Forum ciobanesc german
July 08, 2008, 11:26:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: plange la usa  (Read 54 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
nucuta
Newbie
*

« on: July 03, 2008, 04:54:55 PM »

Buna,

Sunt mai noua pe aici pe forum si, desi am citit cu atentie aproape toate subiectele, nu am reusit sa gasesc o solutie la problema mea. Am o catelusa CG de 10 saptamani, am luat-o de 2 saptamani acasa. S-a obisnuit bine, a invatat in timp record sa nu faca pipi prin casa (in 2-3 zile stia deja, desigur mai pateste "accidente" mai ales dupa o joaca zdravana), mananca bine, nu roade excesiv  Wink - problema e ca plange ingrozitor daca incerc s-o inchid macar si pentru o clipa (ca sa-i curat balconul sau cand ma duc la baie). Am incercat s-o ignor, dar plange cate 20 de minute, mi-e ca vin vecinii peste mine cu furci si topoare! Plange si seara langa mine s-o las in pat - si pana la urma a trebuit s-o iau de ceafa s-o scutur bine ca sa inteleaga ca nu are voie...mi se rupe sufletul, dar nu vreau sa mi se urce in cap. Ati avea vreun sfat in privinta plansului? Si inca ceva - stand numai in casa pana termina vaccinarile, am impresia ca acumuleaza prea multa energie si cand vin acasa parca innebuneste! Ma musca, ma zgarie, latra... ma joc cu ea 2-3 ore cand vin acasa, dar parca tot nu-i ajunge. Cum s-o ajut sa-si consume energia, sa nu devina stresata?
Multumesc pentru raspunsuri
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #1 on: July 03, 2008, 05:54:08 PM »

Cu plansul la fel ca si cu patul, luata de ceafa si scuturata bine + 'Nu' sau 'Nu e voie' spus pe un ton ferm.
Energie tot o sa aiba Cheesy , ia niste jucarii din cauciuc speciale, ii mai ocupa din timp/consuma din energie

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora