Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 08:58:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Devin paranoica..sau nu?  (Read 3179 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« on: September 12, 2008, 12:39:59 PM »

Am un CG de 4 luni pe care din pacate il tin la tara(30 km de orasul meu).Il vizitez o data pe saptamana,uneori imi petrec weekendul cu el.Am o nelamurire...la ultima vizita la vet l-am rugat pe domnul veterinar sa-i puna picaturi de la frontline pt purici si capuse iar dumnealui a spus ca stronghold e mai bun.Am zis ca e in regula..doar sa scapam de dubii in privinta parazitilor.M-a intrebat cate kg are..eu nu stiam cate,iar cabinetul nu avea cantar..astfel incat i-a pus picaturile dupa ochi(a zis ca are in jur de 15-20 de kg).Acum,dupa aproape 2 saptamani,Blitz al meu se scarpina foarte des si foarte agresiv.Nu inteleg..o fi vreo alergie la ceva mancare,de la caldura sau ca-si schimba blanita?Sau pur si simplu nu scapam de purici?Mentionez ca l-am cautat mereu sa vad si n-am gasit nici macar unul.Blanita lui e curata mereu..Am o droaie de intrebari legate de schimbarile din ultima vreme insa mai caut pe site..

Don`t worry..be happy
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #1 on: September 12, 2008, 12:43:33 PM »

Buna,
Eu am patit asa si avea alergie dar avea alergie la solutia de purici si eu ca desteapta am crezut ca nu a scapat de purici si i-am mai pus o data  Angry. Incepuse chiar sa aibe niste bubite pe el si se scarpina foarte tare. Solutia de purici era destul de buna dar el insa facea alergie la ea   Sad
Eu iti zic ce am patit eu dar Ariana e cea mai in masura sa-ti dea un raspuns  Smiley

My little dog - a heartbeat at my feet.
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #2 on: September 12, 2008, 12:44:12 PM »

strongholdu' omoara bine puricii.
sa nu aiba vreo alergie.
pete ceva pe piele?

sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #3 on: September 12, 2008, 12:54:21 PM »

SI EU AM AVUT PROBLEME CU SCARPINAT AGRESIV LA SHEEBA SI MI S-A SPUS CA AU PIELE DESTUL DE SENSIBILA SI STAND LA CURTE A FACUT "ALERGIE" LA PRAF SI ACUM IN FIECARE VARA SE INTAMPLA ACELASI LUCRU DAR USOR USOR ESTE MAI PUTIN AGRESIVA ALERGIA ,DEPINDE ACUM DE CE SPUNE VET
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #4 on: September 12, 2008, 12:57:26 PM »

Well din experienta stiu ca alergiile sunt cele mai pacatoase in sensul ca se poate depinsta f f f greu cauza unei alergii. Eu i-am facut analize la sange, l-au vazut 4 doctori, nici unul nu a gasit problema. Eu am gasit-o acest an ( problema cu alergia a fost anul trecut ) cand am vazut ca la scurt timp dupa aplicatie solutiei de purici i-a aparut bubite la fel ca anul trecut si am depistat singura problema.

My little dog - a heartbeat at my feet.
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #5 on: September 12, 2008, 01:00:22 PM »

Nu are bubite,nici pete,nici nimic..nu a avut niciodata.Poate ceva "matreata" ..dar asta a fost timp de 1 zi,2,deci nu cred sa fi fost vorba despre asta.Se scarpina exagerat de mult la baza cozii,pe fundulet..acolo chiar nu po verifica daca are puricei sau nu ca e prea deasa blanita..sta sa si-o schimbe.

Don`t worry..be happy
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #6 on: September 12, 2008, 01:06:21 PM »

Danielaionel..am avut si eu o experienta groaznica cu Blitz..cu un spray.Doar ca a fost ceva mai grav decat o alergie..era sa moara.Voma si diaree toata noaptea,eu cu el in brate il leganam ca pe un bebe si incercam sa-i dau lapte de frica sa nu fie otravit..apoi am realizat cat de idioata am fost sa-l dau cu spray-uri recomandate de vanzatoare la petshopuri..in fine a doua zi la 8 am mers la vet si mi-a spus ca noroc ca am actionat repede altfel murea.I-a dat o injectie si de atunci am zis veci nu mai fac nimic fara sa consult veterinarul.

Don`t worry..be happy
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #7 on: September 12, 2008, 01:52:35 PM »

Nu are bubite,nici pete,nici nimic..nu a avut niciodata.Poate ceva "matreata" ..dar asta a fost timp de 1 zi,2,deci nu cred sa fi fost vorba despre asta.Se scarpina exagerat de mult la baza cozii,pe fundulet..acolo chiar nu po verifica daca are puricei sau nu ca e prea deasa blanita..sta sa si-o schimbe.

anul treut sheeba a avut aceleasi simptome si am ajuns sa facem cateva zile de antibiotic deoarece din cauza scarpinatului a facut niste bubite care se infectase cand am intrebat cauza a spus ca poate fi ori de la praf cum am mai spus ori de la purici,i-am spus vet ca e "pipetata" si a spus ca e posibil sa fi fost unul care a "muscat-o",unul trecator si sa fi facut alergie cum facem si noi de astfel eu de ex de la o intepatura detantar fac alergie si arat de parca am fost atacata de 100 de tantari

acum poate simptomele se aseamana dar poate fi ceva diferit
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #8 on: September 12, 2008, 02:06:21 PM »

La urmatoarea vizita la veterinar sigur am sa-mi spun toate ingrijorarile legate de Blitz.Deocamdata sa vad acuma sambata daca e la fel de scarpinici si poate totusi merg mai repede cu el.Sper sa fie o faza trecatoare..mersi mult de raspunsuri!

Don`t worry..be happy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: