Buna si multumesc tuturor ! Pe 14 februarie a implinit 4 luni si deja incepe sa prinda forme de catel...

as dori sa precizez ca de fapt numele lui din acte e JERRY BLACK TIGER si ca, deshi initial i-am pus numele Colt Alb, am revenit si i-am lasat numele Jerry, pt. ca mi-a placut si pt. ca deshi deja i-am si gravat medalion cu numele Colt Alb, Jerry parca i se potriveshte mai mult, Colt Alb fiind mai mult nume de Husky.
A fost la un pas de moarte acum 4 zile saracutul, a facut o alergie la niste injectii pe care i le-a facut doctorul pt. raceala si a inceput sa se umfle, sa i se pleosteasca urechile si sa se sufoce

, noroc ca l-am dus la timp din nou la doctor si ca acesta i-a dat o alta injecie impotriva alergiei provocate, iar a doua zi dupa si-a revenit aproape la normal, acum fiind acelasi Jerry de dinainte

Am sa pun cat de curand si nishte poze cu el, as dori sa rog unul dintre administratori daca poate sa-mi schimbe numele threadului din "Colt Alb" in "Jerry Black Tiger", ca sa fie corecte toate datele.Multumesc anticipat !