pana acum 2 ani aveam si noi un parculet pentru copii destul de frumos amenajat,l-au stricat si au facut biserica pe acel loc, tin sa precizez ca un al loc de joaca pentru copii din cartier ar fi cam la 20 de minute

...colac peste pupaza speram ca preotul sa fie de treba....pe dreq...
si sa incepem :
de la dacia care o avea pana acum 4-5 luni are bmw ...
de la apartament la periferie ..la duplex pe centru ...
toate ca toate ( vorba aia ) ca omu nostru nui prost destul pana nu e fudul ....pe biserica arata foarte bine TABLA ALAMITA ( sper ca am zis bine )
dupa ce am vazut toate astea am zis cand vine preotul cu ajunul o sa o las pe sasha sa ii faca o surpriza de sa ii stee inima in loc si sa mai si fi filmat toata "operatiunea"!
Din pacate de craciun nu eram acasa dar a venit azi preotul si am zis sa nu incep anul ca pacatosul sa sperii "saracul" preot! in fine , a venit azi dascalul care a batut la usa mai ceva ca mascatii , am deschis , ma intrebat daca primim preotul si am zis ca da! Ies eu cu sasha afara si las prietena in casa sa primeasca ea ca eu si asa nu il suport ... asta ca dupa 30 de minute de stat cu sasha afara cat trebuia preotul sa treaca pe la toti din scara sa aflu ca atunci cand prietena ia deschis usa preotului el a zis "SCUZE" fara sa intre sa faca ce trebuia sa faca si a urcat la vecinii de mai sus....prietena crezuse ca trece pe la noi cand coboara da nu a mai trecut cu toate ca usa era larg deschisa( asa stiu ca e pe la noi sa stie popa unde are de intrat ) si cand am venit eu cu fata de afara!!
de asta am zis ca rau am facut atunci cand nu am pus in aplicare planul cu sasha vs. parintele "sarac"

pana la urma in afara de cel mult o amenda si niste blesteme nu prea am ce pati

si amenda fara justificare cred ca doar nu o las sa il muste ( CRED

)