Salutari! Ieri am primit un pui de

. E un dragalas. S a nascut pe 10 oct deci are in jur d 5 sapt.Am inteles ca nu e varsta potrivita sa l iei de la mama ,dar recunosc ca eu am facut greseala sa insist pentru aducerea lui, ca nu cumva catelusul sa creasca fara mine. Prima zi impreuna . Am calatorit cu tramvaiul si cu metroul,:( nu a fost tocmai placut dar noroc ca am adormit:) Cand a ajuns in casa , primul lucru pe care l a facut , evident, a fost sa traga un pishu pe cinste in sufragerie

). problema principala a mea nu i asta , ci mancarea , i am dat cam 250 ml d lapte cu cereale, evident nu cereale cu ciocolata

.a papat si apoi a dormit.dupa aprox 40 de min puiu s a trezit din nou plangand ! ii era foame !:)) i am dat orez cu carnita de pui morcov ras. m am jucat cu el si apor iar a adormit . la fel dupa fff putin timp s a trezit si s a indreptat spre castronul cu mancare.i am dat conserva de ton ( asta nu stiu daca e indicat ).apoi s a facut seara, m am gandit ca poate noaptea doarme, da de unde , puiutu meu s a trezit si a inceput sa planga la usa ( castronu cu mancare nu e in camera in care doarme) m am trezit si i am dat iar ! branza dulce cu carne fiarta si morcov ras.apoi banana cu lapte ! cam atat ( acum dorm) . acum tin sa evidentiez ca el are 3.8 kg la 5 saptamani. arata foarte bine, grasun:). ideea e ca nu stiu cata mancare sa ii dau??!!sa nu fie nici prea mult , dar nici prea putin , si cum pot face sa l dezvat sa manance noaptea.( vreau si eu sa dorm!:(()

) si mai e ceva vreau sa l invat cu mancare speciala, am inteles ca premium e cea mai buna, si d preferinta arden grange sau eukanaba.el pana acum a mancat numai mancare gatita.in orice caz cred ca o sa l obisnuiesc repede.O chestie amuzanta, i am pus un clip p yoututbe cu un

care urla , daca ati fi vazut cum facea , era o dulceata!:) se agita foarte tare saracul si a sustinut un concert demn de invidiat. Maine o sa postez la sectiunea cainele meu si o sa pun si cateva poze cu el , asa , sa ma cunoasca si pe mine lumea :)Il cheama Ares!Desi tentatia de a l alinta este foarte, foarte mare !