Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« on: December 25, 2008, 04:03:39 PM » |
|
Si sa vezi ce bine arata dupa 3 saptamani de Orijen!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #1 on: December 25, 2008, 04:37:31 PM » |
|
Si sa vezi ce bine arata dupa 3 saptamani de Orijen!
Ce-i Orijen? Mancare noua sau supliment?
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #2 on: December 25, 2008, 05:27:35 PM » |
|
mancare - foarte buna, din cate stiu - multa proteina; personal, asa cum am mai spus, mai degraba le-as da carne; si din cand in cand vegetale si ceva fibra... revenind - orijenul e f. buna, insa, cred, si foarte scumpa
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
kira
|
 |
« Reply #3 on: December 25, 2008, 05:34:29 PM » |
|
aprox 20lei/kg. La 2 caini e ok. Nu se recoanda la juniorii de talie mare. http://www.acana.hu/arlista.php
|
|
|
|
« Last Edit: December 25, 2008, 05:39:06 PM by kira »
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #4 on: December 25, 2008, 05:36:49 PM » |
|
da, peste 40% proteina...i-am luat varianta cu peste...miroase extraordinar si blana a capatat un luciu superb! Cantitatea pana in 35 kg este de maxim 300g/zi si mai putin daca nu face miscare prea multa. Sacul l-am primit vidat (m-a mirat mult acest lucru)..la 14 Kg...si a fost mai scump in comparatie cu ce am luat pana acum dar dupa ce se termina acest sac voi trage linie sa vad daca se merita. Pana acum arata exceptional Nati iar mancarea este foarte apetisanta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Administrator

|
 |
« Reply #5 on: December 25, 2008, 06:38:41 PM » |
|
pai nu mi se pare foarte scumpa comparativ cu alta hrana uscata de caini...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #6 on: December 25, 2008, 08:08:49 PM » |
|
Daca are multa proteina, nu e de noi. A mea a facut o exema enorma de la ceva hrana super premium gama performance, cu multa proteina, asa ca raman la ce-i dau acuma, Hills.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
Luna_Mina
|
 |
« Reply #7 on: December 25, 2008, 08:43:04 PM » |
|
Cam aceeasi problema avem si noi cu Mina, e mai sensibila si face exeme de la prea multe proteine. Cam ce mancare mi-ati recomanda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #8 on: December 25, 2008, 10:41:46 PM » |
|
Din punctul meu de vedere conteaza foarte mult calitatea proteinei...nu doar cantitatea! Oricum, nici eu nu as recomanda Orijen pentru cateii in crestere-rase mari si pentru moment suntem la primul sac asa ca nu dau sfaturi. M-am documentat si am vazut ca Orijen este considerata f. buna ( chiar mai buna decat unele marci renumite) asa ca am decis s-o incerc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #9 on: December 25, 2008, 10:52:53 PM » |
|
Asta este papica Natilinei momentan...puteti observa si compozitia. Daca sunteti curiosi (ca mine dealtfel) am sa va tin la curent cu evolutia...  ...iar m-am apucat de experimente......de mult timp n-am mai schimbat hrana. http://www.happypets.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=1_3_95&products_id=360
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spike07
Sr. Member

Maiya
|
 |
« Reply #10 on: December 25, 2008, 11:19:16 PM » |
|
din cate vad este foarte buna, nu cred ca mia mai fost asa de bine prezentata compozitia exacta a hranei 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #11 on: December 26, 2008, 05:43:30 PM » |
|
Eu folosesc Orijen de aproape un an si sunt multumita de rezultate. Singura mentiune ar fi ca trebuie avuta mare grija la cantitate, in primele saptamani fetele mele s-au ingrasat ingrizitor, desi scazusem portia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: December 28, 2008, 02:31:38 PM » |
|
orijen este o mincare foarte buna,dar trebuie avuta mare grija cu procentul mare de proteina.oricum,avind o proportie mare de proteina,in principiu, prin micsorarea ratiei de mincare,nu exista periclul ingrasarii sau a unor efecte negative.
|
|
|
|
« Last Edit: December 29, 2008, 12:44:44 PM by razvan »
|
|
|
|
|
hemu-ha
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: December 29, 2008, 05:00:24 PM » |
|
Cum spunea si Ariana, nu atat procentul e important, cat provenienta proteinei, cea vegetala, de ex., nu e la fel de buna ca cea animala (pentru caini).
|
|
|
|
|
|
"Good training is disciplined play" - Hediger
|
|
|
|