A venit si iulie, a "expirat" si intervalul de votare, sa vadem cum stam:
Citand din ce am scris la lansarea sondajelor:
"...aceasta fiind in linii mari situatia, dat fiind ca un club are la baza infiintarii un numar (cu cat mai mare cu atat mai bine) de oameni animati de aproximativ aceleasi scopuri si interese (in privinta ciobanescului german, in cazul nostru), haideti sa vedem cum stau lucrurile din prisma celor cca 250-300 dintre noi care suntem mai mult sau mai putin activi pe forum."Sondaj 1. Sunteti posesor de ciobanesc german
cu pedigree - 40 (75.5%)
fara pedigree - 13 (24.5%)
metis de ciobanesc german - 0 (0%)
alta rasa - 0 (0%)
Total Voters: 53 1855 accesari--------------------------------------------------
Sondaj 2.Sunteti membru al:
Asociatia Chinologica Romana - 6 (26.1%)
Clubul National de Ciobanesc German - 4 (17.4%)
Ambele - 8 (34.8%)
niciuna - 5 (21.7%)
Total Voters: 23 302 accesari--------------------------------------------------
Sondaj 3.Cati ciobanesti germani aveti in posesie
unul - 9 (37.5%)
doi - 4 (16.7%)
trei - 1 (4.2%)
mai multi - 10 (41.7%)
Total Voters: 24 249 accesari--------------------------------------------------
Sondaj 4.Calitatea de membru al CNCG presupune cunosterea si respectarea Statutului si Regulamentelor de Club. Actul de baza fiind Statutul, vi se pare clar, corespunde conceptiei dvs ?
DA - 3 (33.3%)
Cam prea general si usor confuz - 6 (66.7%)
Complicat formulat, dificil de inteles - 0 (0%)
Greu , nu am inteles mare lucru - 0 (0%)
Nu ma intereseaza - 0 (0%)
Total Voters: 9 219 accesari--------------------------------------------------
Sondaj 5.Considerati ca, Comitetul de Conducere de Club Local la care dvs. sunteti membru, isi indeplineste corect si constiincios atributiile?
DA - 4 (28.6%)
DA, dar mai are lipsuri - 2 (14.3%)
NU, dar se straduie - 3 (21.4%)
NU - 3 (21.4%)
nu imi dau seama - 2 (14.3%)
Total Voters: 14 217 accesari-------------------------------------------------
Sondaj 6.Considerati ca, Comitetul de Conducere al Zonei dvs isi indeplineste corect si constiincios atributiile?
DA - 3 (23.1%)
DA, dar mai are lipsuri - 3 (23.1%)
NU, dar se straduie - 2 (15.4%)
NU - 2 (15.4%)
nu imi dau seama - 3 (23.1%)
Total Voters: 13 231 accesari------------------------------------------------
Sondaj 7.Considerati ca, Comitetul de Conducere al CNCG isi indeplineste corect si constiincios atributiile?
DA - 1 (7.1%)
DA, dar mai are lipsuri - 3 (21.4%)
NU, dar se straduie - 2 (14.3%)
NU - 6 (42.9%)
nu imi dau seama - 2 (14.3%)
Total Voters: 14 229 accesari-----------------------------------------------
Sondaj 8.Sunteti multumit de modul de functionare a CNCG?
DA - 3 (18.8%)
NU - 9 (56.3%)
Nu ma intereseaza - 4 (25%)
Total Voters: 16 234 accesari----------------------------------------------
Sondaj 9.Membru de club fiind, ce considerati ca ar trebui imbunatatit in activitatea CNCG ?
Baza documentar legislativa (Statut, Regulamente,..etc) - 1 (9.1%)
Activitatea de informare oficiala (Hotarari, Rezultate expo, alte comunicate) prin I-net sau revista - 0 (0%)
Organizarea - 2 (18.2%)
Activitatea de show (nr de expozitii mai ridicat) - 0 (0%)
Activitatea de dresaj (Organizarea de tabere de pregatire) - 5 (45.5%)
Info despre rasa (CD-uri dresaj din tara / strainatate, filmari , filmari de la alte Campionatele,..etc) - 2 (18.2%)
Alte aspecte - 1 (9.1%)
Total Voters: 11 220 accesari-----------------------------------------------
Sondaj 10.Nu sunteti membru CNCG. Ce facilitati ar trebui oferite de Club, ca sa va decideti sa aderati la acesta?
Preturi preferentiale la o hrana Superpremium, recomandata de Club - 3 (13%)
Facilitarea analizelor HD/ ED - tarife preferentiale la o clinica specializata, cu recunoastere internationala - 10 (43.5%)
Informatii in timp real despre CG din ROsi afara (rezultate expo, poze, filmari) Gratuit / Tarife preferentiale - 6 (26.1%)
Altele - 4 (17.4%)
Indiferent ce ar oferi, CNCG nu ma intereseaza - 0 (0%)
Total Voters: 23 600 accesari---------------------------------------------
Sondaj 11.Admitand ca sunteti satisfacut de inlesnirile oferite de CNCG, in calitate de membru (hrana si altele la preturi preferentiale, etc), ce valoare considerati rezonabila in conditiile actuale
200 RON / an - 6 (35.3%)
100 RON / an - 4 (23.5%)
50 RON / an - 3 (17.6%)
nu pot aprecia - 4 (23.5%)
Total Voters: 17 241 accesari--------------------------------------------
Eeeehhh, si acestea fiind spuse, va las sa trageti fiecare ce concluzii vreti, in conditiile in care:
Forumul are 1600 de membri, din care cca 250-300 sunt membri cat de cat activi, iar extremele participarii la vot sunt 53 de voturi la Sondajul 1. (Sunteti posesor de ciobanesc german) respectiv 9 voturi la Sondaj 4 (Calitatea de membru al CNCG presupune cunosterea si respectarea Statutului si Regulamentelor de Club. Actul de baza fiind Statutul, vi se pare clar, corespunde conceptiei dvs ?
) ... sau ... 11 voturi la Sondaj 9. (Membru de club fiind, ce considerati ca ar trebui imbunatatit in activitatea CNCG ?)
Dat fiind ca la Sondajul 10.(Nu sunteti membru CNCG. Ce facilitati ar trebui oferite de Club, ca sa va decideti sa aderati la acesta?) au fost totusi 23 de pareri exprimate, din 600 accesari, nu cred ca e un semn de culcat pe lauri, din partea CNCG, dar... ..poate totusi mai e o sansa

Bafta la o analiza pertinenta si la exprimarea libera, dar cuviincioasa a interpretarilor dvs, in speranta ca , poate cineva din forul diriguitor al CNCG se va gandi sa analizeze si sa ia masuri, nu sa dea doar cu pumnul in masa ...pe mica baza informationala creata..
Week-end placut in continuare
/ later : am adaugat si numarul de accesari al fiecarui topic-sondaj...pentru mine au ceva relevanta dar nu e cazul sa fac publica opinia mea...