Buna,
Sunt mai noua pe aici pe forum si, desi am citit cu atentie aproape toate subiectele, nu am reusit sa gasesc o solutie la problema mea. Am o catelusa CG de 10 saptamani, am luat-o de 2 saptamani acasa. S-a obisnuit bine, a invatat in timp record sa nu faca pipi prin casa (in 2-3 zile stia deja, desigur mai pateste "accidente" mai ales dupa o joaca zdravana), mananca bine, nu roade excesiv

- problema e ca plange ingrozitor daca incerc s-o inchid macar si pentru o clipa (ca sa-i curat balconul sau cand ma duc la baie). Am incercat s-o ignor, dar plange cate 20 de minute, mi-e ca vin vecinii peste mine cu furci si topoare! Plange si seara langa mine s-o las in pat - si pana la urma a trebuit s-o iau de ceafa s-o scutur bine ca sa inteleaga ca nu are voie...mi se rupe sufletul, dar nu vreau sa mi se urce in cap. Ati avea vreun sfat in privinta plansului? Si inca ceva - stand numai in casa pana termina vaccinarile, am impresia ca acumuleaza prea multa energie si cand vin acasa parca innebuneste! Ma musca, ma zgarie, latra... ma joc cu ea 2-3 ore cand vin acasa, dar parca tot nu-i ajunge. Cum s-o ajut sa-si consume energia, sa nu devina stresata?
Multumesc pentru raspunsuri