multumesc, Ariana!
nu conteaza banii. pur si simplu nu pot accepta ca un medic sa foloseasca o pensa cazuta jos "ca nu mai are alta" si sa vina cu "instrumentarul" intr-o cutie din care doar viermii lipseau. in conditiile in care eu acasa am trusa de prim ajutor patruped (comprese, dezinfectante, antibiotoice, termometre, antitermice, bandaje samd ) in care am bagat mai multi bani decat in aia umana

, am grija maxima cum/de ce intra in contact cu alte animale, spala-curata-dezinfecteaza paturile si prosoapele lor samd.
nu pot accepta ca un om care tocmai a tratat un porc nu numai ca nu pune manusi, dar nici macar nu se spala pe maini cand face operatia, care nu are nici macar un prosop cat de cat curat sa se curete pe maini cand face incizii.
nu-s medic -dar ma gandesc destul de serios sa fac FMV, desi fix pentru asta nu am timp, tocmai pentru cazuri din astea. in care sunt absolut neputicioasa sa-mi ajut "copiii" iar cel mai apropiat cabinet decent este la X km distanta, unde X e de obicei din 3 cifre.
nu contest calitatea actului medical, a nu se intelege gresit - nu pot contesta traamentul din moment ce nu am calificarea necesara - contest doar CONDITIILE.