|
KLIFF
|
 |
« on: April 11, 2011, 10:53:15 PM » |
|
Pentru ca tot mai multi sustinatori ai activitatilor chinologice dedicate ciobanescului german nu se mai identificau cu actiunile CNCG, fie pentru ca acestea erau considerate inconsistente, fie ca uneori erau considerate neregulamentare, s-au nascut dorinta comuna de progres si nevoia apartenentei la un altfel de grup.
Disocierea de CNCG a fost generata de :
1. Nedepunerea sau depunerea cu intarziere a bilanturilor contabile
2. Neinregistrarea la Judecatorie a modificarilor componentei comitetului de conducere si a comisiei de cenzori, fapt care ar putea conduce la nulitatea tuturor actelor si actiunilor intreprinse de toate comitetele in decursul timpului
3. Refuzul conducerii CNCG de a justifica suma de aproximativ 50.000 lei din bugetul organizatiei
4. Neeliberarea de chitante pentru unele dintre cotizatii, altele decat cele achitate in cont bancar
5. Invocarea unor schimbari de regulament urmata de materializarea lor in conditiile in care, de la infiintare, nu s-a adus nici o modificare a statutului si regulamentelor la Judecatorie.
6. Invocarea unor schimbari de regulament prin Hotarari AG care nu exista
7. Neconvocarea AG in fiecare an sau convocarea AG in conditii considerate nestatutare – motiv de desfiintare a organizatiei
8. Lipsa sediului. Din anul 2000 CNCG a functionat fara a avea sediu social, - motiv de desfiintare a organizatiei
9. Neplata la timp a cotizatiilor catre organismele partenere. Reprezenatntii CNCG nu au fost primiti sa participe la sedinta anuala a WUSV deoarece clubul nu a avut cotizatia platita.
10. Lipsa de comunicare cu membri. Mai mult, CNCG nu a respectat dreptul fiecarui membru de a primi raspuns la solicitari si sesizari
La aceste motive organizatorice se adauga o sumedenie de neimpliniri din activitatea chinologica, de la lipsa unui regulament de crestere, pana la neimplicarea in solutionarea problemei testelor de displazie/ADN. Singurul succes din acest punct de vedere i se datoreaza initiativei personale a domnului Edmond Stecyk
Cine suntem noi?
Un grup de sustinatori ai fenomenului CG, care simte nevoia sa se manifeste profesionist in activitatea de selectionare, crestere si promovare a exemplarelor din aceasta minunata rasa si care.....
astazi, 11 aprilie 2011 a depus la Asociatia Chinologica Romana solicitarea de obtinere a avizului de principiu, insotita de Statut si regulamente.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #1 on: April 11, 2011, 11:11:11 PM » |
|
Detalii privitoare la initiativa de a infiinta o organizatie si la principiile de functionare puteti gasi in proiectul realizat in luna februarie a acestui an. Datele privind sustinatorii acestei idei ar trebui actualizate, deoarece in ultimele doua luni numarul persoanelor care gandesc ca noi a crescut exponential.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #2 on: April 11, 2011, 11:13:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #3 on: April 11, 2011, 11:16:13 PM » |
|
Statutul si Regulamentele CRCG
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
marius.n
|
 |
« Reply #4 on: April 11, 2011, 11:42:56 PM » |
|
salutam initiativa!!!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #5 on: April 12, 2011, 12:19:45 AM » |
|
Daca s-a strecurat vreo eroare in privinta nominalizarii printre fondatorii CRCG a vreunei persoane care nu a doreste sa sustina aceasta initiativa, va rugam sa ne spuneti, fie pe forum, fie printr-un e-mail, pentru efectuarea corecturii.
Ne cerem scuze fata de toti cei care s-au solidarizat cu aceasta initiativa si nu sunt nominalizati in proiect, dar actualizarea listei membrilor fondatori o vom definitiva la inceputul lunii viitoare, ocazie cu care vom prezenta si detalii privind stadiul formarii organizatiei.
Prima actiune comuna, de la Brasov, a aratat ca putem sa sustinem fara mari eforturi o expozitie puternica si ca ne sustinem civilizat punctele de vedere. M-am simtit foarte bine alaturi de voi si am trait sentimentul ca acest nou club exista, chiar daca mai sunt de facut multi pasi pana cand vom realiza integral ceea ce ne-am propus.
|
|
|
|
|
|
Membru ARCG
|
|
|
|
|
|
|
TAVI1ZORILA
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: April 12, 2011, 08:33:55 AM » |
|
Ma bucur pentru initiativa, sa speram ca va avea succesul scontat !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #8 on: April 12, 2011, 10:57:31 AM » |
|
Succesul noului club depinde, in mare masura, de numarul celor care-l sustin. Cu cat numarul este mai mare, cu atat sansa de a fi acceptati ca membri AChR, FCI, WUSV creste. Clubul NU este doar al celor ce au canise, ci al tuturor celor ce iubesc  si vor ca el sa fie protejat si promovat organizat, la nivel de tara, nu doar individual, ca pana acum. Este al celor ce spera ca si in Romania sa existe Cluburi Locale puternice, cu teren de antrenament, unde sa ne intalnim pentru a ne pregati cainii si a ne impartasi experientele si in lumea reala, nu doar in cea virtuala, pe forum. Soarta prietenilor nostri adevarati e doar in mainile noastre si depinde de aportul fiecaruia dintre noi. Alaturati-va initiativei, trimitand datele voastre de contact, nume, adresa, telefon, e-mail la crcg@canise.roPeste ani, veti fi mandri ca atunci cand s-a decis soarta CG in Romania, nu ati stat deoparte, ci v-ati implicat, sustinandu-l ! 
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #9 on: April 12, 2011, 11:29:55 AM » |
|
Eu NU sunt membru CNCG si sustin infiintarea Clubului Roman pentru Ciobanesc German!
Pentru toti cei care iubesc aceasta rasa si doresc o mai corecta si mai buna organizare, promovare si selectie a ei, Clubul Roman pentru Ciobanesc German va fi solutia asteptata. Astfel, indiferent ca sunteti simpli proprietari de Ciobanesti Germani, crescatori, sau doar apreciati aceasta rasa si va regasiti in principiile de functionare enuntate in materialele prezentate mai sus, sustinerea voastra este binevenita. Luati-va cateva minute pentru a parcurge aceste materiale.
Asa cum am mai spus, numai printr-o apropiere a tuturor celor care gandesc in acest fel si prin exprimarea clara a punctului lor de vedere (cel putin aici pe forum), initiativa noastra va avea mai multe sanse de reusita. Din pacate, masa nemultumitilor este extrem de mare dar numarul celor care vorbesc tare despre ceea ce nu le convine sau fac efectiv ceva pentru a aduce lucurile acolo unde isi doresc, este relativ mic. Asta se intampla in tara asta de regula dar poate noi, iubitorii de CG, sa fim o exceptie de la regula si sa aratam ca vointa noastra este majoritara. Sa nu credeti ca principiul "nu ma bag eu in asta, ii las pe ceilalti sa faca ceva chiar daca imi doresc acelasi lucru cu ei" va face lucrurile sa fie asa cum va doriti!
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #10 on: April 12, 2011, 01:46:03 PM » |
|
Succesul scontat vom avea daca respectam fiecare strict regulamentele,si fiecare se straduieste sa faca cit mai bine treaba. Stiti cum e ,,Fapte ,nu vorbe''.Parca am auzit replica asta undeva  (da persoana respectiva e in tabara cealalta)Numai ca faptele sale nu prea au fost corecte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Von Broos
|
 |
« Reply #11 on: April 12, 2011, 02:32:06 PM » |
|
Ar trebui ca pe fiecare sa ne caracterizeze faptele,daca stam si doar asistam la ceea ce se intimpla in jurul nostru nu rezolvam nimic.Toti cei care vor o schimbare in bine ar trebui sa se implice.Nu rezolvam nimic daca asteptam sa rezolve altii problemele care ne privesc si pe noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #12 on: April 12, 2011, 02:34:22 PM » |
|
Ar trebui ca pe fiecare sa ne caracterizeze faptele,daca stam si doar asistam la ceea ce se intimpla in jurul nostru nu rezolvam nimic.Toti cei care vor o schimbare in bine ar trebui sa se implice.Nu rezolvam nimic daca asteptam sa rezolve altii problemele care ne privesc si pe noi.

|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #13 on: April 12, 2011, 05:23:00 PM » |
|
Acest topik a fost deschis la insistentele celor care nu au fost implicati in miscarea contra CNCG dar care doreau sa stie mai multe despre aceasta. Acest topik va sta tuturor la dispozitie pentru a va exprima opiniile cu privire la ceea ce va nemultumeste la CNCG si cu privire la ce vreti sa insemne pentru fiecare din voi noul Club De Rasa (CRCG). Opinia voastra conteaza si daca doriti sa se tina cont de ea trebuie sa o exprimati. Ar fi pacat ca dupa ce sunt finalizate toate regulamentele si Statutul, cineva sa spuna ca se putea si mai bine. ACUM E MOMENTUL EXPRIMARII VOASTRE!
|
|
|
|
|
|
Eu NU SUNT membru CNCG!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #14 on: April 13, 2011, 12:23:30 AM » |
|
[...]In rest....SV sau nimic![...]Vreau sa fiu arbitrat corect pe teritoriul Romaniei!Numai la noi se poate sa ca arbitrii sa-si aduca .....cateii de casa!De ce nu e valabil mereu ca cel mai bun sa castige?
Vrei club corect, pai atunci hai sa facem un bal mare!!!Sa punem cartile pe masa, sa dicteze crescatorii, sa venim cu actele dar si cu cainii care au selectii, sa facem reselectia, acolo unde este cazul!Si atunci stim cum stam! quote vifor Iti dau dreptate in tot ce spui, dar nu mi-ai raspuns la nici o intrebare.[...} vom Haus Barder eu intreb .. Se va face.. un bal mare!!!Sa punem cartile pe masa, sa dicteze crescatorii, sa venim cu actele dar si cu cainii care au selectii, sa facem reselectia, acolo unde este cazul!Si atunci stim cum stam! ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|