in ultimul timp fiind frumos afara am inceput sa facem iesiri la iraba verde cu niste prieteni.....si in plus am zis ca sashei ii va placea si ii va prinde bine miscarea! de obicei preferam sa iesim cat mai departe de orash pe malul apei....ieri am fost undeva pe malul raului moldova unde aveam o padurice in spate si eram inconjurati de camp.......la un moment dat isi face aparitia o catelush cu 3 pui care sa asezat cam la 300 de metri de noi ...probabil venise tentata de mirosul de gratar! sasha nu stiu cum a reusit si sa dus pana la mamica cu puiti ...mama a lasato pe sasha sa o miroase fara a o latra sau a o marai ..ia aratat doar un pic coltii la inceput dar ce ne-a uimit a fost un catel pe care sasha a reusit sa il alerge de langa maicasa si parca il "mana" spre noi ...la adus pana langa noi si acolo am ramas putin pe ganduri! acel catelus nu avea mai mult de o luna dar latra si maraia si musca tot ce prindea......cand la lasat sasha in pace fara sa mai incerce sa se joace cu el si sa incerce sa il miroase

ala mic venea la noi sa ne muste

...am dat sa il alung inapoi la masa care astepta pe iarba fara sa se agite si ala micu a sarit la mana mea de ma capsat de un deget

..... eu nu credeam ca un pui de catel al varsta de o luna poate fi atat de ...curajos? salbatic? .....am incercat pe urma sa ii dam de mancare da el nimic intindeai mana sa ii dai de mancare si dadea sa te muste fara sa manance carnciorii lasati langa el ...fugea dupa tine sa te capseze ( precizez ca a facut asa vreo 2 ore pe langa noi in loc sa fuga la masa .....ca fratii lui mai scoteau din cand in cand cate un zgomot deci stia incotro ar trebui sa fuga )

..imi pare rau ca nu am avut camera sa il fi filmat sa vedeti ce dracusor de catel! am ramas pe ganduri dupa ziua de ieri! ce se va intampla cu acel catel cand va creste? va fi unul din acei caini prezentati la TV ca a atacat animalele din gradinele oamenilor din satul apropiat? sau mai rau ca a atacat vreun om venit sa culeaga roadele campului?

astept si parerile voastre in legatura cu acesti catei care de acum sunt salbaticiti dea binelea dupa parerea mea