Forum ciobanesc german
August 13, 2008, 01:38:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: NUUUU vrea sa stea in cusca :(  (Read 128 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
waryus
Newbie
*

« on: August 10, 2008, 02:14:48 PM »

Am un ciobanesc german bn o corcitura din tre un CG si un C alsacian si are 1 luna si 3 saptamani, cand vin sa-i dau de mancare bucuros tot sta in cusca mananca daca plec si il inchid inauntru incepe sa planga,nustiu daca sa-i dau dau drumu de tot e mik si am o curte destul de mare mie fruka sa nu plece sa gaseasca vreo gaura si sa fuga din joaca na sa exploreze sau sa nul calce vreo masina ca e unpik de aglomeratie pe la mine iam facut o gaura special pt el sa intre si sa iese da vad ca nu-ma iese de intrat nik ce sa-i fak ? Sad Smiley
brazil
Newbie
*

ea este Brazil

« Reply #1 on: August 12, 2008, 03:35:07 PM »

Daca are destul spatiu si jucarii langa el, ceva de ros o sa se obisnuiasca, si a mea a plans la inceput, dar decat sa-ti fuga din curte sau sa-l fure cineva mai bine plange putin
emrdark
Newbie
*

« Reply #2 on: August 12, 2008, 03:39:42 PM »

Nu imi mai aminti ca si eu am avut o corcitura care am tinuto 4 luni in padoc.La fel cand plecam schelcaia, plangea pana am primit reclamatie la politie si a trebuit sa o duc la cineva.Daia am zis ca vreau sa imi iau un caine de rasa si sa il tin in casa.
waryus
Newbie
*

« Reply #3 on: August 12, 2008, 10:34:44 PM »

da ma da asta nu e cocitura masa si tasu au pedigri Tongue
waryus
Newbie
*

« Reply #4 on: August 12, 2008, 10:35:15 PM »

si e o combinatei dintre 2 rase dif de ciobanesti
oshoyama
Jr. Member
**

« Reply #5 on: August 12, 2008, 10:57:05 PM »

Nu imi mai aminti ca si eu am avut o corcitura care am tinuto 4 luni in padoc.La fel cand plecam schelcaia, plangea pana am primit reclamatie la politie si a trebuit sa o duc la cineva.Daia am zis ca vreau sa imi iau un caine de rasa si sa il tin in casa.                                                                                                      Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
emrdark
Newbie
*

« Reply #6 on: August 12, 2008, 11:21:35 PM »

Huh Nu vad ce e de ras in chestia asta  Eu chiar am avut o situatie reala si tu razi  Shocked Angry
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora