Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 04:36:03 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor!!!!!!!!!!!! Axi al meu e bolnav!  (Read 9640 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Taftmax
Full Member

AxI

« on: November 22, 2008, 11:09:54 PM »

Va rog din suflet sa ma ajutati. nu stiu ce sa-i mai fac catelului meu. are 3 luni si 2 saptamani si de 3 zile vomita si are diaree.am fost cu el la veterinar imediat dupa ce a vomat prima oara. i-a facut 3 injectii si a zis ca o sa fie bine. dar din pacate parca a fost mai rau si a 2 si a 3a zi. maine trebuie sa ma duc din nou....alte injectii.sunt disperata. am citit adineauri pe un site un caz asemanator si finalul a fost nefericit. culoarea vomei e galben inchis si e vascoasa. la fel si diareea.si miros ingrozitor. nu bea decat apa...am incercat cu orez fiert si ceai de menta ...dar nu vrea. stau noaptea si-l pazesc...mi-e frica sa nu...nici nu vreau sa pronunt cuvantul. e cat de cat jucaus...dar nu pentru mult timp.se aseaza in cosul lui si sta acolo. nu mai zic ca a slabit foarte mult. va rog spuneti-mi ceva care sa-l ajute.  Cry Cry Cry Cry
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #1 on: November 22, 2008, 11:32:09 PM »

Am uitat sa precizez ca il am de cand avea 1 luna si 3 saptamani si i-am facut deparazitarea si toate vaccinurile care se fac pana la 3 luni.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: November 23, 2008, 12:33:30 AM »

Urgent un examen coproparazitologic ..posibil sa fie Giardia!
De asemenea, vaccinul impotriva coronavirozei l-ati facut? Intreb deoarece de cele mai multe ori acesta nu se face.. Undecided  decat la solicitare si coronaviroza poate fi o alta cauza.
Pare deshidratat? Are febra? Incearca si cu ceai de galbenele des si cate putin, e foarte indicat in cazul afectiunilor digestive, de asemenea mai incearca la medic, doar dupa o zi de tratament nu se pot observa rezultate...daca tratamentul dureaza de mai multe zile faceti examenul microscopic al fecalelor si ajustati-l in functie de rezultat. De asemenea, daca nu mananca nimic tratamentul perfuzabil este obligatoriu. Daca e necesar cereti opinia unui alt medic veterinar.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
thorhaus
Hero Member

« Reply #3 on: November 23, 2008, 12:43:22 AM »

Am uitat sa precizez ca il am de cand avea 1 luna si 3 saptamani si i-am facut deparazitarea si toate vaccinurile care se fac pana la 3 luni.

ce inseamna toate vaccinurile? ma intereseaza firma producatoare a vaccinului! vezi ca exista un produs de PFIZER  special pt. hidratare cu care se perfuzeaza catelul,si ajuta ffff. mult.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #4 on: November 23, 2008, 12:51:20 AM »

nu a facut deloc febra. va enumar vaccinurile care le-a facut : pe 09-10-2008 nobivac dhppi , pe 23-10-2008 canine distemper-adenovirus type2-parainfluenza-parvovirus, leptospira canicola-icterohaemorrhagiae bacterin. astea le-a trecut veterinuarul in carnetelul lui Axi. Adineauri ne-am jucat putin ...dupa care iar a facut diaree. s-a pus in cosulet si doarme.
Ariana
Administrator

« Reply #5 on: November 23, 2008, 12:53:02 AM »

Acum sunteti in timpul tratamentului sau l-ati intrerupt? ii dai ceva pastilute?

medic veterinar
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #6 on: November 23, 2008, 12:57:37 AM »

in timpul tratamentului. acum 3 zile cand a vomat prima oara i-a facut veterinarul un antibiotic injectabil si inca 2 injectii.sincer nu stiu de care. ieri inca un antibiotic, azi i-a facut 2 injectii nu stiu de care....si l-am sunat din nou in seara asta si a zis sa vin si maine. azi mi-a zis sa-i dau fortat orez fiert....i-am dat numai putin si l-a vomat imediat. in schimb bea multa apa. pastilute nu i-am dat.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #7 on: November 23, 2008, 01:25:40 AM »

firma producatoare e PFIZER cum ati zis.
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #8 on: November 23, 2008, 10:33:38 PM »

Inainte de a incepe sa vomeze si sa faca diaree, ce a mancat? Intreb pentru ca si eu aveam probleme cu Mina cand era micuta, imediat voma sau facea diaree, spre exemplu cand ii dadeam oase sa roada si inghitea cate-o bucatica de os pe care n-o putea digera.
Noi i-am dat Bisulfim (la indicatiile medicului veterinar, evident) cand a facut odata diaree si a tinut-o a saptamana.Si-a revenit imediat.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #9 on: November 23, 2008, 11:15:28 PM »

dupa ce am fost cu el azi la veterinar mi-a dat sa-i dau niste pastilute ENTEROGUARD.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #10 on: November 23, 2008, 11:26:48 PM »

i-a mai facut 2 injectie si parca e o idee mai bine. i-am dat fortat ceai de menta cu seringa dar pana la urma a baut singurel. si azi dimineata chiar m-am bucurat pentru ca a mancat da tot hrana solida( bobite ). s-a lasat pacalit.m-am jucat un pic cu mancarea lui si apoi a inceput sa manance. abia acum seara a iesit cu scaunul un un pic mai bine zic eu. inainte sa-i fie rau.....a mancat supa  de pui cu morcov si hrana solida. si in ziua respectiva s-a jucat in parc si a alergat chiar nu dadea semne ca i-ar fi rau. apoi in masina a inceput sa vomite. si asa incepe primul mesaj care l-am postat.
Ariana
Administrator

« Reply #11 on: November 24, 2008, 01:01:25 AM »

Ce hrana uscata mananca?

medic veterinar
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #12 on: November 24, 2008, 01:21:37 AM »

Se poate sa fi pus gura pe ceva in parc, ceva care sa-i fi creat starea asta?
Oricum, insanatosire grabnica micutului.
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #13 on: November 24, 2008, 01:24:43 AM »

i-am cerut veterinarului ce-i mai bun...mi-a dat pedigree jr. dar nu prea se omoara dupa ele.nici inainte sa-i fie rau  Undecided adineauri citeam pe forum legat de hrana uscata. si cautam Eukanuba low residue de care zicea o doamna Irina ca e foarte buna in asemenea situatii. dar acum nu stiu ce sa fac  Undecided Cry mai nou catelusa mea pechinez de 10 ani a vomitat si ea. intai ceva maro cu ce mancase apoi spre seara o spuma alba. e moale si are abdomenul tare. daca-i dau ceva de mancare nu refuza si bea si apa. dar are o privire....offffffffff ca m-am saturat de plans si nopti albe. nu se face unul bine ca incepe celalalt. precizez ca nu au avut contact cateii. Cry Cry
Taftmax
Full Member

AxI

« Reply #14 on: November 24, 2008, 01:30:10 AM »

pedigree jr maxi. imi cer scuze . oboseala.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: