Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:02:35 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: rintinutul meu  (Read 2701 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti

« on: October 24, 2008, 08:01:59 PM »

cand lam adus pe rinti a avut cam o jumate de luna si am avut si o problema..ma tot musca de ureche Laughing :lol1dar duma ce ce am mai crescut si eu nu am mai avut probleme ;)imi amintesc ca odata trebuia sa ma duc undeva cu fratemeu cu bicicletele si el ia muscat roata si ia spart roata dela bicicleta Cheesy Laughing Laughing
melisch
Sr. Member

Maya

« Reply #1 on: October 27, 2008, 08:01:06 PM »

Laughing  Laughing  Laughing nu vroia sa plecat, mai ales fara el ... Drac
cucy
User sub 16 ani
Full Member

rinti

« Reply #2 on: January 21, 2009, 07:36:56 PM »

poate ca nu vroia sa plekam dar problema e ca numai pe mn ma musca
Ronin
Jr. Member
**

« Reply #3 on: November 09, 2010, 02:12:17 AM »

cand lam adus pe rinti a avut cam o jumate de luna si am avut si o problema..ma tot musca de ureche Laughing :lol1dar duma ce ce am mai crescut si eu nu am mai avut probleme ;)imi amintesc ca odata trebuia sa ma duc undeva cu fratemeu cu bicicletele si el ia muscat roata si ia spart roata dela bicicleta Cheesy Laughing Laughing

Mi am amintit de o poveste similara, cu catelusa pe care am avut o inainte de Ronin, un metis de pitbull si bull terier, insa cu un caracter extraordinar! Eram pe undeva pe langa giurgiu, cu fratele meu si inca 2 prieteni, la un week end de pescuit. Candva in timpul petrecut acolo, a aparut un cioban cu oile, asa ca i am pus lesa si am agatat  o de cuiul de tractare. S a agitat, a latrat..nimic special. Cand sa plecam duminica , pana! Am scos rezerva din portbagaj, si cand a pus o jos si a miscat o s o ghideze catre locul unde trebuia schimbata, a sarit bulutza si a capsat o. Ne am inchipuit ca nu a facut gaura, insa dupa vreo 20 de km, pe janta...am sunat un prieten din buc care a ajuns tarziu in noapte cu roata noua....in tot timpul asta am stat si am asteptat pe marginea drumului, ea s a bucurat de libertate, noi, care cu bere, care cu tigara...a fost haios tare...nu neaparat atunci, cat dupa....Cheesy
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #4 on: November 09, 2010, 06:24:29 PM »

Darguta de ea..zuzulica..Vezi,asa ati putut ''savura'' continuarea relaxarii de la pescuit... Laughing

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: