ce vrea sa zica domnul Der G e ca ne-avand "hartii" la el (pedigree) nu poti fi sigur ca e rasa pura 100% (ca vinul: origine cotrolata si certificata); si nu prea ai certitudinea ca in genele lui nu se gasesc si alte rase;
daca vei citi putin despre rasa vei vedea ca acum 110-120 oricum nu exista o rasa pura certificata, asta s-a intamplat de curand pentru istoria acestui caiine, deci bucura-te de el si ai grija de el ca el sigur te va iubi.
asa ca stai calm, eu nu sunt un cunoscator dar imi place forumul si ma uit la catei (am citit si cate ceva despre CG), catelul tau arata ca un CG. asa arata si catelul meu cand era mic, tot rasa "impura" (poate fi 100% pura dar nu e certificata cum ti-am zis), dar acum cand il pun langa un CG din asta nou, linie de show, ma bucur ca am luat din acest fel, e mult mai aratos (evident gusturile nu se discuta)
acum de ex imi caut o femelutza cu par tot semilung ca al meu dar cu mult maro, vreau sa-l fac cadou la tata, dar el e mai pretentios, vrea cu mult maro si mare asa, cu spatele drept, cum mi-a povestit el ieri ca a avut un CG in copilaria lui, si mi-e greu sa gasesc... cred ca vrea si cu pedigree