allex
Newbie
|
 |
« on: October 08, 2008, 08:50:54 PM » |
|
Dupa cum stiti eu am un pui , maxi si mai vreau sa ii aduc un prieten ... as vrea sa fie cu acte,,, pedigree ,,, etc,,,, eu sunt din Petrosani jud Hd... si nu stiu cum sa procedez va rg ajtai-ma Ms allex
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: October 08, 2008, 09:43:32 PM » |
|
) Dupa cum stiti eu am un pui , maxi si mai vreau sa ii aduc un prieten ... as vrea sa fie cu acte,,, pedigree ,,, etc,,,, eu sunt din Petrosani jud Hd... si nu stiu cum sa procedez va rg ajtai-ma Ms allex
..in primul rand ..scrie in limba romana..nu cea de mirc, mess, etc....(PS astept o bere de la moderatori/admini  )
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #2 on: October 08, 2008, 10:03:45 PM » |
|
(PS astept o bere de la moderatori/admini  ) Rabdarea e o calitate de apreciat!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
allex
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: October 08, 2008, 11:59:38 PM » |
|
cum vine asta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #4 on: October 09, 2008, 07:43:50 AM » |
|
Buna!Si eu sunt din petrosani  Din cate stiu nu ai cum sa-ti iei de aici un caine cu pedigree..sunt foarte putini care au din cate am vazut eu,canisa nu e..E doar un dresor care insa am vazut ca se ocupa de niste CG dar nu stiu prea multe nici despre el.Probabil va trebui sa te deplasezi intr-un alt oras cand vei primi mai multe informatii.
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
allex
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: October 09, 2008, 10:39:59 AM » |
|
Uite ce mica e lumea... cineva din petrosani... super tare,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
allex
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: October 09, 2008, 11:55:02 AM » |
|
am rezolvat in mare parte problema, am gasit la cineva o femela destul de bine dezvoltata, dar vreau sa va intreb : pot sa o pun in aceeasi incapere cu max? si mai e ceva: daca am cainii fara acte adica doar carnetu de sanatate cum pot sa obtin pt ei pedigree-ul si dreptul de reproducere.. va rog ajutati-ma... Allex
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #7 on: October 09, 2008, 02:06:27 PM » |
|
am rezolvat in mare parte problema,,,, am gasit la cineva o femela destul de bine dezvoltata,,, dar vreau sa va intreb : pot sa o pun in aceeasi incapere cu max? si mai e cva //// daca am cainii fara acte adika doar carnetu de sanatate cum pot sa obtin pt ei pedigree-ul si dreptul de reproducere.. va rog ajutati-ma... Allex ,,,-
Nu poti !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #8 on: October 09, 2008, 06:28:52 PM » |
|
am rezolvat in mare parte problema, am gasit la cineva o femela destul de bine dezvoltata, dar vreau sa va intreb : pot sa o pun in aceeasi incapere cu max? si mai e ceva: daca am cainii fara acte adica doar carnetu de sanatate cum pot sa obtin pt ei pedigree-ul si dreptul de reproducere.. va rog ajutati-ma... Allex
La CG, rasa fondata de peste 100 de ani, nu se mai poate obtine pedigree pt. exemplarele care nu au.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|