Yonnis
Newbie
|
 |
« on: November 22, 2008, 03:33:58 PM » |
|
Split de la topicul cu postarea pozelor. Kintasha.as vrea sa stiu si eu ce rasa e catzelul meu ... are doar 3 luni parintii lui sunt ciobanesti alsacieni l'am primit cadou si tare as vrea sa stiu daca si el face parte din aceasta rasa as dori cunoscatorii a'si dea cu parerea multumesc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #1 on: November 22, 2008, 03:54:22 PM » |
|
as vrea sa stiu si eu ce rasa e catzelul meu ... are doar 3 luni parintii lui sunt ciobanesti alsacienil'am primit cadou si tare as vrea sa stiu daca si el face parte din aceasta rasa as dori cunoscatorii a'si dea cu parerea multumesc  rasa ciobanesc alscaian NU EXISTA
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: November 22, 2008, 04:00:19 PM » |
|
rasa ciobanesc alscaian NU EXISTA
In mod sigur, NU exista! Si nici macar cuvant in engleza, vietnameza, indiana, etc nu e! 
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
alipe
|
 |
« Reply #3 on: November 22, 2008, 07:45:22 PM » |
|
Parerea mea este ca nu seamana cu un cg negru. Sper sa ma insel! DACA parintii lui sunt... cu siguranta si el este...  PS ciobanestii germani negri sunt denumiti, in mod nepotrivit, alsacieni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: November 23, 2008, 10:05:10 AM » |
|
oups..m-am...: "scos" sau "bagat"? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #5 on: November 27, 2008, 07:34:11 PM » |
|
are buba la ochi?sau mi se pare mie.. Nu imi pot da cu parerea...daca are parinti lupi negrii asa va fi.Dar oricum e asa dulce..pare cuminte rau 
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
Bill
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: January 02, 2009, 07:19:29 PM » |
|
Split de la topicul cu postarea pozelor. Kintasha.as vrea sa stiu si eu ce rasa e catzelul meu ... are doar 3 luni parintii lui sunt ciobanesti alsacieni l'am primit cadou si tare as vrea sa stiu daca si el face parte din aceasta rasa as dori cunoscatorii a'si dea cu parerea multumesc  Din pacate catelul tau n-are nicio legatura cu Ciobanescul Alsacian sau Ciobanescul German ...este o corcitura ,nimic mai mult ...din pacate .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #7 on: January 02, 2009, 10:35:48 PM » |
|
De unde stii Bill?
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
Bill
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: January 02, 2009, 11:02:31 PM » |
|
Pai ,cum de unde ? Crezi ca acele urechi se vor ridica vreodata ? Forma lor este normala pentru un pui de CG ? Blana acelui catel este foarte asemanatoare unui Labrador ...Cred ca este o corcitura intre CG si Labrador ...doar cred ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #9 on: January 03, 2009, 12:14:33 AM » |
|
e tare dragutel cutulache.si seamana mai bine cu un labrador decat cu un cg.forma botului,forma urechilor...aduc mai mult a labrador.oricum e tare simpatic.imi place. acuma am re-citit topicul...deci: as vrea sa stiu si eu ce rasa e catzelul meu ...
si apoi : parintii lui sunt ciobanesti alsacieni
deci daca se stie originea parintilor,de ce s-a mai pus intrebarea asta? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #10 on: January 03, 2009, 01:09:17 AM » |
|
din cauza ca el nu seamana deloc cu parintii decat probabil al culoare?... imi pare rau ca nu e ceea ce sperai tu dar e al tau si trebuie iubit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mon3ll
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: January 13, 2009, 11:24:32 AM » |
|
as vrea sa stiu si eu la cate luni se ridica urechile la cg?..multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #12 on: January 13, 2009, 12:37:57 PM » |
|
sugestia mea ar fi sa cauti pe forum.sunt o gramada de discutii pe tema asta.nu exista o anumita varsta pt ridicarea lor,desi cel mai indicat este sa se ridice cat mai repede posibil.cu cat trece timpul,cu atat scad sansele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mon3ll
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: January 13, 2009, 06:40:06 PM » |
|
mersi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
|
 |
« Reply #14 on: January 13, 2009, 06:42:31 PM » |
|
cu placere.daca este vorba de cainele din poza,cu siguranta mai are inca vreme,pare micut de tot.un topic al lui la sectiunea "cainele meu",sa ni-l prezinti si noua? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|