dar datorita acestui ROI, ar putea fi mai multa ordine si mai multa disciplina.
In plus, orice membru, ar sti "cine este de aratat cu degetul" in cazul in care "ceva nu merge".

Eu zic ca a fost o discutie constructiva.....politicoasa....si fara jigniri reciproce....si de aceea ii multumesc domnului Nica pt. telefon!

In final, va "arunc manusa" pt. intocmirea acestui ROI!
Aratati ca sunteti capabili sa intocmiti un regulament (o sa va ajut si eu) pertinent, care sa aibe "cap si coada" si in cazul in care reusiti....va promit eu ca ii voi convinge pe colegii din CC sa il adopte!

Acum aveti sansa sa aratati de ce sunteti in stare concret!
Sfatul meu este: Folositi aceasta sansa.....sau daca nu o folositi, atunci.....pe viitor "mucles"....atunci cand mai vine vorba despre "deficiente in organizare"!

Astept si parerea domnului Nica despre cele relatate.
faptul ca astazi v-am sunat arata ca nu sunt animat de dorinta de a ma certa cu dumneavoastra ci de dorinta de a face ca acest club sa fie mai bine organizat.
despre acest ROI noi cei de la Constanta (cand spun asta ma refer la Misu si Adi Doros) am discutat inca din toamna trecuta.eu chiar incepusem sa lucrez la el.dorinta mea este ca acest regulament sa cuprinda urmatoarele.
1.atibutiile membrilor C.C al CNCG.(mai putin presedintii de C.Z. )
2.atributiile membrilor C.C. de la C.Z. si C.L.
3.atributiile secretarului.
4.reguli privind arhivarea datelor privitoare la:
-rezultatele de la expozitii.
-rezultate examene lucru.
-date ale membrilor
-situatia numerica a efectivului de c.g pe ani si pe zone.
5.registrele care vor fi infiintate.
Ex.
-registru intrari-iesiri documente transmise.-primite.(vor fi infiintate la nivel central precum si 
la nivel zonal)-presedinte club
-registru evidenta declaratii monta-fatare.-chinotehnist
-registru evidenta caini cu examen lucru si selectie.-responsabil lucru.
-registru evidenta caini care au efectuat testele de displazie si rezultatul acestora.-chinotehnist
-registru evidenta membrii.-presedinte club.
aceste registre vor fi unice ca model pentru toate cluburile.vor fi numerotate si inregistrate si in ele vor opera persoanele cu atributii pe liniile specificate in registru.(chinotehnisti,responsabili lucru,presedinti de club).
6.reguli privind modul de expediere   a documentelor pentru dobandirea pedigree-lor care vor cuprinde:ce documente se anexeaza,circuitul lor,termene de trimitere la COR.,cine raspunde.
7.conditiile logistice minime pe care trebuie sa le posede orice organizator de expozitii si examene lucru pentru a putea dobandi dreptul de a organiza astfel de activitati.
8 vor fi stabilite termene clare pentru transmiterea in teritoriu a proceselor verbale (adunari generale,hotarari ale CC. al CNCG)precum si cine are obligatia sa le transmita.
9.modul de gestionare a sit-ului oficial al clubului.etc .etc. etc.
si cred ca mai sunt si alte lucruri pe care le putem pune la punct prin acest regulament.astept si propunerile celorlalti iubitori ai rasei astfel incat sa putem rezolva problema bunei organizari a clubului.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #2 on: June 01, 2008, 10:24:40 AM »

Nimeni? Nimic ?  Sad

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
dux
Hero Member

« Reply #3 on: June 01, 2008, 01:09:58 PM »

Nimeni? Nimic ?  Sad
eu lucrez deja la el.dar tu crezi ca un regulament ca asta se concepe in cateva zile?nu trebuie facut in graba.ai putina rabdare.
crb
Hero Member

« Reply #4 on: July 06, 2008, 12:54:12 PM »

eu lucrez deja la el.dar tu crezi ca un regulament ca asta se concepe in cateva zile?nu trebuie facut in graba.ai putina rabdare.

...poate te ajuta cu ceva la intocmirea "ROI", dux  Smiley
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2542.0.html

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #5 on: July 06, 2008, 12:57:55 PM »

"roi", ce nume inspirat...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #6 on: July 06, 2008, 10:19:29 PM »

foarte off topic, da' nu am unde sa scriu in alta parte: v-ati deschis pana la urma cont bancar?
ca atunci cand am vrut sa redirectionez cei celebri 2% din impozit (nu e o suma mare, dar cu siguranta mai buna decat nimic si presupun ca au mai fost si altii in situatia mea) spre voi nu aveati cont bancar ... i-am trimis in alta parte.

crb
Hero Member

« Reply #7 on: July 23, 2008, 09:46:24 PM »

foarte off topic, da' nu am unde sa scriu in alta parte: v-ati deschis pana la urma cont bancar?
ca atunci cand am vrut sa redirectionez cei celebri 2% din impozit (nu e o suma mare, dar cu siguranta mai buna decat nimic si presupun ca au mai fost si altii in situatia mea) spre voi nu aveati cont bancar ... i-am trimis in alta parte.

who care?  Huh..se plinge CNCG ca nu are fonduri sa se dezvolte?  Huh ... CNCG e in plina "expansiune",..cam de vreo 10 ani... ..vezi : http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2542.0.html

ham
Sr. Member

« Reply #8 on: July 23, 2008, 10:46:21 PM »

v-ati deschis pana la urma cont bancar?
N-ai auzit ce periculos e cu conturile astea? Cel mai simplu si mai sigur (pentru CNCG, bineinteles LOL) e sa-i bagi direct in buzunar, chiar daca se mai pierde cate ceva Wink.
ham
Sr. Member

« Reply #9 on: July 23, 2008, 11:35:35 PM »

VESTI BUNE!!! (zic eu)

Hmmmm... cu riscul de a PAREA nepotrivit, cand se cere elan muncitoresc (parerea mea este ca inainte trebe musai niste dinamita), ma intreb ce poate determina aceasta surprinzatoarea colaborare intre un oficial si o hamsie agramata, politista si fara creier (scuze dux, dar dupa cum sper ca nu ai uitat, cuvintele nu imi apartin). Sa fie numai binele CNCG? Eu sunt sigur ca nu, dar sper sa imi demonstrati voi ca ma insel.Wink
crb
Hero Member

« Reply #10 on: June 09, 2009, 09:47:36 PM »

...ROI-ul din 2008....2 AG netinute (2008 & 2009)...copil nascut mort... Undecided

udar
Newbie
*

« Reply #11 on: June 10, 2009, 12:20:35 PM »

Scuze, dar se vrea ROI la ceva ce este mort deja sau sit-ul ministerului finantelor nu este actualizat. Acolo nu se regasesc informatii despre situatia financiara a clubului de cam mult timp. Shocked
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: