Forum ciobanesc german
October 12, 2016, 04:36:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Sasha vs. Preot?  (Read 8361 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Miky Mihaela
Hero Member

« on: January 03, 2009, 02:32:14 AM »

pana acum 2 ani aveam si noi un parculet pentru copii destul de frumos amenajat,l-au stricat si au facut biserica pe acel loc, tin sa precizez ca un al loc de joaca pentru copii din cartier ar fi cam la 20 de minute  Undecided ...colac peste pupaza speram ca preotul sa fie de treba....pe dreq...
si sa incepem :
de la dacia care o avea pana acum 4-5 luni are bmw ...
de la apartament la periferie ..la duplex pe centru ...
toate ca toate ( vorba aia ) ca omu nostru nui prost destul pana nu e fudul ....pe biserica arata foarte bine TABLA ALAMITA ( sper ca am zis bine )
dupa ce am vazut toate astea am zis cand vine preotul cu ajunul o sa o las pe sasha sa ii faca o surpriza de sa ii stee inima in loc si sa mai si fi filmat toata "operatiunea"!
Din pacate  de craciun nu eram acasa dar a venit azi preotul si am zis sa nu incep anul ca pacatosul sa sperii "saracul" preot! in fine , a venit azi dascalul care a batut la usa mai ceva ca mascatii , am deschis , ma intrebat daca primim preotul si am zis ca da! Ies eu cu sasha afara si las prietena in casa sa primeasca ea ca eu si asa nu il suport ... asta ca dupa 30 de minute de stat cu sasha afara cat trebuia preotul sa treaca pe la toti din scara sa aflu ca atunci cand prietena ia deschis usa preotului el a zis "SCUZE" fara sa intre sa faca ce trebuia sa faca si a urcat la vecinii de mai sus....prietena crezuse ca trece pe la noi cand coboara da nu a mai trecut cu toate ca usa era larg deschisa( asa stiu ca e pe la noi sa stie popa unde are de intrat ) si cand am venit eu cu fata de afara!!
 de asta am zis ca rau am facut atunci cand nu am pus in aplicare planul cu sasha vs. parintele "sarac"  Sad Sad Sad  pana la urma in afara de cel mult o amenda si niste blesteme nu prea am ce pati  Laughing Laughing si amenda fara justificare cred ca doar nu o las sa il muste ( CRED  Undecided )

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
Thara
Global Moderator

« Reply #1 on: January 03, 2009, 01:57:47 PM »

vai de mine  Laughing  e aiureaaaa rau de tot.
P.S. la noi nu a mai venit preotul de vreo 2 ani  LOL
bobi_dinamovistu
Sr. Member

« Reply #2 on: January 03, 2009, 02:08:01 PM »

la mine a venit ieri, si cand mi-a zis mama sa ma pregatesc ca vine am fugit repede afara sa nu dau ochi cu el Grin Drac ..si m-am ales doar cu o pedeapsa din partea ei LOL LOL
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #3 on: January 04, 2009, 07:52:34 PM »

Laughing cu siguranta preotii nu sunt prea iubiti de caini!! la noi a venit preotul , a intrat ca in fiecare an , cu bocancii plini de noroi in toata casa! Isa l-a latrat de zor dar nu a putut ajunge sa-l ia de sutana nitel.
P.S. Isa nu s fost agresiva cu nimeni inca... doar gura e de ea.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
wildspirit
Hero Member

Wildspirit

« Reply #4 on: January 04, 2009, 08:18:32 PM »

Hm..n-am nimic cu preotii..totusi nu imi explic cosmin de ce preotul a omis sa intre si la voi.Chiar..e ciudat.Oricum,am fost la tara si bunamea se plangea ca vezi doamne vine preotul si ii e frica de Blitz ca va sari pe el sa-l muste.Si le-am spus frumos..ca le-o trebuit caine  LOL daca-l pun pe lant stiu ca isi iau adio de la el.sunt curioasa ce s-a intamplat..daca a avut loc vreo lupta intre preot si dulau  LOL

Don`t worry..be happy
Luna_Mina
Hero Member

« Reply #5 on: January 05, 2009, 01:31:53 AM »

Din pacate, asa este, preotii nu-s prea iubiti la noi.
Nici Mina nu s-a comportat mai frumos, a latrat de zor cat a cantat preotul pe scara, Luna n-a avut treaba in schimb, era prea ocupata cu osul pe care-l pregatisem pentru "ocazie".  LOL
Miky Mihaela
Hero Member

« Reply #6 on: January 05, 2009, 01:54:34 AM »

eu chiar ca nu inteleg :
1-usa era deschisa ca cica la bloc asa se face
2-eu eram cu sasha pe afara si preotul nu o vazuse ( deci nu pot spune ca vai doamne nu a intrat ca deja l-a speriat sasha - p.s. : cum asi si fi vrut de altfel sa se fi intamplat  Drac LOL )
3-cand ia deschis prietena dc nu a intrat si sa scuzat dupa care sa intre la vecina si sa nu mai treaca pe la noi ca doar usa ramasese deschisa  Undecided Lips Sealed
 Drac Drac dupa ce vine data viitoare macar o sa stiu de ce nu o sa mai aibe nici macar , curajul sa bata la usa , sa nu mai vorbim de intrat  Laughing Laughing Laughing

Este mai bine sa invatam din greselile facute de-a lungul vietii, decat sa nu fi facut nimic in viata.
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #7 on: January 05, 2009, 06:52:15 PM »

poate nu a fost multumit de plata data anterioara cand a venit!!! Laughing ca sunt in stare preotii astia shpagari!! zic si eu asa...
la noi a cantat doua minute.. restul a inspectat casa... " aa , v-ati tras gaze?.. si cat platiti pe luna?.. a si ce marca de centrala aveti?.".etc

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
Miky Mihaela
Hero Member

« Reply #8 on: January 05, 2009, 10:17:45 PM »

pe la noi nici nu mai tin minte cand a trecut ultima data (acum 3-4 ani parca) sau atunci cred ca eram si eu acasa cand a venit Undecided

spike07
Hero Member

Maiya

« Reply #9 on: January 06, 2009, 01:01:41 AM »

cycyca of topic...da sa imi zici si mie pe pm cat tia luat te rog   Laughing

"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I
have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James
Thurber
blackcat
Sr. Member

Ayana&Ammara

« Reply #10 on: February 22, 2009, 08:22:11 PM »

io l-am speriat pe-al nostru Laughing!!!!cand eram mai mica si-am vrut sa pup icoana,cand venise cu Craciunul nenea popa m-a dat cu capu de ea(o fi zis ca nu stiam ce trebuia sa fac) si io l-am tinut minte.Isprava s-a intamplat anu trecut cand eu spalam geamu de sus(de la etaju unu) de unde se vede tot cartierul.Saracu parinte trecea pe aleea dintre randurile de case,lipit de gardu vecinei mele si cu ochii pe "monstru"(cainele meu) care tot sarea in sus pe  grad latrand foarte "prietenos"!!!!Si cand l-am vazut asa speriat pur si simplu nu m-am putu abtine,am strigat la caine:"Ayana,sa nu sari gardu Ayana!" la care parintele s-a uitat la mine foarte uimit si-a luat-o la fuga.Nici n-a mai asteptat sa deschida vecina mea usa bine,a intrat gramada peste ea Drac Laughing

"Winners never quit and quitters never win."
John
Full Member

Canto

« Reply #11 on: February 26, 2009, 01:51:44 AM »

who made who?.........vreau sa citesc despre ciobanesc german  ....nu despre angoasele  unora....
John
Full Member

Canto

« Reply #12 on: February 26, 2009, 01:56:27 AM »

pt @ cosmin
Daca nu vine muntele la Mahomed, vine Mahomed la munte!
Poti sa extrapolezi........ Wink
John
Full Member

Canto

« Reply #13 on: February 26, 2009, 02:01:17 AM »

@cycyca13
sunt in stare preotii astia shpagari!! zic si eu asa...
cunosti breasla sau .......iti place subiectul...HuhHuh
vorba ta.....zic si eu asa.......
John
Full Member

Canto

« Reply #14 on: February 26, 2009, 02:52:56 AM »

corect era : daca nu vine Mahomedla munte.......ideea este....clara.....:ponegriti ceea ce nu intelegeti Cry
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: