Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 03:12:32 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Doar copii se pot juca cu cateii?  (Read 7978 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
melisch
Sr. Member

Maya

« on: August 06, 2008, 07:00:31 PM »

Sa va povestesc despre patania mea.

Dupa cum am mai scris in cainele meu Maya am un CG de 3 luni + 2 saptamani. Mai nou in fiecare seara ne jucam pe islaz in compania unei baietel de cca 4 ani din casa vecina. Cum ne-am mutat in noiembrie la tara si mai mult suntem la lucru pot sa zic ca nici macar vecinii nu-i cunoastem, in afara bunicii+mama baietelului. Locuim intr-o casa veche cu o gradina destul de mare. Vechiul propriatar avand animale prin curte a semanat lucerna pt iepuri pe jumatatea gradinii. La sfarsitul iernii a fost intrebat sotul meu de bunicul baietelului daca-i vindem lucerna. Ia zis ca noi nu cerem bani ii dam cu conditia sa-si coseasca si si-l duca. Intre timp ne-am mai impritenit si sa nu se simte dator ne mai coseste si iarba de pe langa casa. De cand Maya s-a facut mai mare cu Catalin de vreo 2-3 saptamani in fiecare seara ne jucam cu mingea. Bine inteles ca Maya e fff fericita ne fura mingea Catalin, ca orice copil, tipa, urla, fuge dupa ea sa-i fura mingea se distreaza de minune. Pe islaz sunt 5-6 vaci in fiecare seara la pasit. De cand sunt afara cu Maya am mai cunoscut doi vecini, veneau dupa vaci. Buna ziua-buna seara si atat. Eh intro faimoasa seara vine dupa vaci unul dintre vecini si vazandu-ne iar pe islaz striga catre noi "Tata e acasa?" Catalin ii da replica "Nu, mosul nu este acasa" (asa-i zice la bunicul lui), omul intreaba inca odata la care Catalin "Da, tata este acasa" si vine raspunsul "Nu cu tine vorbesc ci cu fata" eu "Nu, tata nu este. Ce ati fi vrut sa vorbiti cu el?" "Vroiam sa vorbesc cu el daca nu-mi da lucerna"  Laughing. Asa imi trebuie daca ma duc sa ma joc, la tara, afara cu catelul si cu Catalin! Vecinii ma considera o adolescenta care locuieste cu parintii.  LaughingAngry Numai ca eu am 25 de ani sunt casatorita de 2 ani si ne-am luat casa cu credit bancar fiind si pe numele meu, asa ca nu este tata in masura sa ia decizii in casa mea!. Eu bine inteles ca nu am mai zis nimic, politicos am spus omului ca lucernai data d-lui Costel inca din iarna. Si a plecat. Va dati seama ca sunt cam socat pt ca se pare cu lumea din strada ma considera o pustioaca si la o adica asa se vor si comporta, cu mai putin respect. Poate si Maya ma considera o pustoiaca si de aceea nu ma asculta?  Cheesy, nu ea ma iubeste.  Cool.

Deci in concluzie sa aveti grija unde va jucati cu catelul (mai ales tinerele doamne/dominsoare) pt ca riscati sa fiti confundati cu fata lui tata! Sincer mie cam rusine de atunci sa ma tot joc cu Catalin dar ce sa-i fac ma pandeste, cand ies afara si nu mai am inima sa-l gonesc de langa mine! Cum ajugn acasa de la lucru aude masina si deja fuge "vecina vi sa ne jucam cu mingea!"  Laughing A doua seara, dupa incidentul cu vecinul, am iesit pe furis si m-am dus mai in spate sa nu ma vada Catalin. Era plictisitor, Maya mai mult era preocupata cu cercetarea terenului, nu facea aportul si mi s-a parut putin miscarea pe care-o facea. In drum spre casa ne-a zarit Catalin si venea la noi in fuga. I-am spus ca noi plecam in casa ca deja suntem de mult pe islaz. S-a asezat pe marginea santului si a inceput sa planga ca el vrea sa se joaca cu Maya  Undecided, mi s-a facut mila de el si ne-am intors pe islaz. Maya adora sa se joaca cu el sare pe el il linge, ii duce mingea si apoi cand o prinde o ia la fuga dar urmareste reactia lui Catalin, daca el fuge dupa ea vizibil fuge doar sa se distreze pt ca permanent este cu capul in spate sa vada daca-o agunge el in urma si face asta pana fac 4-5 ture in jurul meu! Cand vad ce fericiti sunt parca nici numi pasa ce zice lumea despre mine. Important este ca Maya sa faca miscare suficienta cu orice pret si sa-o faca jucanduse!
mamideshasa
Newbie
*

eu si Sasha

« Reply #1 on: October 02, 2008, 03:49:16 PM »

Sincer, nu mi se pare atat de grava problema ...important e ceea ce simti tu, nu lumea si trebuie sa faci ce e bine pentru ai tai (indiferent de ce cred altii), pentru ca mereu va avea cineva ceva de comentat, asa ca, distractie maxima cu Maya si Catalin. Toti cei care iubesc animalele se pot juca, nu doar copiii!

mamidesasha
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #2 on: October 03, 2008, 11:06:08 AM »

asa e ,eu seara cand ajung de la munca ma schimb in haine de scandal dupa care ma tavalesc prin iarba cu animalutele mele mai putin cand e noroi ca atunci ma murdaresc ei.Asta in fiecare seara daca nu fac asta cu totii se aliniaza langa mine de parca am patin cine stie ce si nu ma joc cu ei. Prietenul meu se tavaleste de ras cand ne vede dar cateii au grija sa il atraga si pe el in joc cu cat suntem mai multi distractia e mai mare.
interesante sunt privirile care ne sunt aruncate peste gard de catre vecini de parca cine stie ce se intampla la noi in curte ( dar e de inteles avand in vedere ca ai lor caini din pacate nu stiu ce e libertatea decat 1,5 m de lant si mancare cand isi aduce stapanu aminte ca mai are un suflet ratacind in fundul curtii)
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: October 03, 2008, 10:51:58 PM »

da...am patit-o si o mai patesc....  Grin Angry  cu hainele si bascuta mea tip sport par un copil neajutorat. Eram la servici si faceam niste acte unui domn cand acesta ma intreaba..."si ce mai e pe la scoala...?"
Il intreb "ce scoala?" Si zice..pai cum ca aveti vreo 21-22 ani...acum bineinteles ca imi cade bine  LOL dar ma scoate din sarite fiindca de 2 ani m-a vazut in curtea lui de nenumarate ori, ce-si imagina ca fac voluntariat 10-12 ore pe zi timp de 2 ani??!  Drac 
Si ma enerveaza faza cu "domnisoara" ..toata lumea ma ia cu D-ra chiar si la cate o sedinta sortita esecului din start ..cand mai ma obosesc sa fac cate o remarca, " sa-i raspundem D-rei" da sa ma mai scuteasca!  Laughing

Pe Maya las-o sa se joace cat de mult cu Catalin daca ai timp. Cand va mai creste se va atasa mult mai mult de tine si chiar si acum te iubeste f. mult insa nu o arata.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #4 on: October 04, 2008, 11:13:15 AM »

Domnisoara Ariana, nu va enervati!  Laughing LOL Drac

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
nucuta
Hero Member

« Reply #5 on: October 06, 2008, 07:48:25 PM »

Razvan  Drac Drac
Melisch, nu-ti face griji - eu sunt trecuta binisor de 30 si tot ma joc cu a mea de zici ca am dat in mintea copiilor! Laughing Si nu-mi pasa ce spune lumea, ba chiar mi-ar conveni sa ma creada mai tinerica  LOL

There is no psychiatrist in the world like a puppy licking your face
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #6 on: October 06, 2008, 08:30:47 PM »

Eu am observat ca un caine se joaca intr-un fel cu copii si intr-un fel cu adultii.
Blitz cand se joaca cu verisoara mea de 7 ani se prosteste cu ea,nu maraie,doar se balangane de colo colo amandoi.Cand se joaca insa mama cu el e o joaca ceva mai inteligenta cu trucuri si surprize si smecherii cainesti.Deci din punctul meu de vedere un caine se joaca cu mai multa bucurie cu un adult decat cu un copil..

Don`t worry..be happy
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #7 on: May 28, 2009, 03:55:24 PM »

dragoste intre frati Smiley
cainele nu e ciobanesc german.
copiii sunt ai unei foarte bune prietene.

wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #8 on: May 28, 2009, 04:58:20 PM »

cat de draguti sunt

Don`t worry..be happy
Ronin
Jr. Member
**

« Reply #9 on: November 08, 2010, 02:31:00 PM »

Vecinii ma considera o adolescenta care locuieste cu parintii.  Laughing.  >:

Hihihi, intalnesc aceeasi atitudine, numai ca la mine e mai complex:P. Eu am 26 de ani. Cand ies cu Ronin afara dau de tot felul de reactii, de la sfaturi de "om mare", gen da i catelului aia sau nu i da aia, pana la probleme la magazin cu cumparatul tigarilor.Locuiesc in Croatia de 8 luni, am invatat limba dar inca mai fac greseli, deci pe langa faptul ca sunt considerata pustoaica, probabil oamenii cred ca sunt si prostuta, nu stiu sa vorbesc. Tot ce sper este sa se simta in accent ca nu s "domestica"
dorutzu
Hero Member

Remo & Vanilly

« Reply #10 on: November 08, 2010, 02:53:10 PM »

Domnisoare,domnisoare...,sa va zic ceva,seful meu le zice domnisoare la toate femeile ,cu exceptia sotiei sale ,la care ii zice doamna.Vazand aceasta ,intr-o zi l-am intrebat de ce le zice la toate doamnele ,domnisoare, si stiti ce mi-a raspuns:"...pentru mine toate sunt domnisoare" .Ferice de "domnisoara" sefului,ca are un asa sot fidel. Grin Wink

"Daca iei un caine flamand si ii dai de mancare,nu te va musca.Aceasta este cea mai importanta diferenta dintre un caine si un om."
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #11 on: November 08, 2010, 03:02:24 PM »

"Domnisoare" pana la proba contrarie! LOL

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #12 on: November 08, 2010, 03:49:19 PM »

Te pui pe controlat?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #13 on: November 08, 2010, 05:28:23 PM »

Te pui pe controlat?
Eu sunt din aceasi categori ca seful lui Dorutzu. Smiley Nu ma bag unde nu-mi fierbe oala.

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #14 on: November 09, 2010, 06:35:20 PM »

Cheesy  Ce simpatici sunteti.. Laughing ....cu toate ca ne abatem de la subiect (''doar copii se pot juca cu cateii ? '')..apropo de ''domnisoare''..Eu am trei baieti ,..si din ''domnisoara '' nu ma scot pacientii... Grin ..Asta e...

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: