Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« on: January 05, 2006, 12:15:42 PM » |
|
Am o femela de 14 luni si in zilele astea se implinesc 2 luni de la ultimul ciclu, fara sa fi fost montata. De cca o saptamana se comporta cam ciudat, nu are pofta de mancare, se cuibareste prin diverse locuri, "cere" mai multa atentie, si glandele mamare prezinta usoare cresteri in volum. Daca e lactatie falsa, se manifesta si in comportament sau se manifesta numai fizic? Daca aveti un sfat pentru mine va raman recunoscator.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
augustus-canis
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #1 on: January 06, 2006, 01:18:09 PM » |
|
daca o cheama PIA, inseamna ca ii trebuie un mascul campion si nu quartzo fiemereck 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #2 on: February 06, 2006, 11:09:33 PM » |
|
In lactatia falsa comportamentul sufera modificari vizibile, modificari de genul celor enumerate de Bogdan.Lactatia falsa se caracterizeaza prin marirea in volum a glandei mamare, lactatie si modificari de comportament datorate unor cauze hormonale. Se crede ca scaderea nivelului de progesteron si cresterea nivelului de prolactina asociate cu un diestru tardiv ar fi cauza. Nu se recomanda nici un tratament deoarece femela isi revine spontan dupa 1-3 saptamani.Femelele cu severe modificari in comportament pot fi usor tranchilizate. Se mai pot administra anumiti hormoni cu scopul de a stopa lactatia.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #3 on: June 23, 2006, 12:57:22 PM » |
|
hehe, ce sa va spun....Nati a devenit o mare producatoare de lapte la varste da doar 1 an si o luna. Am vazut eu ca mai paste dar ..chiar asa  !! Acum oscilez, am 2 variante...ii dau 2 pui de pisica sa-i alapteze (a fatat prietena ei din copilarie) sau o trec la regim?? Desi m-ar tenta un experiment de genul asta, optez pt. a doua varianta, pe prima o las pt viitor, cand e mai batrana. Am observat eu ca-i creste in volum glanda mamara si la o anumita mingiuta care scotea sunete avea un comportament de mamica, dar am sperat ca se opreste acolo si sincera sa fiu nu am avut timp de ea, saraca, acuma si-a gasit!! Nu conteaza, o iau cu mine in Cj saptamana aceasta si ma ocup de ea, ca doar e una din bucuriile inimii mele! Apoi termin si cu k... asta de faculta si scap de mizeria si coruptia de acolo unde nu conteaza ce sti, conteaza cine esti si cat decontezi....oops, m-a luat gura pe dinainte, dar cui ii mai pasa, am tacut destul 6 ani!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #4 on: June 23, 2006, 01:10:45 PM » |
|
Pia a trecut peste lactatia falsa fara mari probleme. Poate si pentru ca era mai frig putin (ianuarie), si nu a avut nevoie de comprese reci.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #5 on: June 23, 2006, 01:19:43 PM » |
|
Apoi termin si cu k... asta de faculta si scap de mizeria si coruptia de acolo unde nu conteaza ce sti, conteaza cine esti si cat decontezi....oops, m-a luat gura pe dinainte, dar cui ii mai pasa, am tacut destul 6 ani!
Cand inchei? Mai rezista, inca un pic si GATA!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #6 on: June 23, 2006, 01:37:14 PM » |
|
pe 30 terminam! Rezist, dar cand vad ca toata munca mea (si din pacate nu numai a mea) de 6 ani e trasa in jos si calcata in picioare iar cei habarnamisti sunt impinsi de la spate desi n-au nici o legatura cu MV ...imi vine sa.... sper ca aveti o imaginatie f. bogata...da' chiar FOARTE!!!! Si ne mai miram ca ne facem de ras meseria.... pai daca sunt sustinute si incurajate zerourile (si la propriu si la figurat)! Eu n-am crezut ca poate fi asa mare nerusinarea in tara asta, se fura intradevar PE FATZA!! Dar n-are rost sa va mai otravesc si pe voi, bine ca am aici o coada stufoasa, in lactatie falsa, care sa ma bine dispuna.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #7 on: June 23, 2006, 02:07:05 PM » |
|
Ariana, nu te amagi ca o sa scapi dupa data de 30. Sa vezi daca o sa ajungi sa lucrezi si sa ai un sef care pricepe mai greu, si care daca ceva e bine e meritul lui, daca ceva e rau - "angajatul", ala mic, acarul Paun. Daca dai peste asa ceva cauta repede sa pleci de acolo, nu-ti irosi tineretea ca sa castige altii. Dar sa fim optimisti - se poate si mai rau. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #8 on: June 23, 2006, 03:41:18 PM » |
|
Ariana, nu te amagi ca o sa scapi dupa data de 30. Sa vezi daca o sa ajungi sa lucrezi si sa ai un sef care pricepe mai greu, si care daca ceva e bine e meritul lui, daca ceva e rau - "angajatul", ala mic, acarul Paun. Daca dai peste asa ceva cauta repede sa pleci de acolo, nu-ti irosi tineretea ca sa castige altii. Dar sa fim optimisti - se poate si mai rau.   Sperii tineretul, nici nu pasesc bine in viata! Totul o sa fie bine, totul e minunat, lumea e iubitoare .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #9 on: June 23, 2006, 04:07:37 PM » |
|
Pai nu ai vazut ca am incheiat pe un ton foarte optimist ! Sau nu sti bancul cu Optimistul si cu Pesimistul . Pe scurt : Pesimistul zice : Mai rau de asa nu se poate ! Optimistul zice : Ba se poate !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #10 on: June 23, 2006, 07:22:09 PM » |
|
Pesimistul zice : Mai rau de asa nu se poate ! Optimistul zice : Ba se poate !

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #11 on: June 26, 2006, 11:09:37 AM » |
|
Pesimistul zice : Mai rau de asa nu se poate ! Optimistul zice : Ba se poate !

|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|