Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 01:14:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Down
  Print  
Author Topic: unui prieten i-a furat cg-ul matur si f agresiv  (Read 17057 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ady
Hero Member

Smile! It confuses people!

« Reply #60 on: February 14, 2009, 10:45:31 AM »

poate o sa-l aduca inapoi cel care l-a luat cand o sa vada cum ii roade mobila, covoarele si usile din casa  Grin! Drac

singura fericita din casa ca a disparut puiutul este Bety, azi de dimineata se urca pe canapea, pe fotolii si nu vroia sa se dea jos, parca vroia sa ne spuna ca ea e stapna casei si ca face ce vrea, citeam fericirea in ochii ei,  ca era f geloasa pe Tasha(pit), pentru ca nu mai era ea alintata familei! Smiley

Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău.
Atunci lumina ta va răsări ca zorile, şi vindecarea ta va încolţi repede;
ady
Hero Member

« Reply #61 on: February 15, 2009, 01:31:27 AM »

ca sa iti mai ridicam moralul, poate il gasesti si tu ca un alt coleg de pe forum la tigani si poate il striga tot sanje   Wink....sau poate Raffael Angry...asta nu mai e gluma.... Gun

Se pare ca ai avut gura pocita!
L-AM GASIT!
Si chiar la niste tigani care stau la vreo 2-300 m de mine.
M-ai intai i s-a parut lu tata ca il vede, dar era cam departe tiganul cu catelu si nu era sigur ca e el, asa ca a venit repede si mi-a spus, eu am inceput sa ma plimb pe acolo mai intai pe jos, dar nici o miscare.
Am inceput sa fac ture cu masina, si la un momentdat vad un tigan si o tiganca ca se pregatesc sa iasa din curte, imediat o vad si pe Tasha pe dupa gard.
Cobor repede, il intreb nervos "de unde ai cainele asta? stii ca-i al meu?!!!" si ma aplec peste poarta, eu inalt cainele se ridicase in 2 picioare numai bine cat sa il iau de zgarda si sa-l ridic,
el zice: "cum sa fie al tau?!, arata actele!"
eu :am carnet de sanatate, tu ai ceva?!!
el: lasa ba cainele, nu pune tu mana pe el!
eu: hai ca te si bat!
la care s-a mai calmat si a zis ca l-a gasit in fata portii lui... vrajeala de-a lui
I-am dat cureaua de pantaloni cu care legase cainele si am plecat!
Acasa l-am bagat direct in cada si m-am jucat cu el pana a cazut lat!

Isa 58:6 Iată postul plăcut Mie: desleagă lanţurile răutăţii;împarte-ţi pînea cu cel flămînd, şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acopere-l, şi nu întoarce spatele semenului tău.
Thara
Global Moderator

« Reply #62 on: February 15, 2009, 01:35:25 AM »

e bine ca ai gasit-o.
din pacate,majoritatea tiganilor care iau caini gasiti,cer bani pe ei daca vrei sa ii iei inapoi!
tot asa o cunostinta,cu un husky,l-a recuperat contra cost,si inca o suma destul de piperata!
ady
Hero Member

« Reply #63 on: February 15, 2009, 01:44:38 AM »

de asta m-am si dat nervos la el, sa zica merci ca nu il bat, nicidecum sa mai ceara si bani!!!

Thara
Global Moderator

« Reply #64 on: February 15, 2009, 01:46:05 AM »

pai da,dar nu merita sa iti bati capul cu niste tigani!asta este,e bine ca e acasa,iar pe viitor,mai multa atentie!
ady
Hero Member

« Reply #65 on: February 15, 2009, 01:49:32 AM »

am pus un lacat cu cifru pe poarta, numai ei stiu codul Smiley, cine vrea sa intre sau sa iasa tre sa vina la mine,
asta acum in weekend cat sunt acasa, in rest tre sa il spun la toti ! Smiley

Thara
Global Moderator

« Reply #66 on: February 15, 2009, 01:52:34 AM »

am pus un lacat cu cifru pe poarta, numai ei stiu codul Smiley, cine vrea sa intre sau sa iasa tre sa vina la mine,
asta acum in weekend cat sunt acasa, in rest tre sa il spun la toti ! Smiley
acuma esti paranoic!  Laughing
nici chiar asa.e destul sa fie poarta in general incuiata si cand sunt cainii liberi si doreste cineva sa intre sau sa iasa,cainii dusi in padoc sau in casa.eu cred ca ar fi indeajuns...
noi avem sonerie,distanta de la casa la poarta e mai mare...iar poarta sta in general incuiata.cine doreste sa vina,suna la poarta.
hano
Hero Member

« Reply #67 on: February 15, 2009, 08:53:43 AM »

am avut eu gura aurita.....

ma bucur foarte mult ca l-ai gasit si de acum ceva mai multa atentie.....

PS: pune si niste mine anti personal in fata portii si eventual un sant de apa cu crocodili LOL

Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine
Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
ady
Hero Member

« Reply #68 on: February 15, 2009, 02:16:26 PM »

am avut eu gura aurita.....

ma bucur foarte mult ca l-ai gasit si de acum ceva mai multa atentie.....

PS: pune si niste mine anti personal in fata portii si eventual un sant de apa cu crocodili LOL

mitike
Full Member

KATZKY

« Reply #69 on: February 15, 2009, 03:58:18 PM »

felicitari!!! Gun nu stiu de ce m-am gandit si eu la tigani....oare pentru ca nu stau asa departe de casa mea si mereu ma gandesc ca prea lung se uita la Katzky....?! oricum ma bucur tare pentru tine !!
hano
Hero Member

« Reply #70 on: February 15, 2009, 04:02:19 PM »

cred ca toata lumea traieste cu acest stres  Angry

Din bucata mea de paine am hranit un om si-un caine
Cainele ma recunoaste, omul nu ma mai cunoaste...
ady
Hero Member

« Reply #71 on: February 15, 2009, 11:39:21 PM »

merci !

Pages: 1 2 3 4 [5]   Go Up
  Print  

Jump to: