Sa va povestesc despre patania mea.
Dupa cum am mai scris in cainele meu Maya am un CG de 3 luni + 2 saptamani. Mai nou in fiecare seara ne jucam pe islaz in compania unei baietel de cca 4 ani din casa vecina. Cum ne-am mutat in noiembrie la tara si mai mult suntem la lucru pot sa zic ca nici macar vecinii nu-i cunoastem, in afara bunicii+mama baietelului. Locuim intr-o casa veche cu o gradina destul de mare. Vechiul propriatar avand animale prin curte a semanat lucerna pt iepuri pe jumatatea gradinii. La sfarsitul iernii a fost intrebat sotul meu de bunicul baietelului daca-i vindem lucerna. Ia zis ca noi nu cerem bani ii dam cu conditia sa-si coseasca si si-l duca. Intre timp ne-am mai impritenit si sa nu se simte dator ne mai coseste si iarba de pe langa casa. De cand Maya s-a facut mai mare cu Catalin de vreo 2-3 saptamani in fiecare seara ne jucam cu mingea. Bine inteles ca Maya e fff fericita ne fura mingea Catalin, ca orice copil, tipa, urla, fuge dupa ea sa-i fura mingea se distreaza de minune. Pe islaz sunt 5-6 vaci in fiecare seara la pasit. De cand sunt afara cu Maya am mai cunoscut doi vecini, veneau dupa vaci. Buna ziua-buna seara si atat. Eh intro faimoasa seara vine dupa vaci unul dintre vecini si vazandu-ne iar pe islaz striga catre noi "Tata e acasa?" Catalin ii da replica "Nu, mosul nu este acasa" (asa-i zice la bunicul lui), omul intreaba inca odata la care Catalin "Da, tata este acasa" si vine raspunsul "Nu cu tine vorbesc ci cu fata" eu "Nu, tata nu este. Ce ati fi vrut sa vorbiti cu el?" "Vroiam sa vorbesc cu el daca nu-mi da lucerna"

. Asa imi trebuie daca ma duc sa ma joc, la tara, afara cu catelul si cu Catalin! Vecinii ma considera o adolescenta care locuieste cu parintii.

.

Numai ca eu am 25 de ani sunt casatorita de 2 ani si ne-am luat casa cu credit bancar fiind si pe numele meu, asa ca nu este tata in masura sa ia decizii in casa mea!. Eu bine inteles ca nu am mai zis nimic, politicos am spus omului ca lucernai data d-lui Costel inca din iarna. Si a plecat. Va dati seama ca sunt cam socat pt ca se pare cu lumea din strada ma considera o pustioaca si la o adica asa se vor si comporta, cu mai putin respect. Poate si Maya ma considera o pustoiaca si de aceea nu ma asculta?

, nu ea ma iubeste.

.
Deci in concluzie sa aveti grija unde va jucati cu catelul (mai ales tinerele doamne/dominsoare) pt ca riscati sa fiti confundati cu fata lui tata! Sincer mie cam rusine de atunci sa ma tot joc cu Catalin dar ce sa-i fac ma pandeste, cand ies afara si nu mai am inima sa-l gonesc de langa mine! Cum ajugn acasa de la lucru aude masina si deja fuge "vecina vi sa ne jucam cu mingea!"

A doua seara, dupa incidentul cu vecinul, am iesit pe furis si m-am dus mai in spate sa nu ma vada Catalin. Era plictisitor, Maya mai mult era preocupata cu cercetarea terenului, nu facea aportul si mi s-a parut putin miscarea pe care-o facea. In drum spre casa ne-a zarit Catalin si venea la noi in fuga. I-am spus ca noi plecam in casa ca deja suntem de mult pe islaz. S-a asezat pe marginea santului si a inceput sa planga ca el vrea sa se joaca cu Maya

, mi s-a facut mila de el si ne-am intors pe islaz. Maya adora sa se joaca cu el sare pe el il linge, ii duce mingea si apoi cand o prinde o ia la fuga dar urmareste reactia lui Catalin, daca el fuge dupa ea vizibil fuge doar sa se distreze pt ca permanent este cu capul in spate sa vada daca-o agunge el in urma si face asta pana fac 4-5 ture in jurul meu! Cand vad ce fericiti sunt parca nici numi pasa ce zice lumea despre mine. Important este ca Maya sa faca miscare suficienta cu orice pret si sa-o faca jucanduse!