|
Miky Mihaela
|
 |
« on: November 08, 2008, 01:27:16 AM » |
|
Abea acum am dat de filmuletul asta pe net!!!! ar mai fi ceva de zis??  Pe mine chiar ma impresionat! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #1 on: November 08, 2008, 02:19:16 PM » |
|
Da, si eu m-am gandit la el cand l-am vazut prima data in reportaj dar ma gandeam ca l-au salvat.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #2 on: November 08, 2008, 03:31:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
|
 |
« Reply #3 on: November 08, 2008, 03:41:51 PM » |
|
crezi ca s-au dus sa-l filmeze inainte de inundatii ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!
|
 |
« Reply #4 on: November 08, 2008, 10:56:31 PM » |
|
Nu, nu cred. Deci l-au salvat! 
|
|
|
|
|
|
Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
|
|
|
Sharkys
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: December 03, 2008, 12:18:20 PM » |
|
frumos 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neroo
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: February 21, 2009, 01:29:30 AM » |
|
Foarte impresionant , chiar mi-au dat lacrimile :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
realplayer
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: February 21, 2009, 08:22:29 AM » |
|
da sigur lau salvat , am vazut atunci reportajul la stiri... chiar este o poveste impresionanta fiindca asa sunt 
|
|
|
|
|
|
DOAMNE AJUTA-MA SA FIU ATAT DE PERFECT PRECUM CREDE CAINELE MEU CA SUNT
|
|
|
dragomir
Full Member

Calarasi
|
 |
« Reply #8 on: March 24, 2009, 08:12:26 PM » |
|
intr-adevar impresionant,  ramane cea mai inteligenta rasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miki77
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: February 03, 2010, 10:36:32 PM » |
|
pacat ca oamenii sunt atat de duri si tin bietii caini in lant asa incat la inundatii multi au murit asa legati si nu s-au putut salva ..cazul lui Nero a fost mai fericit pentru ca l-au eliberat din lant altfel ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eros
|
 |
« Reply #10 on: March 02, 2010, 09:38:47 PM » |
|
 Dumnezeule, sunt atat de credinciosi...Eros sta la prietenul meu , iar la mine sta cand nu il poate lua el cand mai este plecat...acum este la mine de 2 zile, si il vad oarecum trist ,probabil ii este dor de el, cu toate ca si cu mine este obisnuit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CatalinCG
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: March 27, 2010, 09:31:50 PM » |
|
 Dumnezeule, sunt atat de credinciosi...Eros sta la prietenul meu , iar la mine sta cand nu il poate lua el cand mai este plecat...acum este la mine de 2 zile, si il vad oarecum trist ,probabil ii este dor de el, cu toate ca si cu mine este obisnuit. degaba , dar prietenul tau la crescut nu tu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #12 on: September 03, 2010, 10:32:03 AM » |
|
Fara cuvinte...Cunosc un cg, care dupa ce i-a murit stapanul..n-a mai vrut sa manance, zile...a refuzat parca sa traiasca...cu mare greutate s-a lasat adoptat .. i se citea suferinta in ochi..nu mai era acelasi.. Si mai stiu alt caz,(cred ca stiti si voi..din ziar..) cand cainele dupa moartea stapanului s-a dus la mormant si n-a mai miscat de-acolo...unde si-a gasit sfarsitul. Si atunci..sa-i spui unui om fara suflet ''caine''?? ...Pe langa intelepciunea si loialitatea de care dau dovada..ei au un suflet imens...eu asa zic.
|
|
|
|
|
|
"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina " ( Victor Hugo )
|
|
|
|
alexandra1396
|
 |
« Reply #13 on: September 28, 2010, 09:06:04 PM » |
|
foarte impresionant  acuma sa fie nero langa mine ias face toate poftele si las strange in brate pentru curajul si devotamentul sau dar ati vazut? nu a primit nici macar o punga de pedigree pentru asta asa ca rusine autoritatiilor tari si celor care se ocupa cu cg (cred ca stiti la cine ma refer) si tin sa va zic ca si eu am un caniche pe care il cheama nero  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liviu-Florin
|
 |
« Reply #14 on: October 08, 2010, 07:47:55 PM » |
|
Te impresioneaza asemenea povesti...pacat totusi ca isi traieste viata in lant, in loc sa aiba un tarc al sau...
|
|
|
|
|
|
Ciobanesc German Fan
|
|
|
|