shoni
Newbie
|
 |
« on: June 26, 2008, 03:16:30 PM » |
|
 L-AM GASIT PE STAR !!!! Multumim domnului Adrian Ciobanu, celor de la Vier Pfoten si tuturor celor care ne-au sprijinit. Multumim foarte mult domnului doctor Sorin Neculai si Cabinetului veterinar CRIVET care ne-au ajutat si l-au sprijinit medical pe Star. A fost o grea incercare pentru el si speram ca se va reface dupa o operatie istovitoare.
|
|
|
|
« Last Edit: June 26, 2008, 03:20:02 PM by shoni »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #2 on: June 27, 2008, 08:33:18 AM » |
|
felicitari! si multa sanatate lui Star!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shoni
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: June 27, 2008, 10:47:53 AM » |
|
A fost greu ... foarte greu .... Cand l-am gasit avea pe partea stanga, pe omoplat, o tumora uriasa, era batut, ranit, taiat, cu ochii tumefiati si picioarele din spate dislocate. De cum l-au vazut, medicii ne-au spus ca a fost la lupte, mai ales ca era si inca mai este foarte agresiv, el care de obicei era asa de prietenos cu oamenii. Dupa ce i-am facut un set de radiografii, medicul a avut curajul sa intervina chirugical pentru a-i extirpa tumora. Am avut norocul sa il avem ca medic pe dl Sorin Neculai, un chirurg excelent (Crivet). Va vine sa credeti ca tumora a avut 2,5kg? A fost foarte greu ... mai ales ca in timpul operatiei am avut experienta dureroasa de a ne juca cu viata lui Star.... Il tinem pe tratament si supraveghere medicala, asteptam rezultatele sa vedem daca tumora este de natura maligna sau beligna .... Intre timp, medicii au decis sa mai asteptam pentru picioarele din spate, incercam sa evitam 2 operatii si sa incercam cu un tratament care, speram ca il va ajuta. La picioarele din spate a primit lovituri foarte puternice, avea dureri ingrozitoare, se vedea cum sufera .....
Nu mai avem cuvinte sa va povestim prin ce a trecut insa ne-a surpins cat de luptator a fost cu durerea si suntem mandri de el ca a invins.... Psihic, a inceput sa-si revina putin cate putin, primele zile, inainte de operatie, l-am tinut pe calmante. Ceea ce este dificil acum, este faptul ca a devenit foarte agresiv si, in afara ce cei ai casei, nimeni nu se mai poate apropia de poarta casei, deja a facut 2 victime. Uneori, si noua, familia, care suntem siguri ca este Star, ne este greu sa ne recunoastem cainele si avem momente cand ne este teama de el, are reactii ciudate .....
Sincer, mi-am dorit extraordinar de mult sa il gasim, am plans de bucurie cand l-am gasit si l-am adus acasa, insa niciodata nu m-am asteptat sa il gasim in halul acesta. Daca as putea sa-i gasesc pe cei care l-au maltratat in halul acesta ....nu stiu daca o sa gasesc o pedeapsa potrivita pentru ei dar cred ca i-as lasa putin singuri in curte cu Star .... sunt sigura ca el va sti ce are de facut. Avem cateva poze cu el atunci cand l-am gasit, cred ca daca am sa le pun pe internet lumea va ramane socata de ce pot face unii oameni fara suflet cu animalele... ei sunt mai rau decat orice ne putem imagina. Singurul lucru bun pe care l-au facut (daca pot spune asa) este ca l-au abandonat dupa ce nu au mai avut nevoie de el. Asta ne-a ajutat pe noi sa-l gasim ....
Asteptam acum sa se refaca ... vom avea mult de luptat dar suntem siguri ca pana la urma, Star va fi asa cum era ei inainte: sanatos, frumos, bland si prietenos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackWidow96
|
 |
« Reply #4 on: June 27, 2008, 10:57:23 AM » |
|
In privinta asta, nici nu stiu ce ar merita oamenii ca astia...nu am reusit niciodata sa inteleg cum functioneaza astfel de oameni si ce ii determina sa chinuie animalele. Cat despre Star, e bine ca l-ati gasit si puteti sa aveti grija de el sa se faca bine. Stiu ce inseamna sa pierzi un caine, din pacate eu nu l-am mai gasit niciodata si au trecut aproape 10 ani de atunci, nu stiu ce s-a intamplat cu ea, dar am sperat ca macar sa fie bine si inconjurata de oameni care o iubesc macar la fel de mult cum am iubit-o eu. Va doresc multa sanatte pentru Star si voua mult curaj si rabdare cu el! Si multa dragoste, asta il va ajuta foarte mult. Cat despre agresivitate, eu sunt de parere ca reactioneaza asa pentru ca, avand in vedere prin ce a trecut, este speriat si deocamdata nu poate avea incredere in oameni. O sa-si revina, va doresc mult succes si un pupic pe nasuc lui Star. Sa ne tineti la curent  Daca as putea sa-i gasesc pe cei care l-au maltratat in halul acesta ....nu stiu daca o sa gasesc o pedeapsa potrivita pentru ei dar cred ca i-as lasa putin singuri in curte cu Star .... sunt sigura ca el va sti ce are de facut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #5 on: June 28, 2008, 09:47:56 AM » |
|
Ii dorim multa sanatate lui Star, sa-si revina cat mai repede cu putinta! 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #6 on: June 28, 2008, 03:09:37 PM » |
|
multa sanatate si recuperare cat mai rapida!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
melisch
Sr. Member

Maya
|
 |
« Reply #7 on: September 09, 2008, 09:17:32 AM » |
|
Ce mai face Star? Este foarte socant povestea voastra va doeresc sincer insanatosire grabnica si sa va recapatati pe cainele vostru cum era inainte!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheeba_roxy
|
 |
« Reply #8 on: October 03, 2008, 10:24:32 AM » |
|
ce mai face star a mers bine recuperarea?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shoni
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: October 11, 2008, 11:15:15 AM » |
|
Scuze de intarziere, am fost plecati din tara .... Star este din ce in ce mai bine medical, s-a recuperat dupa operatie, inca nu am primit rezultatele de la laborator. Avem insa probleme cu starea psihica. cu cei ai casei se poarta normal insa daca este cineva strain, il face praf. deja are 5 victime pe care le-a muscat foarte rau si care au trebuit sa ajunga la spital. una dintre victime (un vecin) chiar a stat cateva zile internat. este foarte ciudat comportamentul sau: de ex., cu tatal meu a stat in curte mai mult de jumatate de ora, s-au jucat, l-a mangaiat, chiar tatal meu ramasese surprins de cat de bine si-a revenit... si, surpriza! ... cand tatal meu s-a pregatit de plecare, in drum spre poarta, Star a sarit pe el si l-a muscat ingrozitor, de ambele picioare ... abia l-am scos pe tata din gura lui. cam asa se poarta si cu ceilalti care vin in vizita la noi si chiar daca are botnita pusa (pentru ca, acum, cand este liber in curte, nu-l mai lasam fara botnita) tot sare si incearca sa muste. bineinteles ca incearca sa-si scoata si botnita numai ca acum i-am luat una speciala pe care speram sa nu o mai distruga (a rupt 2 pana acum, de cand a venit inapoi acasa). am vorbit cu doctorul care i-a prescris un tratament cu Serene UM numai ca solutia recomandata de medic este sa incercam sa-i corectam comportamentul prin dresaj. cred ca este deja cam tarziu pentru ca nu mai vrea sa ne asculte si chiar si comenzile pe care le stia nu le mai executa decat cand vrea el. incercam sa gasim acum un dresor care sa stie bine cum sa corecteze devierile de comportament.
a propos, cineva m-a sunat (nestiind ca noi am gasit cainele) sa-mi spuna ca este un ciobanesc german (destul de tanar) pierdut undeva in zona Eroilor. Am sa iau legatura cu persoana care stie exact locatia cainelui si am sa dau un anunt. poate reusim sa-i gasim stapanul ....Ati auzit de curand pe cineva care si-a pierdut cainele?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwy
|
 |
« Reply #10 on: November 08, 2008, 07:39:29 PM » |
|
ne bucuram ca merge bine recuperarea medicala,insanatosire grabnica va dorim si s-a va bucurati in continuare de el. mai repede cu POLITIA animalelor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shoni
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: January 09, 2009, 03:50:33 PM » |
|
 Dragii nostri prieteni, va multumim ca ati fost alaturi de noi ... din pacate, tumora a recidivat si dupa inca o noua operatie, Star a mai rezistat doar pana la inceputul lunii decembrie. A fost un luptator pana la capat..... A fost un caine pe care nu il vom uita niciodata, bun, sufletist, echilibrat si foarte inteligent. A trait doar 3 ani dar cat altii in 10. Nu i-a lipsit nimic si a fost inconjurat cu multa dragoste. Nu a suferit mult, s-a stins in cateva ore, intr-o zi frumoasa, dupa ce o saptamana plouase si fusese frig. A murit la soare, cu capul in fata custii lui unde ii placea sa se odihneasca. Dupa cat ne-am chinuit sa-l gasim si, apoi sa-l ajutam sa se vindece, multumirea noastra este totusi ca a venit acasa, si-a regasit locurile dragi, isi revenise cat de cat psihic si s-a stins in locul lui preferat. Acum se odihneste langa noi, in spatele casei noastre unde i-am facut un mormant. Intodeauna vom avea o lacrima si pentru el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Rick
|
 |
« Reply #12 on: January 09, 2009, 03:59:43 PM » |
|
RIP Star  . Chiar a avut o viata plina, desi nu numai de bucurii, dar macar sfarsitul a fost alaturi de cei dragi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kwy
|
 |
« Reply #13 on: January 09, 2009, 04:31:52 PM » |
|
imi pare foarte rau sa aud de asa o veste ,dumnezeu sa-l odihneasca acolo sus,unde la un moment dat mergem cu totii,si speram intr-o revedere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taftmax
Full Member

AxI