Si noi am avut cainele disparut de acasa mai mult de o luna si jumatate. Am dat anunturi peste tot, la toate cabinetele medicale din Bucuresti (sunt mai mult de 80), in ziare, la adaposturi, la fundatii. L-am gasit intr-o stare jalnica si, dupa cum arata, medicii ne-au confirmat ca a fost luat si dus la lupte. Mai bine de jumatate de an ne-am chinuit cu el, a avut o tumora de 2,5kg pentru care i s-a facut o interventie foarte grea. Dupa cateva luni, tumora a recidivat si a trebuit sa fie operat din nou. L-am ingrijit ca pe copilul nostru si chiar daca devenise foarte agresiv, am incercat sa-l protejam cu multa dragoste. Din pacate, cu tot ce am incercat sa facem pentru el, la inceputul lunii decembrie, cancerul l-a rapus. Am plans cum nu va puteti imagina. avea doar 3 ani si era o frumusete .... si un suflet extraordinar ....
Multumirea noastra este ca, macar a mai trait cateva luni acasa unde am incercat sa-i redam linistea si a murit in liniste, fiind inmormantat chiar in spatele casei.
Va spun toate astea pentru ca inteleg prin ce treceti si as vrea sa fiti pregatiti pentru ce se poate intampla mai rau. Sunt multi tampiti care fura cg pentru a-i duce la lupte si cand nu mai sunt buni de nimic, le dau drumul pe strada sau ii abandoneaza prin diverse locatii.
Incercati prin toate metodele sa-l cautati, daca a fost dus la lupte, cand i se va da drumul va fi debusolat total si foarte afectat psihic oricat de tare si de rezistent este.
Va doresc din tot sufletul sa-l gasiti repede si sa fie sanatos.