Forum ciobanesc german
August 26, 2011, 04:14:58 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: PIERDUT CIOBANESC GERMAN  (Read 1722 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kynda
Newbie
*

« on: January 05, 2009, 12:02:37 PM »

PIERDUT CAINE CIOBANESC GERMAN ZONA FLOREASCA(MASCUL)VARSTA 1 AN,ASCULTA LA NUMELE DE FANTO.ESTE SUB TRATAMENT(NECESITA ANITIBIOTICE UGRENT )ESTE TATUA/MICROCIPAT.CINE POATE OFERI INFORMATI DESPRE EL SAU LA GASIT ESTE RUGAT SA SUNE LA NUMARUL DE TELEFON 0724035434/0728728522.OFER RECOMPESA!
kynda
Newbie
*

« Reply #1 on: January 05, 2009, 02:01:03 PM »

cainele e pierdut de mai multe zile SE OFERA RECOMPESA SUBSTANTIALA! Cry
kike
Hero Member

Diana (Nisa) v Haus Mofli & Asis v Haus Mofli

« Reply #2 on: January 05, 2009, 08:54:58 PM »

Poza mai recenta cu Fanto . Sper sa ai noroc si sa l gasesti.

* fanto.jpg (38.89 KB, 388x448 - viewed 108 times.)
kynda
Newbie
*

« Reply #3 on: January 06, 2009, 12:07:19 AM »

kynda
Newbie
*

« Reply #4 on: January 06, 2009, 05:41:49 PM »

in cursul zile de azi a fost vazut in zona colentila mai exact la plumbuita langa MC daca stiti pe cineva din zona da-ti mai departe vestea va rog Cry
shoni
Newbie
*

« Reply #5 on: January 09, 2009, 04:28:21 PM »

Si noi am avut cainele disparut de acasa mai mult de o luna si jumatate. Am dat anunturi peste tot, la toate cabinetele medicale din Bucuresti (sunt mai mult de 80), in ziare, la adaposturi, la fundatii. L-am gasit intr-o stare jalnica si, dupa cum arata, medicii ne-au confirmat ca a fost luat si dus la lupte. Mai bine de jumatate de an ne-am chinuit cu el, a avut o tumora de 2,5kg pentru care i s-a facut o interventie foarte grea. Dupa cateva luni, tumora a recidivat si a trebuit sa fie operat din nou. L-am ingrijit ca pe copilul nostru si chiar daca devenise foarte agresiv, am incercat sa-l protejam cu multa dragoste. Din pacate, cu tot ce am incercat sa facem pentru el, la inceputul lunii decembrie, cancerul l-a rapus. Am plans cum nu va puteti imagina. avea doar 3 ani si era o frumusete .... si un suflet extraordinar ....
Multumirea noastra este ca, macar a mai trait cateva luni acasa unde am incercat sa-i redam linistea si a murit in liniste, fiind inmormantat chiar in spatele casei.

Va spun toate astea pentru ca inteleg prin ce treceti si as vrea sa fiti pregatiti pentru ce se poate intampla mai rau. Sunt multi tampiti care fura cg pentru a-i duce la lupte si cand nu mai sunt buni de nimic, le dau drumul pe strada sau ii abandoneaza prin diverse locatii.

Incercati prin toate metodele sa-l cautati, daca a fost dus la lupte, cand i se va da drumul va fi debusolat total si foarte afectat psihic oricat de tare si de rezistent este.

Va doresc din tot sufletul sa-l gasiti repede si sa fie sanatos.

kynda
Newbie
*

« Reply #6 on: January 10, 2009, 12:08:07 AM »

MULTUMIM PENTRU SFATURI SI INCURAJARI AM INPARTI ANUTURI PESTE TOT(JANDARMI,PASNICI,POLITIE,OAMENI AI STRAZI,MINCITORI DE SANTIER ECT....DIN CATE STIU MAINE APARE SI LA OTV SI POATE SI PE ALTE POSTURI.DE CATEVA ZILE NU MAI AVEM NICI O VESTE DE EL PANA PE DATA DE 4 A FOST VAZUT IN COMPANIA CATELE ALBE IN FATA PARCULUI BORDEI DE ATUNCI NIMIK,SUNT FOARTE MULTI OAMNEI CARE SE DISTREZA PE NECAZUL ALTORA IN FINE SPERATA MOARE ULTIMA Sad
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora