Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 09:30:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: ii curge sange din nas  (Read 6421 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rlory242004
Newbie
*

« on: June 11, 2008, 07:58:13 AM »

Am un catel de 5 ani,caruia ii curge sange din nas in fiecare zi.Asa e de la un an.In momentul cand se usuca un pic pe parcursul zilei i se formeaza dopuri,cheaguri de sange in nas, apoi stranuta si ii curge iar sange.Ce poate fi asta?Am fost de n ori la veterinar cu el si mi-a zis ca atunci cand e in calduri face asa ceva, dar nu e adevarat.Ajutati-ma
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #1 on: June 11, 2008, 11:14:32 AM »

mergi cu el la un alt veterinar. De unde esti?

nu vreau sa te sperii, cainele unei prietene - caine care avea aceleasi simptome ca al tau avea de fapt o tumora la nas. s-a facut bine, da' a mers cu el la FMV pentru tratament

BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #2 on: June 11, 2008, 01:17:11 PM »

deja de 4 ani are problema asta si ai fost la un singur veterinar cu el?Huh!!!! si daca ai fi fost la mai multi....nu e normal. nu vreau sa te superi, dar, daca ai astfel de probleme persistente, te duci cu el la toti veterinarii posibili pana gasiti problema si o rezolvati. mult succes! si sanatate catelului!
rlory242004
Newbie
*

« Reply #3 on: June 11, 2008, 01:49:41 PM »

Sunt din Botosani,si la toti veterinarii la care am fost au dat doar cate o crema sa-i frectionez nasul cu ea. Dar saracul catel de durere nici nu mai sta sa-l ating nu sa-l mai ung cu crema.Dati-mi un sfat.
crb
Hero Member

« Reply #4 on: June 11, 2008, 05:29:15 PM »

Sunt din Botosani,si la toti veterinarii la care am fost au dat doar cate o crema sa-i frectionez nasul cu ea. Dar saracul catel de durere nici nu mai sta sa-l ating nu sa-l mai ung cu crema.Dati-mi un sfat.

...ai nitzica rabdare sa intre on line si vetzii de pe forum..poate au idei....be patient...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: June 11, 2008, 06:00:44 PM »

Am un catel de 5 ani,caruia ii curge sange din nas in fiecare zi.Asa e de la un an.In momentul cand se usuca un pic pe parcursul zilei i se formeaza dopuri,cheaguri de sange in nas, apoi stranuta si ii curge iar sange.Ce poate fi asta?Am fost de n ori la veterinar cu el si mi-a zis ca atunci cand e in calduri face asa ceva, dar nu e adevarat.Ajutati-ma
e foarte probabil sa existe niste formatiuni nu tocmai normale in fosa nazala...de ce natura...asta se stabileste dupa o examinare mai minutioasa. Poate fi un papilom'' care este vesnic lezat si sangereaza, poate fi mucoasa foarte sensibila si iritata insa m-as indoi ca sangereaza chiar in fiecare zi, ideala ar fi o rinoscopie. Eu zic sa va interesati cine are posibilitatea s-o efectueze si sa il programati la o consultatie.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
crb
Hero Member

« Reply #6 on: June 11, 2008, 06:15:56 PM »

e foarte probabil sa existe niste formatiuni nu tocmai normale in fosa nazala...de ce natura...asta se stabileste dupa o examinare mai minutioasa. Poate fi un papilom'' care este vesnic lezat si sangereaza, poate fi mucoasa foarte sensibila si iritata insa m-as indoi ca sangereaza chiar in fiecare zi, ideala ar fi o rinoscopie. Eu zic sa va interesati cine are posibilitatea s-o efectueze si sa il programati la o consultatie.

..data fiind locatia (Botosani)..probabilitate mai mare de succes pentru analizele sugerate de Ariana este IASI..

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: