Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 10:48:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor!!!!!!!!!!!! Axi al meu e bolnav!  (Read 9643 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #15 on: November 24, 2008, 01:35:20 AM »

Pedigree nu e o mancare extraordinar de buna, numai reclama ce-i de ea. Cateodata cainii mai vomita si cand mananca prea mult sau fac indigestie. Parerea unui medic veterinar in cazul ambilor catei este foarte necesara. Sa nu cumva sa aiba vreun virus, ceva.
valucsx
Full Member

« Reply #16 on: November 24, 2008, 02:59:26 AM »

imi pare rau pt cateii tai.sper sa se faca bine.
poate vomita si au diaree  din cauza ca nu au imunizarea completa, poate nu au fost vaccinurile bune sau le-a facut ceva cu o singura valenta(parvocan), cum am pati eu cu carpatinul meu , primul vaccin a fost parvocan si al doilea tot parvocan. atunci am mers la alt veterinar si am inceput cu alt fel de vaccin(5 valente).

daca vrei un prieten,ia-ti un caine.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #17 on: November 24, 2008, 04:20:13 AM »

nu doresc nimanui sa treca prin ce am trecut eu in noaptea asta Cry.abia m-am intors de la spital ca veterinarul avea tel inchis.iubirea mea mica (pechinezul) m-a speriat ingrozitor.abia mai tinea ochii deschisi si respira greu.am sunat la o clinica veterinara non-stop din Bucuresti si cu ajutorul indicatiilor d-lui doctor am reusit sa-mi salvez sufletelul. e mai bine acum. dar dimineata la prima ora sunt la cabinet cu amandoi "pacientii".noroc ca mai exista si doctori care te pot ajuta in cazuri de urgena noaptea. ca altfel nu stiu ce as fi facut. multumesc d-lui vet si voua cei care ati raspuns mesajului meu disperat. sunt optimista vor fi bine amandoi.  Wink acum ma duc sa-i supraveghez ca de dormit...recuperez alta data. revin cu vesti azi dupa-amiaza.

* DSC03916.JPG (152.18 KB, 640x480 - viewed 197 times.)

* DSC04190.JPG (151.98 KB, 640x480 - viewed 184 times.)
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #18 on: November 24, 2008, 09:54:14 AM »

Insanatosire grabnica micutilor si sa ne tii la curent.
bogdanb
Newbie
*

« Reply #19 on: November 24, 2008, 10:52:27 AM »

pana la urma ce diagnostic i-a fost pus catelului tau
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #20 on: November 24, 2008, 06:51:01 PM »

Ar fi ideal sa le schimbi urgent mancarea, pedigree nu este nici pe departe ok! Exista foarte multe cazuri de voma si diaree in urma hraniriii cu pedigree, din pacate. La cata reclama au ar putea sa ridice standardul... Undecided

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #21 on: November 25, 2008, 12:48:55 AM »

Roll Eyes vesti bune despre iubitii mei catei!!!!!! sunt mai bine, mult mai bine! cea mica si-a revenit spre dimineata si Axi la fel. nu a mai vomat deloc si incepe sa-si revina si cu scaunul. am asteptat toata ziua sa va dau vestea cea buna pana in seara asta sa fiu sigura ca starea lor e intr-adevar mai buna. despre diagnostic..ni s-a spus de la inceput (prima vizita la doctor) ca pana la 6 luni sunt sensibili, cred ca a fost un microb ceva. rau e ca la noi in oras nu sunt cabinete dotate cu aparatura moderna pentru un diagnostic clar. dar oricum stiu ca veterinarul e pasionat de aceasta rasa si mereu a venit cu sugestii pentru cresterea si intretinerea lui. interesul din partea dumnealui a fost, asta ne-a dat incredere si am mers pe tratamentul dat de el. si a dat rezultate. era nevoie de rabdare. nu vroiam sa-i mai vad ca se simt rau. pentru ca asa e cu ei, nu rostesc cuvinte dar in privirea lor se citea suferinta m-am stresat mai tare citind diverse probleme ale CG care pareau asemanatoare cu ale lui Axi, care au murit. apoi cu problema cu pechinezul meu...si am intrat in panica. maine ma duc sa-i dau vestea si veterinarului nostru. sper de acum sa o tina amandoi tot asa(sanatosi). ca in fata durerii lor m-am simtit mai neputincioasa ca niciodata Undecided
melisch
Sr. Member

Maya

« Reply #22 on: November 25, 2008, 04:36:01 PM »

Ma bucur sa aud ca si-au revenit cateii tai.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: