Forum ciobanesc german
June 19, 2008, 05:42:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: VOM HAUS SELIA  (Read 1940 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom haus selia
Sr. Member

FAPTE NU VORBE

« on: December 05, 2005, 09:37:44 PM »

35 de ani de experienta ma-u invatat ca productia pe banda rulanda nu aduce nimic,asa ca si inutilele fugiri in Germania montand cu masculi de top calitate  cu femele ne adegvate tot nu aduce la nimic.Cele mai bune rezultate le-am obtinut folosindu-ma de animalele mele cunoscadule fiecare in parte linie, de sange,defect si calitate.
    Consider ca obiectivul crescatorului trebuie sa fie aceea de a produce ciobanesti germani sanatosi,echilibrati,tipici intr-un singur cuvant functionali.
                            ACESTA IMI ESTE OBIECTIVUL.

Zingale Giovanni
                                          0722239412  Timisoara
    Jos va prezint productia mea 2005.

* REA12,5.jpg (158.58 KB, 800x922 - viewed 194 times.)

* teo12,5.jpg (165.56 KB, 800x911 - viewed 192 times.)
kira
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: June 19, 2006, 04:35:53 PM »

Scoti la vanzare masculii???

FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
vom haus selia
Sr. Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #2 on: June 19, 2006, 04:58:09 PM »

Scoti la vanzare masculii???

Grin Grin da , Drac Drac ai notat ca la fiecare am scris datele.........................!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
  sa fiu sigur ca poti sa-i recunosti........ Laughing Laughing Laughing

pubicitate numai publicitate draga Kira

Tasmanian Tasmanian
vom haus selia
Sr. Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #3 on: June 19, 2006, 08:29:59 PM »

Drac Drac Drac    Grin Grin Grin Grin
  special pentru KIRA AM UITAT TATUAJE       

1) URAS VOM HAUS SELIA    TATOWIER      13262                 
2)ESKO DEL MIGLIO D'ORO   TATOWIER      2MDR10
3)TEO VOM HAUS SELIA      TATOWIER      12407

crb
Global Moderator

« Reply #4 on: June 19, 2006, 09:01:50 PM »

...probabil sunt depasit....Rea nu e femela? ....intrebarea "de vinzare masculii?" a lui Kira o include si pe Rea? nu e deja vinduta in Italia?....si unde e locul tatuajelor in acest post?....de reclama, am inteles...  Cheesy Cheesy Cheesy
vom haus selia
Sr. Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #5 on: June 19, 2006, 10:55:55 PM »

...probabil sunt depasit....Rea nu e femela? ....intrebarea "de vinzare masculii?" a lui Kira o include si pe Rea? nu e deja vinduta in Italia?....si unde e locul tatuajelor in acest post?....de reclama, am inteles...  Cheesy Cheesy Cheesy
Scuza-ma CRB dar de data asta nu ai cum sa intelegi. Este o panta ironica si personala intre mine si Kira.
Kira a vazut masculii mei publicati in GSD si a intrebat simplu daca sunt de vanzare.
Nu uita ca in afacere tot " se misca".
Rea nu e de vanzare, nu am de gand sa o vand, nu o bag in expo. deoarece abia acum a scapat de pui si e intr-o stare deplorabila, a slabit, a schimbat paru , etc.
GhosT_RideR
Full Member

« Reply #6 on: September 23, 2006, 08:49:21 PM »

Salut Giovani .. sunt Sandu Berbec de la Bucuresti ia zii Masculul (teo) este de vanzare

Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
mircea
Newbie
*

« Reply #7 on: January 04, 2007, 02:57:59 PM »

35 de ani de experienta ma-u invatat ca productia pe banda rulanda nu aduce nimic,asa ca si inutilele fugiri in Germania montand cu masculi de top calitate  cu femele ne adegvate tot nu aduce la nimic.Cele mai bune rezultate le-am obtinut folosindu-ma de animalele mele cunoscadule fiecare in parte linie, de sange,defect si calitate.
    Consider ca obiectivul crescatorului trebuie sa fie aceea de a produce ciobanesti germani sanatosi,echilibrati,tipici intr-un singur cuvant functionali.
                            ACESTA IMI ESTE OBIECTIVUL.

Draga Giovanni, stii ce ma gandesc eu ?Daca voi crescatorii a-ti incerca sa discutati mai constructiv si nu vi s-ar mai parea ca ceea ce faceti,fiecare in parte ,este mai important decat realizarile altora chinologia in Romania ar fi ajunge mult mai departe.Nu vreau sa fiu rautacios, dar uita-te si tu nu mai departe decat la promovarea ciobanescului romanesc(carpatin sau mioritic).Pe scurt,cata vreme standardul ciobanescului german este stabilit in Germania, nu vad nimic gresit atunci cand unii crescatori "alearga" sa faca monte in Germania cu masculi care sunt nr.1,2,3,4,5 acolo.Acei masculi au primit recunoasterea valorii lor ACOLO si valoarea lor este incontestabila oricat am vrea sa fim de carcotasi.Si ,trebuie sa recunoastem onestitatea arbitrilor lor, prin comparatie cu ai nostri,precum si nr. mare de caini care participa in Germania la o expozitie.Cat priveste valoarea femelelor duse in Germania la monta nu as crede ca sunt lipsite de valoare si asta pt ca nu s-ar obosi nimeni sa faca drumul si sa-si asume cheltuielile de rigoare cata vreme puii care s-ar naste din acel cuib ar avea o valoare indoielnica.GANDESTE-te si tu!Poate metoda ta este buna dar asta nu te indreptateste sa crezi ca ceea ce faci tu este CALEA.In concluzie, poate n-ar strica mai multa modestie si discutii mai interesante pe viitor.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora