Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 01:56:08 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Am inceput sa o instrruiesc pe Jana  (Read 2900 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dante
Newbie
*

« on: July 09, 2008, 02:13:28 PM »

aseara am citit ca nebunul cum sa dresez/instruiesc un caine... si azi dimineata la ora 7:00 m-am trezit si la 7:30 fugeam cu Jana...infine cand am ajuns inapoi am stat pe banca si a inceput sa sara peste banca.. (acum 2 zile m-am jucat cu ea .. si cand sarea peste banca o laudam) si am obervat ca dupa ce sarea peste banca a venit la mine  .. si tot asa... mi-am dat seama ca si-a adus aminte si am incercat usor sa o fac sa stea jos... sincer dupa 20 de incercari a inceput sa ma asculte 2/10 dupa aia 3/10 si am ajuns sa ii spun de 2 ori si sa faca sigurat.. sincer ma bucur Smiley enorm de mult sa vad ca inca mai poate fi instruita.. azi cred ca este de ajuns .. mai facem si maine 
Multumesc tuturor pt sfaturile acordate  ...
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: July 09, 2008, 03:49:24 PM »

Sa nu o recompensezi de nici un fel decat daca executa la prima comanda!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
BlackWidow96
Sr. Member

« Reply #2 on: July 09, 2008, 04:19:20 PM »

bravo! usor, usor, se prinde si ea cum sta treaba si o sa mearga mai bine Cheesy. iti doresc succes in continuare si rabdare cat cuprinde Smiley
melisch
Sr. Member

Maya

« Reply #3 on: July 31, 2008, 03:19:16 PM »

Sunt atat de smecher caci nici nu credem! Eu cu a mea intr-o seara am mancat prune (ce-i placeau!). Doar cu lesa puteam s-o trag de sub copac, apoi ne jucam cu mingea si din 5 in 5 minute cu mingea in gura fugea inapoi sub copac, eu dupa ea, fura o prune si venea cuminte cu mine inapoi pe islaz sa ne jucam (inca 5 minute). Asta mi-a facut de vreo 4 ori. A doua zi nici nu ma apropiasem de copac dar ea tot si-a adus aminte si iar era sub copac!  Grin
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: