Forum ciobanesc german
February 29, 2008, 03:46:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Calendar Expozitional 2008

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Urgenta!!  (Read 2288 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« on: December 26, 2005, 03:56:15 PM »

Am un lup, de 7 luni, rocky.... l-am primit cadou, avea 2 luni..dar stiu ca a fost luat din targ :|...
am ceva probleme cu el..in urma cu o luna a inceput sa schioapete de labutza stanga..a venit doctoru' a zis ca are o cadere de calciu..si cu ceva mai multe injectii, masaj, vitamine..a reusit sa-si revina. acum a luat-o de la capat..numai ca mult mai grav. azi cand m-am dus la el (il tinem afara) abia se putea ridica...schioapata de labutza dreapta acu..da' il doare si coloana..si ii e foarte greu sa se intinda parca il dor si labutele din spate..
imi e frica sa nu fie displazie..
am uitat sa va zic ca de cand l-am primit i-am dat calciu constant si de mancat mananca numai hills...
Sad
cine poate sa-mi recomande un medic bun??
pls help... :'(
dsh
Administrator

« Reply #1 on: December 26, 2005, 04:07:07 PM »

de unde esti?
in bucuresti, du-te la facultate, sau la dr. elefterescu (am auzit si de bine si de mai putin bine de el, dar cred ca este un profesionist), cred ca acum e la ilioara;
OBLIGATORIU RADIOGRAFIE SUB ANESTEZIC!!! poate fi displazie...
e prost ca sta afara - ii agraveaza problema, oricare ar fi sursa ei; ATENTIE CU CALCIUL! dace e, intr-advar, displazie, calciul nu ajuta, din contra

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dsh
Administrator

« Reply #2 on: December 26, 2005, 04:14:38 PM »

cabinete in bucuresti: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,60.0.html

incearca si la dr. diaconescu, insa dupe 8 ianuarie
CABINET MEDICAL VETERINAR DR. DIACONESCU ALEXANDRU
Str. Lt. Aviator Ion Garofeanu nr. 10, sector 5 , Tel. 410.54.66; 0744.311.130

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #3 on: December 26, 2005, 04:18:05 PM »

mersic mult de tot...Sad o sa-l bag in pivnitza la caldurica..
ufff... e asha d trist...
de yo-yo pet stii ceva? ca yo stau prin iancului si e aproape...din cate am vazut e non-stop...
da' ma gandesc ca astazi nush daca gasesc vreun medic bun..fiind craciunul..
am vbit acum cu medicu lui(de la alma vet).. a zis k o sa vina p seara..
smalldog
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #4 on: December 26, 2005, 04:52:28 PM »

incearca   sa-i  dai  totusi  niste  antiinflamatoare .  sigur ,sigur   poti  sa   ii  dai   o  pastila   de   nurofen  contra  durerii (jumatate   dimineata  si  cealalta  seara   ) impreuna  cu   o  pastila  de  ranitidina (data   si  ea   pe  jumatate ) .asta   poti  sa  o  faci  si  acum  . daca   vrei  sa   ajungi   cu  el  la  un  doctor   ai   foarte   mare   grija la   cine  ajungi  -  e   o  problema   serioasa   si   nu  e   de  acceptat sa   i  se  administreze  orice  ciinelui .
deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #5 on: December 26, 2005, 04:57:56 PM »

:-s ....mdap,,,
l-am bagat in pivnitza...am stat cu el pana acu..
o sa-i dau ..totusi sper sa nu fie displazie Sad(

mersic muuuuult  :-[
dsh
Administrator

« Reply #6 on: December 26, 2005, 05:16:09 PM »

poti  sa   ii  dai   o  pastila   de   nurofen 
maine ii poti lua, de la farmacii veterinare, rimadil; ibuprofenul (uz uman) - e si el bun (anti-inflamator si analgezic); bine ca nu mai sta afara, macar temporar

dsh
Administrator

« Reply #7 on: December 26, 2005, 05:17:51 PM »

ariana, poate ai si tu o idee

deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #8 on: December 26, 2005, 05:57:47 PM »

a fost doctoru...
mi-a zis k NU e displazie..k a crescut prea rapid
si ca daca era displazie nu se muta de la o labutza la alta...
i-a facut injectie ...un anti-inflamator puternic...mai vine si maine
mi-a dat sa-i dau kalk-hefe-pulver (6 linguritze dizolvate in lapte/zi) acu nush daca sa-i dau///
si l-am convins sa mergem maine sa-i faq radiografie...

sa-i dau calciu? ....
smalldog
Jr. Member
**

Ciobanesc German

« Reply #9 on: December 26, 2005, 06:28:21 PM »

cum  se  cheama   ce  i-a  injectat? in   privinta  calciului  s-a  mai   discutat pe  aici si  si   asa cum   spunea  si  dsh -  pina   nu  exista  analize   nu  mi  se   pare   normal  sa  dau calciu sau  orice  altceva  :nemaivorbind  ca  in  caz  de   displazie  (  ceea  ce   sper  totusi  sa   nu  fie ) calciu   face RAU .cit  despre "durerile   de  crestere  " ,imi   sint  foarte  familiare (azi   labutza   stinga fata.miine   cea  dreapta  ,poimiine  cea  din  spate  si  tot  asa ) si   in  afara   de  calmante (calmante  obligatoriu  asociate   cu  protectoare  gastrice ),  unguente   antiinflamatoare    de  uz   uman (masaj  usor    pe   labutze  ) si  pauza   de  alergari nu  am  facut  altceva .dar asta stiind   SIGUR ca   nu  e   vorba   de   displazie.(coxo -femurala  sau   de  cot )
dsh
Administrator

« Reply #10 on: December 26, 2005, 07:07:19 PM »

nici un medic nu-ti poate spune cu siguranta, pana nu vede radiografia, daca este sau nu displazie! foarte frecvent, displazia coxo-femurala se manifesta intai prin schiopaturi pe fata si apoi pe spate, deci...
de ce a trebuit a-l convingi de radiografie? tinand conta ca situatia persista de ceva vreme, cred ca e obligatorie;
daca (doamne ajuta!) sunt doar dureri de crestere, nu-i bai daca o zi - doua nu ia caciu, asa ca, in locul tau, as atepta sa vada un medic DE SPECIALITATE radiografia si abia apoi as da drumul la tratament;
succes!

deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #11 on: December 26, 2005, 09:12:12 PM »

...nu i-am dat calciu...in skimb i-am facut masaj..
mi-a zis ca nu poate sa fie coxo-femurala ..ma rog
maine sau poimaine il ducem la radiografii...thank God!
sper sa fie bine  :-[
cu calciul  o sa astept pana aflu sigur ce are..
antiinflamatoru...era.... beta..incepea cu beta..si mi-a zis k in mod normal nu se face la catzei ca nu e bun pentru crestere..
i-a dat si alogocalmin supozitor..
acu l-am lasat p casa scarii sta langa usa...cert e k il doare super rau k plange..
Sad
maine vine si ii face dinnou antiinflamator..daca l-a mai lasat durerea nu ii mai face d'asta, ii face unul mai slab..cam asta mi-a zis..
cu faza cu convinsu'...nush..a trebuit sa=l intreb de cateva ori ca daca nu e displazie..si sa vina si mama sa procedeze la fel..
in final ne-a zis ca suntem stresati sa nu aiba displazie si k o sa-i faca radiografie k sa fie sigur..
deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #12 on: December 26, 2005, 09:20:21 PM »

aaa...si inca ceva...daca i-a facut injectzie cu un anti-inflamator puternic..nu trebuia sa-i dea si ceva pt stomac?
sa-i dau yo ranitidina juma' dim si juma seara cum zicea smalldog?
dsh
Administrator

« Reply #13 on: December 26, 2005, 09:26:23 PM »

pai... daca e injectie... nu s-a dus in stomac
esti stresata... imi pare tare rau ca puiul tau sufera - incearca sa-l tii la caldura - sper ca nu sta pe pardoseala (gresie / ciment) - sa-i pui o patura, ceva, frigul accentueaza rau durerea!

deeutza
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #14 on: December 26, 2005, 09:36:38 PM »

dap...i-am pus si paturica..10q pt the help
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora