care e cauza urechilor cazute? ereditar nu are cum sa fie parintii sunt foarte "aratosi" si ambii au ridicat urechile devreme. Ingrijire..mi-e greu sa cred ca nu il ingrijesc destul. hrana foarte buna, suplimente de vitamina A, D si calciu ! Oare de ce nu le ridica? Am vazut canini vagabonzi cu urechile ridicate

poate fi si ereditar!presupun ca nu are pedigree deci nu stii exact ce alte exemplare mai are "in spate"...
nu cunosc acest subiect prea amanuntit dar cred ca poate fi si ereditar,intr-o oarecare masura.
Am un puiut de 5 Luni aproape, pana acum a mancat mai multe feluri de mancare fara sa aiba probleme! Pedigree, Chappy si Dante! Acum i-am luat Skipper, am vazut ca e un pret avantajos si cantitate mare. De o saptamana mananca doar Skipper si se simte foarte bine. Ce parere aveti, sa contiunuam cu Skipper, la el nu am vazut nici o diferenta...
daca tu prin hrana buna intelegi marcile enumerate mai sus...te inseli.
alimentatia joaca un rol foarte important insa unii din pacate nu-i acorda atentia cuvenita.Chappy,Dante,Skipper sunt,pe langa faptul ca au o calitate de 2 bani,pentru caini adulti.deci de unde vroiai sa-si ia vitaminele si toate cele necesare dezvoltarii dintr-o hrana care nici pentru adulti nu este recomandata,ce sa mai zicem de un pui,care are nevoie de o alta alimentatie,fiind in perioada de crestere!?
daca il hraneai cu mancare super premium de la inceput sau mancare gatita in casa special pentru el si care sa-i ofere vitaminele necesare,nu cred ca mai era nevoie si de calciu sau alte suplimente sub forma de pastile.