Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:18:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Inima sau rinichii....  (Read 2926 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
John
Full Member

Canto

« on: June 10, 2008, 12:54:17 AM »

Ariana, din nou apelez la tine cu rugamintea de a-mi spune ce crezi  despre situatia catelei mele Bella.
In urma cu aproximativ o jumatate de an a avut o tumora la mameloane care se dezvoltase foarte repede si in final i-a fost extirpata....S-a vindecat excelent. In urma cu doua saptamani insa a inceput sa isi miste greu picioarele din spate....cam dupa doua zile i s-au umflat toate membrele....atat de mult incat abia se mai misca.....Dintr-o catea vesela si plina de viata a devenit asemenea batranilor care au nevoie de suport pentru a se deplasa.Veterinarul a consultat-o si mi-a zis ca nu are lichid abdominal dar ca simtomele conduc spre doua posibile cauze:inima sau rinichii.......sau o tumora interna....
Astazi am fost din nou la veterinar dar mi-a zis ca singura solutie pt. a depista cauza este sa merg cu ea la Bucuresti la ecografie.Bella are aproape noua ani si a fost un caine activ si voluntar pana sa i se umfle picioarele in halul asta.De doua zile schiopateaza cu un picior din fata....Te rog spune-mi daca ai intalnit astfel de cazuri si ......spune-mi orice legat de subiect :'(
John
Full Member

Canto

« Reply #1 on: June 10, 2008, 10:21:34 AM »

De fapt ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta.......
petshop4you
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: June 11, 2008, 06:25:17 PM »

Poate fi sindrom de compresiune medulara (cauze..tumori, traumatisme, hernie de disc), spondilita/spondiloza 
Gandindu-ne la trecutul medical al femelei intradevar putem suspiciona si o tumora care face compresie insa sunt mari sanse sa fie si alta cauza avand in vedere varsta si predispozitia raselor mari la acest tip de afectiuni. Membrele posterioare le controleaza? Sensibilitate in zona lombara si/sau toracala? Prezinta incontinenta urinara? Urineaza normal, fara durere...sange..cantitati normale? Apa bea mai mult decat normal?
Inflamatia membrelor  ne duce cu gandul si la o circulatie deficitara. Musai sa-i faceti analize amanuntite fiindca altfel exista N posibilitati si bajbaiti in intuneric.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
John
Full Member

Canto

« Reply #3 on: June 12, 2008, 06:37:01 PM »

Multumesc mult .
John
Full Member

Canto

« Reply #4 on: June 18, 2008, 12:12:09 PM »

Dupa un set complet de analize,radiografii si ecografii s-a constatat cu parere de rau ca Bella are mai multe tumori pe rinichi si plamani aflate in metastaza. Cry........Practic nu se mai poate face nimic pentru insanatosirea ei.....decat ....calmante pentru atenuarea durerii. Multumesc mult inca o data pentru ajutor,Ariana. Cry Cry Cry Cry Cry
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof